Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Има ли футболни фенове тук?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

////Punto//// написа:
    Искам сега да видя обаче модераторите как ще реагират на едно от горните мнения за "поемането" и за сините говеда и т.н. Дали ще има строга дружеска червена забележка с ехидна усмивка, или ще има радикални действия ?
    Ако смяташ, че има нещо нередно, достатъчно е да натиснеш бутона "Докладвай", вместо да пишеш публичен коментар. Направи ли го?! Аз когато предложих тук да не се говори за "говеда" и "прасета", респективно "чорбари" - никой не ме отрази. Сега обаче изведнъж стана обратното и почнахте да се правите на обидени?Предложи по коя точка да накажем колегата nai7, но същото ще бъде приложено и тук:
    Krasi1914 написа:
    спрете лепилото. само ц(*Ка и ловеч уреждат мачовете по между си. Нали Коцев ?

Коментар

Докато играчите на ЦСКА размазваха левки на терена, публиката на ЦСКА властваше на трибуните. Но нито съдията, нито полицията успяха да се противопоставят на бруталната червена машина, размазала противника насред село. Единствено сините паляци не върнаха топката, след като тя беше изчистена заради паднал играч в червено и успяха да вкарат в същата атака. Но, лески и fair play? Yeah, right!
      Антверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...

Коментар

А да разбирам, че никой нищо не е забелязал така ли Ей ..смях като всичко в тая държава. Иначе строги и съблюдаващи реда, обаче нищо не чул и нищо не видял. Ама ако каже модератора Х да го поеме ...ще се намери точка по която да се накаже някой нали ? СМЕЕЕЕЕЕЕХ

Коментар

Модове, админи и прочее веднага да се засрамят и да поемат вината за загубата на левски. Може и за плачевното състояние на българския футбол да се замислят. А от утре -- корупцията и контрабандата ги чакат.За мача - сега го гледах пак и макар, че резултатът е ясен съм възмутен от поредното безобразно съдийство на А.Г. Ако надмощието в играта беше наобратно, но със същото съдийство щяхме да си отнесем много як резултат. Но за някои отбори има по-специално отношение. Това е положението.
          Антверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...

Коментар

Резултата отразява показаното на терена, но дали всички показаха максимума на това което могат? При 0:3 Левски играеха така все едно те водят и чакат да свърши мача. Сега ще кажете, че ЦСКА не са им позволили да играят - е те да не са Барселона, че Левски даже да не може поне да изнесе топката. Ивайло Дражев позна вчера, че ЦСКА ще бият с 2 гола разлика, ама пусти клубни пристрастия - сърце не ми дава да заложа за загуба на Левски :D
            Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
            ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Аз пък докато гледах мача осъзнах колко неспособни са и двата отбора да задържат топката. Цска в края на мача вместо да разиграват и да печелят време, те ритаха топката напред безцелно. Но те толкова си могат явно.
              Виж бейби не сме глупаци,
              ние сме отбор от здравеняци.
              Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
              така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
              http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo

Коментар

Имам мача на запис. Ако искаш ще ти го дам и искам да ми покажеш безцелните шутове напред ... ?!Като безцелен шут не е паническо чистене на топката ... Относно Левски ... за мен 2ма футболисти им развалиха играта, другите момчета се мъчеха ... и не ... Божидар не е виновен ...
                Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

Ichkin написа:
                  Имам мача на запис. Ако искаш ще ти го дам и искам да ми покажеш безцелните шутове напред ... ?!Като безцелен шут не е паническо чистене на топката ... Относно Левски ... за мен 2ма футболисти им развалиха играта, другите момчета се мъчеха ... и не ... Божидар не е виновен ...
                  И кво искаш да кажеш че разиграваха топката добре, така ли?
                  Виж бейби не сме глупаци,
                  ние сме отбор от здравеняци.
                  Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
                  така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
                  http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo

Коментар

Синия балон се спука с пълна сила,цяла седмица слушахме как УеФски щял да размаже ЦСКА,че ги чакало голям бой на ГейАрена.Направо да слагали кафевите гащи да не им личи като се наакат,а то какво се получи бой,ама голям бой.Добре че Коцето Стоянов си вкара автогол че да имат сините един по името им на таблото.МЪКАААААА.

Коментар

Aз гледах мача, като безпристрастен. ЦСКА изглеждаха солидно. Разиграваха добре и в защита бяха компактни. Дембеле - изцяло обезличен, Тасевски - направо го стъпкаха. Когато връзката им прекъсне - Левски боксува. За ЦСКА - страхотен мач на Платини. Такъв го знам от Черноморец и не можах да се съглася с решенията на Любо Пенев да го замрази. Радуканов му даде шанс и Платини показа това, което може. Левски този път бяха тотално надиграни, изиграни и обезличени.
                      A17DTС/S
                      Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

Не бе аз не искам админи и т.н. да поемат отговорност за загубата както се изразяваш, просто искам да видя дали се мери еднакво за всички. Явно не е. Иначе сме строги и справедливи ха ха ха

Коментар

Това мач ли беше да го опишеш, крайно време е тия лумпени по стадионите да ги изринат ,така както правят на запад.Вчера все едно имаше природно бедствие ,толкова полиция сигурно в целия град нямаше. Ходил съм на стадиони къде ли не, последно бях в Полша/миналата седмица/, такова чудо няма никъде. Повече Полиция и Жандармерия отколкото зрители на стадиона.

Коментар

Полицейският отбор се показа Левски носи името на апостола ... но ... Апостол е от ЦСКА !
                            Fiat Forum Bulgaria

Коментар

Ichkin написа:
                              Полицейският отбор се показа Левски носи името на апостола ... но ... Апостол е от ЦСКА !
                              В тази връзка: Много е пошло име на Апостола да се осквернява. Никой не е влагал умисъл, но името на Левски не отива на футболен отбор и то на победим такъв.( важи и за Ботев )Гледах заслужената радост на феновете и футбалерите от ЦСКА: Възгласи от рода:"К_р за Левски" си бяха навсякъде. ВЕрно - то този мъжки атрибут е за футболния отбор, но някак си не комуникира със святото име...
                              A17DTС/S
                              Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

Напълно съм съгласен, но ... като видях клипчето в съблекалнята как даже и чужденците пеят тази крилата фраза ... нямаше как да не ми стане густо ... Но ... не виждам как могат да ги накарат да си сменят имената ...
                                Fiat Forum Bulgaria

Коментар

Working...
                                X