опа грешка 5-ти номер без коментар
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Има ли футболни фенове тук?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Е това се казва пълна гавра с Реал, Специалния дали ще остане след този резил. Никога не съм очаквал да паднат толкова много.Виж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Коментар
-
petio4528 написа:А за Бербата,всички голове бяха типично в негов стил,пред гол линията,вси си мисля,че които и играч да беше щеше да ги вкара.Въпрос на добро пласиране,което не е малко.like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Барселона и Юнайтед са ми най-омразните отбори, но също като колегата snake съм твърдо против Специалния, чието нахалство и високомерие няма край. В същото време не може да се отрече, че в момента Барселона играят най-красивия и атрактивен футбол в света. По тази причина гледах дербито с моя кум, който е върл фен на Барса и даже много пъти е ходил дотам и двамата се кефихме на погрома над балетистите. Просто Реал бяха тотално смазани и ако през второто полувреме Барса в голям период не играеха за публиката и само криеха топката, то резултатът можеше да е още по-изразителен. А да не забравяме, че Меси не успя да се разпише. Просто на терена имаше един отбор - пълен господар, а белите наблюдаваха от непосредствена близост развоя на събитията, както впрочем оня ден Надал наблюдаваше лекцията на Федерер, но не свари да си води записки. Съжалявам, но нямаше как да не си го кажа туй за тениса :DFiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
-
Чудя се какво му е великото на този Реал, след като всяка година най-големия му конкурент го дъни с 5 разлика...Маркетингът им е велик, скубаните вежди продават фанелки А, и от време на време някой Алкокорн (май) им слага 4-ка. Смешен отбор, много смешен..Не знам кой трябва да им е треньор за да паднат почетно от БарцилонаКърти, чисти, извозва, а понякога прави пастет.
Коментар
-
Не може да казваш че Реал е смешен отбор, просто не може да играе срещу Барселона. Явно Глаурдиола му е хванал цаката. Реал е може би на титолувания отбор в света, така че не виждам какво му е смешното.Виж бейби не сме глупаци,
Коментар
-
Humppa
Хоп, още "букмейкърски" резултати от днес -> Йънг Бойс 4 : 2 Щутгарт и загуба на Атлетико с 2:3.
Коментар
-
Нищо не казвате за предствянето на нашите мОмци снощи. Изключително слаба и безидейна игра срещу този посредствен отбор. Имах чувството, че нашите за първи път виждаха сняг и няма начин сега да не се оправдаят с него. По едно време, малко преди гола, много се изненадах, като дадоха една статистика за 11-8 ударите към вратата, а на мен ми се струва, че ние не успяхме толкова пъти центъра да минем за цял мач :DFiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
-
sugarboy написа:Нищо не казвате за предствянето на нашите мОмци снощи. Изключително слаба и безидейна игра срещу този посредствен отбор. Имах чувството, че нашите за първи път виждаха сняг и няма начин сега да не се оправдаят с него. По едно време, малко преди гола, много се изненадах, като дадоха една статистика за 11-8 ударите към вратата, а на мен ми се струва, че ние не успяхме толкова пъти центъра да минем за цял мач :DFiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
willow75bg написа:Извадиха голям късмет,че не им напълниха кошницата.Само през първото полувреме можеха да падат с 4-0.Fiat Croma 1.9 16v Mjet автомат
Коментар
-
Не успях да гледам мача ,но явно нищо не съм изпуснал. Днес Цска ще смачка турците( надявам се де )Виж бейби не сме глупаци,
Коментар
-
sugarboy написа:Нищо не казвате за предствянето на нашите мОмци снощи. Изключително слаба и безидейна игра срещу този посредствен отбор. Имах чувството, че нашите за първи път виждаха сняг и няма начин сега да не се оправдаят с него. По едно време, малко преди гола, много се изненадах, като дадоха една статистика за 11-8 ударите към вратата, а на мен ми се струва, че ние не успяхме толкова пъти центъра да минем за цял мач :Dфиатче Браво 2.0
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар