Ichkin написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Има ли футболни фенове тук?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Tonight's the night and it's going to happen again and again...
-
Една гатанка:Извършваш две деяния. Едното е престъпление, за което се предвижда затвор до 1 година. Другото е тежко криминално престъпление и според закона наказанието за него е затвор до 8 години. Шефовете ти пишат едно извинение и молба за "втори шанс" от твое име до медиите и готово - все едно нищо не се е случило. За кой става дума, кой е отбора и кои са шефовете?В Сряда ще си получат заслуженото!
Коментар
-
"Ще си получат заслуженото".... хаха... Тъпо беше да отложат мача . Той трябваше да бъде в неделя 05.12.2010 от 16:00. А Берое отива на 3-ка, не се заблуждавайте драги зрители ,че старозагорци могат да направят нещо.681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!
7:2 ( 1968г. ), когато пресата из Европа пише : "Отбора на народа победи със 7:2 отбора на властта"
Коментар
-
А Г. Иванов пък рече "Е какво, да го изгоня от отбора, защото съм разрешил да празнуват до 3 през нощта ли?" , или нещо подобно... Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 Давайте да се отричаме от тия палячовци докато е време!!! А колегата snake казва да им пишем имената с главни букви.. Та те не заслужават дори да си мислим за тях, камо ли да ги пишем... Но от уважение към езика, ще го правя.Онзи ден, гледайки мача между тия от София, червените, и Бешикташ, си мислех как можеше турците, при подхлъзването на вратаря - да спрат, да му подадат ръка да се изправи, и да не вкарват гол. Щяха да спечелят много, много повече, отколкото с този гол. Преди време Пол Гаскойн хвана една топка с ръце, защото имаше легнал футболист на другия отбор близо до тъч-линията, а пък Люнгберг едно време вкара гол за Арсенал след като другият отбор беше изкарал топката в тъч заради лекарския екип, а от Арсенал не им я върнаха в духа на спортсменството, а вкараха гол. Преиграха целия мач, ако си спомняте. Това дори не знам защо го казах.
Коментар
-
tomazo написа:е те на цска и турците да почнат да им подават ръка ,че цялата държава и цялото бфс ги търпи, а не са ги пратили във В група където от 2 години им е мястотоTonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
коцев написа:Що ли имам усещането ,че тая година първенството няма да завърши и ще обявят годината за нулева ? Тъй като не виждам нито Левски нито ЦСКА в тройката на класирането все по ми се набива в главата тая мисъл.Fiat Forum Bulgaria
Прекаленият светец и богу не е драг !
Коментар
-
коцев написа:Що ли имам усещането ,че тая година първенството няма да завърши и ще обявят годината за нулева ? Тъй като не виждам нито Левски нито ЦСКА в тройката на класирането все по ми се набива в главата тая мисъл.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Не се знае ,знае ли се колега кои ще бъдат в първата петица . :D То и Левски се беше юрнал с много точки пред всички със големи играчи които щяха и финал за Лига Европа да играят пък се видя каква стана и каква още ще става . То и ЦСКА миналата година беше със 16 точки напред а накрая едвам се добра до лига Европа. Тъй че и Литекс може и в тройката да не влезе. :D Що ние ловчалии не ходим на мач ? Ами щото няма какво да гледаме там. Очаквам босовете на отборите каквито са прости , ама прости хорица така да си покажат простотиите , че на човек ум да зайде.Ама и това ще стане както е тръгнала работата . :D
Коментар
-
коцев написа:Що ли имам усещането ,че тая година първенството няма да завърши и ще обявят годината за нулева ? Тъй като не виждам нито Левски нито ЦСКА в тройката на класирането все по ми се набива в главата тая мисъл.681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!
7:2 ( 1968г. ), когато пресата из Европа пише : "Отбора на народа победи със 7:2 отбора на властта"
Коментар
-
КАК да ти взема мнението на сериозно след думи като "съдийте" ?!?Остави, че на няколко пъти заради набиващата се на очи емблема на Левски гледам к’ви глупости пишеш, ама след това ... как по дяволите да те взема на сериозно ?!?П.С. : Сори за спама !Fiat Forum Bulgaria
Прекаленият светец и богу не е драг !
Коментар
-
E пич , не знаеш на какво количество погълнат алкохол го писах това. Друго емблемата си е личен избор все пак това е демократичен форум. И въпреки всичко продължавам да твърдя , че пиша истината в по-горното си мнение.681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар