Аз съм по-обективен 3-1 за Левски.За 4-ти няма да има време.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Има ли футболни фенове тук?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Re: прогнозно
Пешеходеца написа:няма как да отложат мача , защото сините са убедени че са по-силни и предполагам че терена на Герена има отопление и така че няма да им се размине на отбора от миналото :DA17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
Не се джавкайте бре ! Шампиона е известен и той е миналогодишния . Няма всяка година да ги сменяме Шампионите .Ей ся наесен влизаме в Шампионската лига , нищо че сме селски отбор с един файтон публика . Ама стане ли тая работа не виждам мустакатия агент как ще си намери място от яд. Пък и чорбата сега ще им покаже на Герена че и Гарата не може да ги спаси от загуба. :D :D :D
Коментар
-
Krasi1914 написа:мача е 2 или 3:0 в полза на отбора, на народа ЛЕВСКИ
Коментар
-
ivo_tenev_stz написа:Знам само, че мачът ще е скучен както последните десетина между тях. Освен ако не се сбият.... :DFiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
Humppa
Krasi1914 написа:мача е 2 или 3:0 в полза на отбора, на народа ЛЕВСКИ
Коментар
-
страх и омраза
коцев написа:Не се джавкайте бре ! Шампиона е известен и той е миналогодишния . Няма всяка година да ги сменяме Шампионите .Ей ся наесен влизаме в Шампионската лига , нищо че сме селски отбор с един файтон публика . Ама стане ли тая работа не виждам мустакатия агент как ще си намери място от яд. Пък и чорбата сега ще им покаже на Герена че и Гарата не може да ги спаси от загуба. :D :D :DПешеходец съм, нямам кола, нямам книжка.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар