Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Има ли футболни фенове тук?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

А помните ли след тоя мач голямата уста Баткоф как се изцепи като каза че от пролетта за мачовете със силните отбори ще иска съдии от чужбина . Защо сега не поиска с ЦСКА ? Защото си уреди Антон Генов . Обаче и съдията няма да му помогне Левски да избегне загубата от ЦСКА.
    Фиат Панда 1.2 2006година
    Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

Коцев , стига сънува тия розови сънища
      681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!

7:2 ( 1968г. ), когато пресата из Европа пише : "Отбора на народа победи със 7:2 отбора на властта"

Коментар

За какво да говорим ? Дирижирането на първенствата ни продължава. Ако аз съм собственик на отбора Х от някоя Б група веднага се оттеглям от футбола и го дарявам на Перуката и КО...Е то бива, бива ама цял вол за мезе не бива. Футболът ни загива. Започва се от долните нива...Решено е: Лудогорец е в А-група. Ако сам не може - Перуката може.Ето за какво говоря:http://football.sportal.bg/news.php?news=289525
        A17DTС/S
        Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

Да ви кажа, с голяма доза сигурност няма да гледам нашето "супердерби". От няколко години насам този сблъсък все по-малко ме вълнува, за да се стигне до днешния ден, когато ми е, меко казано, безразличен. Предпочитам да гледам финала между Федерер и Джокович, където емоциите ще са гарантирани, независимо в коя от двете посоки. Не знам какво трябва да се случи, за да ми привлече отново вниманието към български футбол. А това, дето имало заряд, ала-бала, да ме прощава колегата snake, ама зарядът в българските мачове е като в сдал багажа акумулатор в края на зимния сезон. Разбира се, вие си го гледайте де, дербито, но аз ще се въздържа тоз път...
          Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

http://gong.bg/view_article.php?article_id=188173 Защо червените мрънкат толкова срещу Генов? Човека е свирил 7 дербита и е отсъдил 2 дузпи, и двете за тях.
            Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
            ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

sugarboy написа:
              Да ви кажа, с голяма доза сигурност няма да гледам нашето "супердерби". От няколко години насам този сблъсък все по-малко ме вълнува, за да се стигне до днешния ден, когато ми е, меко казано, безразличен. Предпочитам да гледам финала между Федерер и Джокович, където емоциите ще са гарантирани, независимо в коя от двете посоки. Не знам какво трябва да се случи, за да ми привлече отново вниманието към български футбол. А това, дето имало заряд, ала-бала, да ме прощава колегата snake, ама зарядът в българските мачове е като в сдал багажа акумулатор в края на зимния сезон. Разбира се, вие си го гледайте де, дербито, но аз ще се въздържа тоз път...
              И аз съм така. Въобще не смятам да ги гледам тия некадърници. По добре да излезна на кафе с някоя мацка, отколко да се мъча с българския футбол.
              Виж бейби не сме глупаци,
              ние сме отбор от здравеняци.
              Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
              така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
              http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo

Коментар

хихихихихи0:3 хихихихихихсега се чудя Krasi1914 кога пак ще се появи във форума, дали ще си смени аватара
                Fiat Punto 1.1-Синята птица
                Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Kъде сте сини лъвове,каква я мислехме каква стана тя. Защо така се получи отбора на народите го пое много лошо отзад.Говеда сини вие пак сте втори а ни е сме червени шампиони,оле.олеХАХАХАХАХАХА.гАра дЕмбеле точил бутонките,бАЙ ти Ганя чакал разгромна победа,смешницииииии.

Коментар

Oще по-смешно ми става едно заглавие в днешната преса: " Дембеле - невидим, като Стелт за отбраната на ЦСКА"...Днес Дембеле беше НЕЗАБЕЛЕЖИМ. винаги съм се ядосвал на журналистите, че възхвалите и одите им за някой футболист нямат край. Не правят услуга на никого. Левски бяха жалки и трагични...дано в дискотеките са по-добри. Впрочем Литекс на 80% може да се чувства шампион.
                    A17DTС/S
                    Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

Освен да наведем глави и да поемем пумията ... друго не виждам. Биха си ни. От левски (умишлено ги пиша с малка буква) никой не игра. Митрев уникално слаб. Боже би само Гаджев се мъчеше нещо но "не става само с тичане, трябва и акъл". Биха ни, биха ни та ни утепаха Това е. Пред фактите и боговете мълчат.Искам сега да видя обаче модераторите как ще реагират на едно от горните мнения за "поемането" и за сините говеда и т.н. Дали ще има строга дружеска червена забележка с ехидна усмивка, или ще има радикални действия ?

