Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Има ли футболни фенове тук?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

А на мен сърце не ми дава да си кажа как искам да свърши мача довечера.... Левскар съм и то истински, сигурно съм последния, който предпочита родното първенство пред Премиър-а, но си е така.За мен Левски трябва да играе в УЕФА, по-добре ще е за отбора, треньора и феновете... А в същото време като знам колко Ескимо ще изям при едно отпадане от Бате, не ми се мисли... Но Левски над всичко!

Коментар

LiGuru написа:
      ... Но Левски над всичко!
      Човече, плашиш ме! То бива да си фен на отбор, ама да казваш, че тез смешници (имам предвид всички клоуни дето им викат футболисти) са над всичко..?! Некси... абе деа знам - твоя си работа, ама е хубаво да се преосмислят ценностите в живота.
      Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!

Коментар

Човече говориме за предстояща футболна среща, а не за Абхазия. Когата става дума за футбол за мен Левски е над всичко. Иначе ич няма как да ми влезнат в дневния ред относно ценности.

Коментар

LiGuru написа:
          А на мен сърце не ми дава да си кажа как искам да свърши мача довечера.... Левскар съм и то истински, сигурно съм последния, който предпочита родното първенство пред Премиър-а, но си е така.За мен Левски трябва да играе в УЕФА, по-добре ще е за отбора, треньора и феновете... А в същото време като знам колко Ескимо ще изям при едно отпадане от Бате, не ми се мисли... Но Левски над всичко!
          Ей сега един приятел левскар ме вика Събота да му помагам да се мести в ново жилище и му обещах - колкото голове вкарат Левски, толкова дивани ще пренеса. Обаче греда - оказа се, че няма дивани за носене. Та се разбрахме за вилици. Да видим колко ще ми е тежко в Събота Ама сега какво да си кривя душата - ще викам за вас, но ако се изложите хич няма да седна да тъжа и утре ще ви спуквам от бъзици.
          like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Като привърженик на Левски ми се ще да обърнем "батковците", но предусещам как чалгаджийчетата ще се осер.....т, та ще се омажат...
            VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
            VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
            VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
            VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
            Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

По всичко личи, че мача върви поне към 1:2, т.е. победа за Левски. Ето и човек изгониха от БАТЕ. Макар че топката е кръгла ...
              Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Въобще не се интересувам от футбол! И ми е много гот! :P
                Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Моите момчета със сигурност ще влязат! Особено след привличането на Амаури и връщането на Джовинко...С привличането на Пулсен и Дарио Кнежевич...К’во да ви обяснявам, момчета...има велики истини в този свят и е една от тях...Благодаря на www.juventus-bulgaria.com за снимката!

Коментар

......без думи.....безсилие, безмисленост и безидейност.....мястото на левски не е в шампионската лигапсевдо футболистчета, псевдо футболни президенти и трениори.....абе каквато държавата - такъв и народа в нея, такъв и е фотбола.....айде наздраве

Коментар

E не, не е истина. Тези бяха по-зле и от Тампере....Ето едно Ескимо на заем:aristo Регистриран на: ............Пуснато на: 27.08.2008, 20:54Така е 10-трактора ,срещу 11 говеда :D Побеждава техническият прогрес!
                      like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Крахът е пълен....то по-добре да не пращаме представител изобщо за турнирите,барем да не се резилим...Още не го вярвам от тея @%&%^%^& трактористи ли са помешчици ли са да паднем... е въпроса за БГ спорта,не само за футбола...

Коментар

http://www.vbox7.com/play:69a4062e :DП.П. Преди да се почнат нравоучителните приказки относно как всички трябва да поддържаме българските отбори и най-вече отбора на отборите на народите - ташаци винаги е имало и ще има и тва си е част от играта. Случва се на всеки... е, на някои по-често

Fiat Bravo T-Jet 120

Коментар

BolgAryan написа:
                            http://www.vbox7.com/play:69a4062e :DП.П. Преди да се почнат нравоучителните приказки относно как всички трябва да поддържаме българските отбори и най-вече отбора на отборите на народите - ташаци винаги е имало и ще има и тва си е част от играта. Случва се на всеки... е, на някои по-често
                            Изби рибата!!! :D
                            Фиат Брава 1.4 12V 1998г

Коментар

BolgAryan написа:
                              Нормално е на левски да му се случва да отпада по-често от борбата в Шампионската лига, поради простата причина, че той участва най-често в нея. Ние си имаме БАТЕ...Други си имат МТК-Унгария...к’о да прайм!? Такъва си ни е уредбата...

Коментар

PASSARELLA написа:
                                BolgAryan написа:
                                Нормално е на левски да му се случва да отпада по-често от борбата в Шампионската лига, поради простата причина, че той участва най-често в нея. Ние си имаме БАТЕ...Други си имат МТК-Унгария...к’о да прайм!? Такъва си ни е уредбата...
                                Абе пичове,що не си траете.Да ги почнали :Бате,Тампере,Антверпен,Аалст,Олимпия и още незнайни отборчета.А този Явор Недев,с какво сравни Бате,с селско отборче.Селско ама в групите.Айде скрийте се за малко моля.Щот и в УЕФА ще ви погнат.
                                Фиат Брава 1.4 12V 1998г

Коментар

Working...
                                X