Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Има ли футболни фенове тук?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Аз съм по-обективен 3-1 за Левски.За 4-ти няма да има време.
    FIAT BRAVO 1.6
    FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
    LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Фаворизирането на Левски в медии и букмейкъри е само в минус за отбора и дано не доведе до подценяване, колкото и смешно да звучи. Ако се раздадат максимално, ЦСКА няма шанс. Иначе мача ще е 100% под 2.5 гола, а ако времето се запази същото до събота, направо отива на под 1.5.
      Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
      ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

мача е 2 или 3:0 в полза на отбора, на народа ЛЕВСКИ
        681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!

7:2 ( 1968г. ), когато пресата из Европа пише : "Отбора на народа победи със 7:2 отбора на властта"

Коментар

На народИТЕ. Ако някой успее да вкара гол, то това ще е изключително сериозен успех! Предлагам да се наричаме сини, червени, левскари, цесекари, ама говеда и прасета - не. Има ли съгласни?

Коментар

Аз пък що си мисля,че мача ще се отложи.....
            Bravo 1.9 JTD със 105 магаренца!
            Пътят не е мястото,където можеш да покажеш агресивността си...

Коментар

i4kin написа:
              Аз пък що си мисля,че мача ще се отложи.....
              Е това пък ако стане, им тегля по една и на двата отбора Колко хора има, които работят на открито и през зимата, а госпожиците не могат да поразцъкат за час и половина? Тъкмо ще им се избистрят главите от пиене и дискотеки :D
              Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
              ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

прогнозно

няма как да отложат мача , защото сините са убедени че са по-силни и предполагам че терена на Герена има отопление и така че няма да им се размине на отбора от миналото :D
                Пешеходец съм, нямам кола, нямам книжка.

Коментар

Re: прогнозно

Пешеходеца написа:
                  няма как да отложат мача , защото сините са убедени че са по-силни и предполагам че терена на Герена има отопление и така че няма да им се размине на отбора от миналото :D
                  Що се касае за отоплението на Герена...И под къщата на вилата ми казват, че имало злато, ама никой не го знае и не е чувал за него :D . Шегувам се колега.За мача: Нека по-добрия победи. Мен ме интересува представянето на друг отбор. Иначе четейки пресата, нета и ТВ медиите оставам с впечатлението, че в България шампионата е само за Левски, ЦСКА и отскоро Локо Пд. Най- несериозно ми изглежда отношението към Литекс. Отбор, който отдавна е предрешил титлата. За моя отбор( не Литекс) намирам повече инфо в един немски сайт, отколкото във всичките ни медии взети заедно... Колкото и парадоксално да изглежда. ПС: Инфо естествено намирам и в официалния ни сайт, но нещата там са по-скоро хвалебствени, отколкото обективни. Така, че официоза на който и да е отбор не го зачитам.
                  A17DTС/S
                  Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

Не се джавкайте бре ! Шампиона е известен и той е миналогодишния . Няма всяка година да ги сменяме Шампионите .Ей ся наесен влизаме в Шампионската лига , нищо че сме селски отбор с един файтон публика . Ама стане ли тая работа не виждам мустакатия агент как ще си намери място от яд. Пък и чорбата сега ще им покаже на Герена че и Гарата не може да ги спаси от загуба. :D :D :D
                    Фиат Панда 1.2 2006година
                    Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

Krasi1914 написа:
                      :D :D :D :D Що така си мислиш че е на народа,не е на народа а на целия свят момче.Това е най великия клуб стъпвал по земята създаден още през далечната 1914 опс грешка 1911 г.Създаден от циркаджии и балет майстори,които впоследствие са наградени от Цола Драгойчева.Сега за мача,мача го виждам равен,бай ти Ганя задържа Дембелето понеже ако си беше тръгнал и ОТБОРА НА ВСИЧКИ НАРОДИ щеше да е гола вода,няма ли го маймуна и са пълна трагедия.Напред Армейци,умрете но УеФски победете.

Коментар

Знам само, че мачът ще е скучен както последните десетина между тях. Освен ако не се сбият.... :D

Коментар

ivo_tenev_stz написа:
                          Знам само, че мачът ще е скучен както последните десетина между тях. Освен ако не се сбият.... :D
                          Точно! Затова - събота 17.00 ч. - Уиган - МанЮ по Диема!!!
                          Fiat Punto 1.1-Синята птица
                          Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                          Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Krasi1914 написа:
                            Да се обеси не да се освободи.... Не се разбира смисъла в драсканиците ти Кой е отбора, кой е народа и за кого е Левски?

Коментар

Абе докато в събота синьо-червената мъгла се стеле и разнася по Герена ,то оранжевата светлина ще огрее България. Кво има да се репчат двата отбора като са далеч от истината . Само Литекс и тва е ! :D :D :D
                              Фиат Панда 1.2 2006година
                              Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

страх и омраза

коцев написа:
                                Не се джавкайте бре ! Шампиона е известен и той е миналогодишния . Няма всяка година да ги сменяме Шампионите .Ей ся наесен влизаме в Шампионската лига , нищо че сме селски отбор с един файтон публика . Ама стане ли тая работа не виждам мустакатия агент как ще си намери място от яд. Пък и чорбата сега ще им покаже на Герена че и Гарата не може да ги спаси от загуба. :D :D :D
                                Ииии Коцев , дали долавям у теб страх че Левки може да задмине Литекс ? ))
                                Пешеходец съм, нямам кола, нямам книжка.

Коментар

Working...
                                X