Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Има ли футболни фенове тук?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ichkin написа:
    А Райс ако ще и 20 гола да му бяха вкарали, пак няма да мога да му се разсърдя !
    И защо? Защото като Ненад Лукич скача атрактивно? Големият Тони Шумахер казваше, че атрактивните плонжове водят единствено до контузии. Загубихме мача снощи най-вече заради 2 груби вратарски грешки. Играта на вратаря е съвкупност от рефлекс, ръст, отскок, психика, умение за пласиране, игра с крак, комуникация със защитата. М’Боли е слаб поне в два от тези компоненти. Да си го взима онзи дебелия чичо Венци обратно или да ни го даде без пари. Ако беше толкова добър, какво прави още в Славия/ЦСКА и изобщо в България? Защо от Милан, Интер, Манчестър, Байерн, Арсенал не питат за него?Разберете ме правилно: М’Боли е много добър вратар. Но не си струва лудите пари, които му дават като заплата и милионите евро, които искат от Славия, за да го купим. Ако беше даден повече шанс на Чавдаров, досега да си имаме един много стабилен вратар, който щеше да върши същата работа като М’Боли.А ето защо голямата звезда на А група Гара Дембеле не играе в някой наистина голям отбор в силно първенство, а е намерил временен подслон в Левски: http://topsport.ibox.bg/news/id_1049237279Преди време ви казах, че е въпрос на време пак да си покаже рогата, след като веднъж е лежал в затвора за участие в изнасилване. В България не идват да играят качествени чуждестранни футболисти. Ако бяха качествени, нямаше да са тук! С това приключвам седмичната си спортна рубрика. Благодаря ви за вниманието, чакам си хонорара .
    Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Гара Дембеле Гара Дембеле е роден в парижкия квартал ,,Женевийер
      Fiat Punto 1.1-Синята птица
      Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
      Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Който го може, го може. То не е речено само за футбола...
        Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

Една гатанка:Извършваш две деяния. Едното е престъпление, за което се предвижда затвор до 1 година. Другото е тежко криминално престъпление и според закона наказанието за него е затвор до 8 години. Шефовете ти пишат едно извинение и молба за "втори шанс" от твое име до медиите и готово - все едно нищо не се е случило. За кой става дума, кой е отбора и кои са шефовете?В Сряда ще си получат заслуженото!

Коментар

"Ще си получат заслуженото".... хаха... Тъпо беше да отложат мача . Той трябваше да бъде в неделя 05.12.2010 от 16:00. А Берое отива на 3-ка, не се заблуждавайте драги зрители ,че старозагорци могат да направят нещо.
            681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!

7:2 ( 1968г. ), когато пресата из Европа пише : "Отбора на народа победи със 7:2 отбора на властта"

Коментар

А Г. Иванов пък рече "Е какво, да го изгоня от отбора, защото съм разрешил да празнуват до 3 през нощта ли?" , или нещо подобно... Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 Давайте да се отричаме от тия палячовци докато е време!!! А колегата snake казва да им пишем имената с главни букви.. Та те не заслужават дори да си мислим за тях, камо ли да ги пишем... Но от уважение към езика, ще го правя.Онзи ден, гледайки мача между тия от София, червените, и Бешикташ, си мислех как можеше турците, при подхлъзването на вратаря - да спрат, да му подадат ръка да се изправи, и да не вкарват гол. Щяха да спечелят много, много повече, отколкото с този гол. Преди време Пол Гаскойн хвана една топка с ръце, защото имаше легнал футболист на другия отбор близо до тъч-линията, а пък Люнгберг едно време вкара гол за Арсенал след като другият отбор беше изкарал топката в тъч заради лекарския екип, а от Арсенал не им я върнаха в духа на спортсменството, а вкараха гол. Преиграха целия мач, ако си спомняте. Това дори не знам защо го казах.

