Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Има ли футболни фенове тук?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ок. Съгласявам се с теб . Обаче аз още си помня ония велики мачове на ЦСКА /тогава беше ЦДНА/ с Интер в редовете на който беше легендата Мацола и Факети , как прехвалените италианци имащи отлични бази за тренировка не можаха да победят ЦДНА и се наложи да се играе трети мач та тоя мач нашите се съгласиха да се играе в Италия и го загубиха /дадоха / само с 1:0 и италианците подариха автобус на нашите . :D
    Фиат Панда 1.2 2006година
    Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

И пак Бербатов !
      VTS 16V

Коментар

И отново голям волейболен ЦСКА! Браво на старчетата Ивайло Стефанов, Евгени Иванов-Пушката, Теодор Салпаров, Николай Иванов, подпомогнати от мощните Портуондо, Филип Мейо и Валтерс Рама! Абе който го може, го може и на 35 г., дори и в този толкова изтощителен и силов спорт. Опукахме турците с 3:2 и сме пред прага на полуфинал на втория по сила клубен турнир в Европа! Трябва ни или победа във втория мач, или дори загуба и след това победа в "златния" гейм.А треньорът на турците, големият наш волейболист Пламен Константинов, раздразнен от виковете "Говедо" и няколко спорни съдийски отсъждания, си изпусна нервите и направо се изложи. Беше изгонен от съдията първо от скамейката за един гейм, но продължи да се мотае около игрището и да дава наставления. Закономерно получи втора забележка от съдията, след което го напсува на английски и догледа мача високо от трибуните. След края на мача също продължи да сипе простотии. Простено му е, това са емоции, но можеше и да запази самообладание.
        Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Ето това е велик Футболен клуб!http://www.youtube.com/watch?v=1I_crD6Oqsw&NR=1

Коментар

Добре че дойде Суарес да вкара гол че иначе така го бяха закъсали.
            Виж бейби не сме глупаци,
            ние сме отбор от здравеняци.
            Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
            така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
            http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo

Коментар

Волейболният ЦСКА е на полуфинал за купа CEV!!! Браво, армейци :D ! Приспахме турците с безлична игра в първите три гейма, но в златния гейм нашите бяха безпогрешни и сме на полуфинал.

Коментар

Не знам дали е имало и този път хвърлени предмети по терена, че волейболистите ни бая се бяха наплашили. А иначе не очаквах толкова категорично турците да ни бият с 3:0, добре че има златен гейм.

Коментар

Мисля, че това беше тактическо 0:3. Нашите нямаха физически сили за победа в редовното време. Имайки предвид сериозната възраст на част от играчите на ЦСКА, според мен те тактически не си дадоха зор в мача и хвърлиха всички сили в златния гейм. Дори и да не е така, дори да е случайност, успехът е ИСТОРИЧЕСКИ-става дума за полуфинал във втория по сила клубен турнир в Европа!

Коментар

Действително е исторически момент не само за нашия волейбол, но и за български спорт като цяло,понеже в последно време не можем да се похвалим с кой знае какви постижения.Дано и на полуфинала да се представят добре.

Коментар

Няма .... няма друг като Гатузо ... :DП.С. : Събудих съседите на гола ... и те го отмениха ...
                      Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

Ichkin написа:
                        Няма .... няма друг като Гатузо ... :D.
                        Няма скоро и да има. Кофти е като се гледа такъв велик клуб като Милан как страда заради пороците на собственика си, довеждащи до липсата на средства за различни от застарели звезди.

Коментар

Треньор, треньор няма Милан, още отпреди Анчелоти я кара на автопилот, а това в съвременния футбол е невъзможно. Цяло десетилетие го загубиха в лутане, не е като да не минаха добри играчи оттам, но въпреки Анчелоти, успяха и два КЕШ-а да вземат, все пак...
                          Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

Браво на Тотнъм,а миланистите не унивайте-ще има още на Уайт Харт Лейн.

Коментар

Orcinus написа:
                              Ichkin написа:
                              Няма .... няма друг като Гатузо ... :D.
                              Няма скоро и да има. Кофти е като се гледа такъв велик клуб като Милан как страда заради пороците на собственика си, довеждащи до липсата на средства за различни от застарели звезди.
                              Не че Милан е много слаб /това се видя снощи/. Целия италиански футбол е много зле! Не забравяйте, че Милан е на първо място с доста аванс! п.п. ама щом Ибра е най-добрия в Милан, а в Барса беше сред резервите - има ли смисъл да говорим...
                              Fiat Punto 1.1-Синята птица
                              Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                              Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Милан са много застаряващ отбор и от това идват проблемите. А иначе не мисля че ще могат да направят нещо в Англия, Тотнъм в момента са доста добър отбор.

Коментар

Working...
                                X