Коментар

Честита победа, армейци! Заслужена, безапелационна победа! Яд ме е само за глупавия автогол. Класическото 3:0 щеше да ни отива напълно! Караджов отново беше несигурен и хазартен и показа, че мястото му е на скамейката на резервите. Всички останали в червено бяха на отлично ниво.Не виждам смисъл да дразня левскарите. Само ще отбележа, че Гара-та показа защо играе в българското първенство, а не в някой голям клуб. Просто един книжен тигър, предвидим и еднообразен.
                        Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Споко сини Лъвове, има още 14 кръга.Лошото е,че чак есента ще можем да натупаме чорбата :D Дано този мач да подейства отрезвително и да слезнат на земята. Дано покажат добри игри за напред.Относно червените: средна игра,много късмет и крайно некултурни запалянковци. Нека да видим дали червените привърженици от форума ще се разграничат от феновете на стадиона. Що за изроди са тези хора,които трошат стадионите? Къде е БФС?За подобни изяви накажи отбора да играе 3 домакински мача без собствена публика,само пред привърженици с членски карти на гостуващият отбор,пък да видим дали ще има подобни ексцесии. Решението на полицията бе много правилно!
                          Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
                          Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

snake написа:
                            Честита победа, армейци! Заслужена, безапелационна победа! Яд ме е само за глупавия автогол. Класическото 3:0 щеше да ни отива напълно! Караджов отново беше несигурен и хазартен и показа, че мястото му е на скамейката на резервите. Всички останали в червено бяха на отлично ниво.Не виждам смисъл да дразня левскарите. Само ще отбележа, че Гара-та показа защо играе в българското първенство, а не в някой голям клуб. Просто един книжен тигър, предвидим и еднообразен.
                            То добре че беше този автогол инак мучащите нямаше да могат да вкарат и толкова Говеда сини вие пак сте втори а ние сме червено бели шампиони але але.

Коментар

dudulia написа:
                              Споко сини Лъвове, има още 14 кръга.Лошото е,че чак есента ще можем да натупаме чорбата :D Дано този мач да подейства отрезвително и да слезнат на земята. Дано покажат добри игри за напред.Относно червените: средна игра,много късмет и крайно некултурни запалянковци. Нека да видим дали червените привърженици от форума ще се разграничат от феновете на стадиона. Що за изроди са тези хора,които трошат стадионите? Къде е БФС?За подобни изяви накажи отбора да играе 3 домакински мача без собствена публика,само пред привърженици с членски карти на гостуващият отбор,пък да видим дали ще има подобни ексцесии. Решението на полицията бе много правилно!
                              Ей ... отворко ... не приказвай без да знаеш ... .Нормално ли е да ме вкарат в клетка да гледам мача ... нормално ли ние да даваме двоен процент за гостите ? Нормално ли е да ограничат сектора, та хората да се качват един върху друг ... нормално ли е хората с билет ... около 30 % да седят отвън и да не ги пускат ... Нормално ли е да си платиш 15 лв. и да те счупят от бой, да имаш комоцио и да стоиш 10тина дни в болница ? Кажи бе ... нали си бил на стадиона и знаеш ... аре кажи ... Имам сума приятели Левскари, ама да ми излизаш с такива мнения ... аре чети си онлайн новините и недей да изказваш мнение неподготвен ... И ... като ми мина изнервянето от горният индивид ... Евала на Коцето, евала на Тошко, евала на Апостол, евала на Мишо ... Не прави чест на Йовов и на Минев. Поздрави !
                              Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

Специален поздрав с победата на Цска за Krasi1914, много ми се иска да го чуя кой сега ще изкара виновен за загубата на Уевски, или както той го нарича "отбора на народа".
                                Виж бейби не сме глупаци,
                                ние сме отбор от здравеняци.
                                Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
                                така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
                                http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo

Коментар

Working...
                                X