Коментар

е те на цска и турците да почнат да им подават ръка ,че цялата държава и цялото бфс ги търпи, а не са ги пратили във В група където от 2 години им е мястото
                фиатче Браво 2.0

Коментар

Що ли имам усещането ,че тая година първенството няма да завърши и ще обявят годината за нулева ? Тъй като не виждам нито Левски нито ЦСКА в тройката на класирането все по ми се набива в главата тая мисъл.
                  Фиат Панда 1.2 2006година
                  Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

tomazo написа:
                    е те на цска и турците да почнат да им подават ръка ,че цялата държава и цялото бфс ги търпи, а не са ги пратили във В група където от 2 години им е мястото
                    Аз преди време казах, че ЦСКА са се запътили към В група и не се отказвам от думите си. С такова "управление" там ни е мястото. Колкото до това, кой кого търпи, не съм точно на това мнение. Аз мисля, че държавата прекалено дълго изтърпя този прогнил разбойническо-мениджърски футболен съюз. Освен това Левски, както и 99 % от клубовете, криеха реалните заплати на футболистите, което най-меко казано е нарушение. Другите му имена са "пари под масата", "черна каса", неща, за кото се лежи в затвора, а съответното дружество може да изпадне в несъстоятелност. Защо БФС търпи това? Лупи пък взе, че обяви реалните заплати и внасяше осигуровки върху тях, което беше недвусмислено казано от шефа на НАП. Голяма част от дълговете на ЦСКА са към държавата - наем за стадиона. Толкова години не се намери никой, който да обясни защо ЦСКА плаща наем, а например Левски не.

Коментар

коцев написа:
                      Що ли имам усещането ,че тая година първенството няма да завърши и ще обявят годината за нулева ? Тъй като не виждам нито Левски нито ЦСКА в тройката на класирането все по ми се набива в главата тая мисъл.
                      И ако стане, Г. Г. , няма да има НИКАКВА заслуга за случилото се ... Винаги при играна Литекс, разбира се няма никакви проблеми, съдиите са винаги безпристрастни и никога няма скандали, не зависимо от Левски, Цска или ... евала на Илко Пиргов ... Ясно нали ... от Литекс си ... ама поне за очеизбодното не си затваряй очите ... Бъдете малко по-обективни ... и не само за футбола. Всеки си слага очилата които го устройват и си гледа през тях, без да му пука за истината. Най-вече журналистите ...
                      Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

коцев написа:
                        Ще си завърши. А ЦСКА наистина няма да е в тройката, просто няма как да се случи. Дори да оставим настрана безумното ръководство на собствениците от Титан, с тези футболисти и с този "треньор", който дори няма право да е треньор, сме обречени на живуркане в средата на таблицата. Моите уважения към Радуканов-възпитан и етичен. Но не може просто така от нищото да бъде утвърден за треньор на ЦСКА. "Я да го пробваме в 2-3 мача, а добре, бихме, ще го оставим за цялото първенство." Не става така. Литекс, Левски, Черноморец, Локомотив Сф и Локомотив Пловдив вероятно ще са пред ЦСКА в крайното класиране.

Коментар

Не се знае ,знае ли се колега кои ще бъдат в първата петица . :D То и Левски се беше юрнал с много точки пред всички със големи играчи които щяха и финал за Лига Европа да играят пък се видя каква стана и каква още ще става . То и ЦСКА миналата година беше със 16 точки напред а накрая едвам се добра до лига Европа. Тъй че и Литекс може и в тройката да не влезе. :D Що ние ловчалии не ходим на мач ? Ами щото няма какво да гледаме там. Очаквам босовете на отборите каквито са прости , ама прости хорица така да си покажат простотиите , че на човек ум да зайде.Ама и това ще стане както е тръгнала работата . :D
                          Фиат Панда 1.2 2006година
                          Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

коцев написа:
                            Няма как да са в тройката като гришата купува съдийте , за да "ощетяват" ловеч.Левски , Славия , цска, Локо Сф са отборите с/у които на 1-во четене се сещам , че на гришата отбора бе "ощетен"
                            681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!

7:2 ( 1968г. ), когато пресата из Европа пише : "Отбора на народа победи със 7:2 отбора на властта"

Коментар

КАК да ти взема мнението на сериозно след думи като "съдийте" ?!?Остави, че на няколко пъти заради набиващата се на очи емблема на Левски гледам к’ви глупости пишеш, ама след това ... как по дяволите да те взема на сериозно ?!?П.С. : Сори за спама !
                              Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

E пич , не знаеш на какво количество погълнат алкохол го писах това. Друго емблемата си е личен избор все пак това е демократичен форум. И въпреки всичко продължавам да твърдя , че пиша истината в по-горното си мнение.

Коментар

Working...
                                X