Мда, теста ми се оказа успешен. Отприщи се червената злоба. Дано да се чуствате по-добре. Тъкмо ще можете да измислите и оше една анти-Левски песен в репертоара си. Доколкото знам повечето са ви такива-за прослава на голямата злоба към съперника. Злоба, Злоба и пак Злоба. Предлагам вместо ЦСКА да се казвате ЗЗЗ.А мача се очакваше да свърши така. Трябва си сериозен треньор за разбиване на бетон. А батетата с 1/20 положение и хоп гол. А завършващия удар у нашите хич го нямаше.Напред към УЕФА!
Мда, теста ми се оказа успешен. Отприщи се червената злоба. Дано да се чуствате по-добре. Тъкмо ще можете да измислите и оше една анти-Левски песен в репертоара си. Доколкото знам повечето са ви такива-за прослава на голямата злоба към съперника. Злоба, Злоба и пак Злоба. Предлагам вместо ЦСКА да се казвате ЗЗЗ...
Мислех, че въпроса феновете на кой отбор са по-злобни вече сме го изяснили. И в литературата има доста писано по тази наболяла за нашето общество тема. Поради фундаменталното му значение помествам за втори път един цитат от сайта SPORT1.bg. Знаем, че това е сериозен сайт и може да му се вярва, още повече там почти всичко се пише от човека, чиято снимка всяко младо момиче носи скрито в пазвата си, Г.А."Има нещо много нередно да загубиш титлата с 16 т. разлика и да се промъкнеш с долна и гадна интрига там, където не си заслужил да бъдеш. Лицемерието и безкрайните лъжи на освидетелствания идиот Томов са едната страна на монетата. На обратната страна са мръснишкото използване на чуждото затруднение за сдобиването по административен път с пътен лист за Шампионската лига. Поведение, напълно вписващо се в традииците на Герена, с което там ще се гордеят дълги години. Защото левскарският манталитет е такъв от край време - манталитет на омразата. Защото там, в гетото край София, ги учат не да обичат, не да градят своето и да се стараят да изпреварват конкурента на терена, а да подливат вода, да мишкуват и доносничат по кьошетата."
Tonight's the night and it's going to happen again and again...
За Б група не са. Знам, че им е гадно на феновете, но няма как - сега ни е паднало, трябва да сме луди за да не ви спукаме от бъзик.Замислете се само - в лагера на вечния противник е пълна каша ( и ни разкатахте от подигравки ), влизате в трети кръг с нашата квота, пада ви се най-слабия отбор, 1/4 от игровото време те са с човек по-малко, а вие се оаквате тотално. Това е направо нереално. Не, сложете си ръка на сърцето - няма такъв резил. Нямахте право да се издъните. И колкото и да се смеете на ВеУизар - защо никой от вашите не излезе да каже "Мърльовци сме"?В групите когато ви биеха като шкембе о дувар само един ( бивш играч на ЦСКА ) показа самокритичност.В такива моменти се печели уважение - от Батков не го очаквам, но ни един ли няма мъжество да си признае резила?
Е за какво да ни базикате бе отличници, днес чета в пресата "Левски доказа, че са Евро идиоти".Какво е това малоумие не мога да разбера. В момент в който се чудиме от къде да си почнеме отбора, какви промени да се правят. Великия ЦСКА изхвърлен от Европейските клубни турнири, ей това е идиотизъм. И какво стана ние трябваше да оберем вашия резил. Никой левскар не е мислил, искал и натискал за ШЛ. Бяхме си готови за няколко мача в УЕФА, нищо чудно и некое фурорче пак да спретнем. Разчекнахме Вили за два мача. Назначиха Кокала за старши и човека показа как се води мач.... Пената може да мълчи и тук, щото и тоя почна да се оглежда за "опитни" футболисти щото па вие какво смешно отборче имате не е истина, страхливци! Три истински смени, правилни и на време.Постройка за печелене на мача.Мотивация на футболистите.Даже и съдияте бе респектиран от Кокала и облече синята (жълта) фЛанелка.За мен Левски не искаше да играее в ШЛ, Левски не трябваше да играе там. Защото Левски има приоритети, не понятни за вашия набеден манталитет.Левски иска да си върне титлата, както го правят големите. Левски иска да е в ШЛ когато не е останал и един ЦСКА-р със съмнение за нашето тотално превъзходство.Това е! Отдавна нашите резили в Европа са част от клубната ви радост, познайте защо!
Мда, теста ми се оказа успешен. Отприщи се червената злоба. Дано да се чуствате по-добре. Тъкмо ще можете да измислите и оше една анти-Левски песен в репертоара си. Доколкото знам повечето са ви такива-за прослава на голямата злоба към съперника. Злоба, Злоба и пак Злоба. Предлагам вместо ЦСКА да се казвате ЗЗЗ...
Мислех, че въпроса феновете на кой отбор са по-злобни вече сме го изяснили. И в литературата има доста писано по тази наболяла за нашето общество тема. Поради фундаменталното му значение помествам за втори път един цитат от сайта SPORT1.bg. Знаем, че това е сериозен сайт и може да му се вярва, още повече там почти всичко се пише от човека, чиято снимка всяко младо момиче носи скрито в пазвата си, Г.А."Има нещо много нередно да загубиш титлата с 16 т. разлика и да се промъкнеш с долна и гадна интрига там, където не си заслужил да бъдеш. Лицемерието и безкрайните лъжи на освидетелствания идиот Томов са едната страна на монетата. На обратната страна са мръснишкото използване на чуждото затруднение за сдобиването по административен път с пътен лист за Шампионската лига. Поведение, напълно вписващо се в традииците на Герена, с което там ще се гордеят дълги години. Защото левскарският манталитет е такъв от край време - манталитет на омразата. Защото там, в гетото край София, ги учат не да обичат, не да градят своето и да се стараят да изпреварват конкурента на терена, а да подливат вода, да мишкуват и доносничат по кьошетата."
не е сериозно да ми цитираш червен сайт...все едно да спорим има ли бог и ти да ми се позоваваш на библията...а г-н Атанасов определено не е добре...
Колеги, нека в този хубав празничен ден запазим добрия тон и да се дразним малко по-цивилизовано :D . Един поздрав и от мен: http://www.data.bg/f.php?fid=9382439
Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Картинката е мааааауко смешна! В таз държава само Цески и Уесека ли има уа? :D Футболни фенове сте уж, а сте като коне с капаци - само една гледна точка. А и трагично е, че когато любимите Ви отбори са зуе... даже невероятни злета - не си го и признавате!
Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!
Коментар