Айде не си говорете наизуст ... застаряващ ... всички покриват еднакви нормативи Единственото, което липсваше на Милан снощи бе магьостника Пирло ... Да дадеш на мечо да изнася топката е като да оставиш Меси в защита ... А относно Гатузо ... върши си повече от добре работата ! Както и другите "застаряващи" ... А да ми твърдите, че италианският футбол е много зле е ... нямам коментар. Може да го твърди само незапознат с Италианският футбол ... Как да е ... другият мач Крауч ще яде тупаници ... 100 % :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Има ли футболни фенове тук?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Ichkin написа:Айде не си говорете наизуст ... застаряващ ... всички покриват еднакви нормативи Единственото, което липсваше на Милан снощи бе магьостника Пирло ... Да дадеш на мечо да изнася топката е като да оставиш Меси в защита ... А относно Гатузо ... върши си повече от добре работата ! Както и другите "застаряващи" ... А да ми твърдите, че италианският футбол е много зле е ... нямам коментар. Може да го твърди само незапознат с Италианският футбол ... Как да е ... другият мач Крауч ще яде тупаници ... 100 % :DВиж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Коментар
-
///// написа:Че в Милан винаги играят мои набори. Кога е било да са млади футболисти? Форца Милан! Форца Италия. Да видим сега Рома с Шахтьор.Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
италианския футбол не е зле , той е супер зле... изключение прави ИНТЕР по времето на Специалния. При всеки по-сериозен сблъсък с друг отбор ( особено английски ) резултата е пълен крах.681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!
7:2 ( 1968г. ), когато пресата из Европа пише : "Отбора на народа победи със 7:2 отбора на властта"
Коментар
-
Krasi1914 написа:италианския футбол не е зле , той е супер зле... изключение прави ИНТЕР по времето на Специалния. При всеки по-сериозен сблъсък с друг отбор ( особено английски ) резултата е пълен крах.Виж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Коментар
-
Re: наближава дербито на дербитата ))
Пешеходеца написа:Мисля е време да почнат прогнозите за Левки - ЦСКАспоред скромното ми мнение резултата е 4:1
Коментар
-
nai7 написа:Пешеходеца написа:Мисля е време да почнат прогнозите за Левки - ЦСКАспоред скромното ми мнение резултата е 4:1Пешеходец съм, нямам кола, нямам книжка.
Коментар
-
Пешеходеца написа:nai7 написа:Пешеходеца написа:Мисля е време да почнат прогнозите за Левки - ЦСКАспоред скромното ми мнение резултата е 4:1
Коментар
-
прогноза за дербито на дебитата
желанията са едно , а дейстивтлността е друга и ще попари малките искрици надежда у червенити фенуви .....ми щом имаме различни мнения, моля участниците тук, да прогнозират изхода от мача или да кажат коя прогносза по-скоро според тях ще се сбъдне:4:1 или 2:3Пешеходец съм, нямам кола, нямам книжка.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар