Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Има ли футболни фенове тук?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

опа грешка 5-ти номер без коментар

Коментар

Е това се казва пълна гавра с Реал, Специалния дали ще остане след този резил. Никога не съм очаквал да паднат толкова много.
      Виж бейби не сме глупаци,
      ние сме отбор от здравеняци.
      Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
      така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
      http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo

Коментар

petio4528 написа:
        А за Бербата,всички голове бяха типично в негов стил,пред гол линията,вси си мисля,че които и играч да беше щеше да ги вкара.Въпрос на добро пласиране,което не е малко.
        Пешка, следя Бербатов от времето, когато беше известен като Барбуков. Това ти изказване няма нищо общо с реалността.За илюстрация:
        Прикачени файлове
        like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Барселона и Юнайтед са ми най-омразните отбори, но също като колегата snake съм твърдо против Специалния, чието нахалство и високомерие няма край. В същото време не може да се отрече, че в момента Барселона играят най-красивия и атрактивен футбол в света. По тази причина гледах дербито с моя кум, който е върл фен на Барса и даже много пъти е ходил дотам и двамата се кефихме на погрома над балетистите. Просто Реал бяха тотално смазани и ако през второто полувреме Барса в голям период не играеха за публиката и само криеха топката, то резултатът можеше да е още по-изразителен. А да не забравяме, че Меси не успя да се разпише. Просто на терена имаше един отбор - пълен господар, а белите наблюдаваха от непосредствена близост развоя на събитията, както впрочем оня ден Надал наблюдаваше лекцията на Федерер, но не свари да си води записки. Съжалявам, но нямаше как да не си го кажа туй за тениса :D
          Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

Чудя се какво му е великото на този Реал, след като всяка година най-големия му конкурент го дъни с 5 разлика...Маркетингът им е велик, скубаните вежди продават фанелки А, и от време на време някой Алкокорн (май) им слага 4-ка. Смешен отбор, много смешен..Не знам кой трябва да им е треньор за да паднат почетно от Барцилона
            Кърти, чисти, извозва, а понякога прави пастет.

Коментар

Не може да казваш че Реал е смешен отбор, просто не може да играе срещу Барселона. Явно Глаурдиола му е хванал цаката. Реал е може би на титолувания отбор в света, така че не виждам какво му е смешното.

Коментар

Хоп, още "букмейкърски" резултати от днес -> Йънг Бойс 4 : 2 Щутгарт и загуба на Атлетико с 2:3.

Коментар

Нищо не казвате за предствянето на нашите мОмци снощи. Изключително слаба и безидейна игра срещу този посредствен отбор. Имах чувството, че нашите за първи път виждаха сняг и няма начин сега да не се оправдаят с него. По едно време, малко преди гола, много се изненадах, като дадоха една статистика за 11-8 ударите към вратата, а на мен ми се струва, че ние не успяхме толкова пъти центъра да минем за цял мач :D
                  Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

Извадиха голям късмет,че не им напълниха кошницата.Само през първото полувреме можеха да падат с 4-0.

Коментар

А следите ли какво прави Бате Борисов? Откакто победи Левски отборът от Беларус се е превърнал в голова машина в евротурнирите.
                      преди - TIPO
                      сега - VOLVO XC60

Коментар

sugarboy написа:
                        Нищо не казвате за предствянето на нашите мОмци снощи. Изключително слаба и безидейна игра срещу този посредствен отбор. Имах чувството, че нашите за първи път виждаха сняг и няма начин сега да не се оправдаят с него. По едно време, малко преди гола, много се изненадах, като дадоха една статистика за 11-8 ударите към вратата, а на мен ми се струва, че ние не успяхме толкова пъти центъра да минем за цял мач :D
                        така хубаво се наспах снощи... като му легнах в 22.00 ч.... хич не ми се гледаше фигурно пързаляне...
                        Fiat Punto 1.1-Синята птица
                        Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                        Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

willow75bg написа:
                          Извадиха голям късмет,че не им напълниха кошницата.Само през първото полувреме можеха да падат с 4-0.
                          Че бяха слаби бяха, ама такова нещо първото полувреме не видях. Второто да.... ама къде видя първото полувреме 4:0 колега, като Гент са нямали толкова удари във вратата. Първото полувреме се държахме горе долу. А второто полувреме незнам... имаме ли треньор нямаме ли или сляп ли е? Това момче, където го пусна Станчев... ми той не знаеше къде се намира пича. Този Ел Ганасуи ли какъв беше просто го развинти. Е и тъп да си ще се усетиш че след 10 пробива, поне 1 ще стане гол. Толкова ли не можа да направи някаква вътрешна рокада или някоя смяна. Тъпа работа.
                          Fiat Croma 1.9 16v Mjet автомат

Коментар

Не успях да гледам мача ,но явно нищо не съм изпуснал. Днес Цска ще смачка турците( надявам се де )

Коментар

sugarboy написа:
                              Интересно на базата и фона на какво определяте някой отбор за "ПОСРЕДСТВЕН "
                              фиатче Браво 2.0

Коментар

Левски ги видяхме,а ЦСКА-то ще ги излъчват ли по някоя телевизия?

Коментар

Working...
                                X