Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Има ли футболни фенове тук?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Евала на Левски, играха сравнително добре А Порто ни надиграха тотално ... но ... къде къде е Порто ... абсолютно закономерно
    Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

и сега Лион ако отстранят /де/Белият балет ще умра от смех...
      Fiat Punto 1.1-Синята птица
      Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
      Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Те за коя година под ред се падат един срещу друг вече не знам. Дано Лион свали на земята звездите на Реал.
        Виж бейби не сме глупаци,
        ние сме отбор от здравеняци.
        Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
        така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
        http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo

Коментар

Вижте какви фенове имат АРИС, просто нямам думи от видяното!http://www.youtube.com/watch?v=pnI--...layer_embedded

Коментар

Не са с нищо по-различни от феновете на Левски и ЦСКА, когато стадионите са пълни и има достатъчно финанси за атрибути (знамена, факли и др.). На ЦСКА - Байер, например, беше същото, но с по-малко зрители, поради капацитета на стадиона. Сините - и те го докарват понякога, и се справят прилично ФАКЛИПесен - Ние сме от ЦСКАНа Левски някой друг да качи, че харддиска ми отхвърля техни клипове, а компютърът ми блокира.

Коментар

ogi28b написа:
              На Левски някой друг да качи, че харддиска ми отхвърля техни клипове, а компютърът ми блокира.
              юИ моя така : http://www.vbox7.com/play:c996f918
              Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

моя хард чете http://vbox7.com/play:2644f7e2
                681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!

7:2 ( 1968г. ), когато пресата из Европа пише : "Отбора на народа победи със 7:2 отбора на властта"

Коментар

На снимката от турнира за ветерани се вижда как Емил Костадинов и Наско Сираков с нежност си припомнят годините, когато бяха заедно на терена .
                  Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Yellow_Flash_Colorz_PDT_16 Yellow_Flash_Colorz_PDT_16 Yellow_Flash_Colorz_PDT_04

Коментар

За Митко Барбуков никой нищо не казва. Станимир Стоилов пък ставал треньор в Кипър. Дано да не им пробута някой "план 2017", като на синята лавина, че ще ги вкара в голяма безкрайна приказка с продължение...

Коментар

Пък аз се пригласям да гледам от 22 часа Арсенал-Челси . :D :D :D
                        Фиат Панда 1.2 2006година
                        Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

Бербатов - отново голям! Единственият с интелект в този отбор. За Стоилов какво, до пролетта го виждам отново безработен, защото бързо ще го разкрият колко пари струва, тоест - нищо.
                          Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

Браво на Арсенал!
                            Fiat Croma 1.9 16v Mjet автомат

Коментар

Не вярвах, че Арсенал ще победят преди мача, но сега смятам, че заслужено излязоха победители.

Коментар

От Фокус-спорт:Нов хеттрик за Бербатов при разгромна победа на ЮнайтедБългаринът Димитър Бербатов отбеляза своя трети хеттрк за сезона при разгромната победа на Манчестър Юнайтед с 5:0 над Бирмингам.Бербатов откри резултата само две минути след началото на срещата. В 31-та минута Българинът майсторски финтира защитник на гостите и отбеляза втория си гол в мача. В продължението на първото полувреме Бербатов изведе Рууни по дясното крило, той центрира в наказателното поле към Гигс и той вкара за 3:0. В 53-та минута Бербатов засече центриране на Гигс, оформяйки своя хеттрик в мача и правейки резултата 4:0...ГолЕм е!

Коментар

Working...
                                X