Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Има ли футболни фенове тук?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Матеус като не вика играчи от ЦСКА така ще е - ще падаме

Коментар

Humppa написа:
      Матеус като не вика играчи от ЦСКА така ще е - ще падаме
      да, да!!! и от Черноморец!!! Имат най-здравата защита - само 5 вкарани гола и Траян Дянков не са и помислили да го извикат!!!
      Fiat Punto 1.1-Синята птица
      Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
      Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

За черноморец ... 16 : 9 говори ли ти нещо ... Като почнете да натурализирате чужденците ... тогава :D А от ЦСКА ... няма кой да вземе ... Пафката Виданов или Борис Галчев ... кой от тия бездарници ... ?!?!?!?Единствено Тошко може да е полезен на национала ...
        Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

Ichkin написа:
          За черноморец ... 16 : 9 говори ли ти нещо ... Като почнете да натурализирате чужденците ... тогава :D А от ЦСКА ... няма кой да вземе ... Пафката Виданов или Борис Галчев ... кой от тия бездарници ... ?!?!?!?Единствено Тошко може да е полезен на национала ...
          E-eee да, множко са ни чужденците в Черноморец - верно. Но Старокин и Траян Дянков ще свършат работа в дефанзива. Все пак радващото е, че в школата и всички формации на отбора ( над 10 ) тренират много наши деца. Включително и племенника ми, който от ден на ден става все по-пристрастен в играта.
          A17DTС/S
          Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

Байрен - Рома - 2:0 - първо полувреме, 2:3 - краен резултат...после Локо Мездра продавали мачове и играели черно тото....

Коментар

Вече се съмняваме във всичко...

Коментар

Ама и вие, просто Байерн са рухнали второто полувреме и не са могли да спрат устрема на Рома
                Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
                ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

dikanio написа:
                  Ама и вие, просто Байерн са рухнали второто полувреме и не са могли да спрат устрема на Рома
                  ...и на залозите в различните бет, клик, млик и прочие. Не знам за вас, ама аз съм станал много мнителен и всьо топка из света я виждам, като аргумент на тото-то. Баааахх. Детството ми свърши. :D
                  A17DTС/S

Коментар

Ехоо бургазлии готвите ли се за мощна пловдивска атака
                    Bravo 1.6 16v 97г. + АГУ

Коментар

maskarata написа:
                      Нито Черноморец могат да постигнат това, което направиха Нафтата през 90-те години, нито пък сегашната Нафта е това което беше - опитват се да събудят разни спомени и носталгии - ама тц!!!Добре, че има Диема и Нова спорт и английското първенство!!!Пък и не мисля, че мача Нафта - Ботев във В група ми е бил кристалната детска мечта!

Коментар

Няколко пъти ходих на мачове на Ботев тази година и мога да кажа, че такава всеотдайност на феновете не е имало и в А група, тъй че за мен не е важно коя е групата ако ще и Б регионална да е.
                        Bravo 1.6 16v 97г. + АГУ

Коментар

maskarata написа:
                          Да. Там сме. Мачът е в неделя от 14.30 часа на Лазур. В един друг форум призовах бургаските фенове да подкрепим Нефтохимик 1986. Доколкото рзбрах от форума на Ботев Пд щяло да има много хора и от там. Нека да стане истински футболен празник. Победителят нека бъде по-добрия отбор.В спортните сайтове се пише за около 12 000 фена на стадиона. Дай боже. Иначе съм сигурен, че на пловдивчани хич няма да им е комфортно на Лазур. Все пак Нафтата ( играят повече с гол ентусиазъм ) не са Чирпан, Гълъбово или Стамболово де.ПС: Нито Ботев е отбора от 80-те, нито Нефтохимик е отбора от края на 90-те. По ирония на съдбата два от най- успешните провинциални отбори трябва да си мерят оная работа във В група и пак по ирония на съдбата и уродливия регламент във В група, един от двата отбора ще си остане във В група за сметка на някой тим, като Скрита сила, Тополите, Мечкарево, Гигант и господ знае какви тимове още. Докато не се въведе плейоф между вторите отбори във В групите никога няма да има реално разпределение на силите в Б група. Не може Ботев и Нафтата да си громят противниците с по 3-4 парцала и един от тях да отпадне за сметка на първенеца от североизточна В група - Бенковски Бяла да речем.
                          A17DTС/S

Коментар

На фона на изключително безсмислените и скучни теми, които от много време насам задушават форума, не се намери никой, който да спомене изключителното постижение на нашето момче Димитър Бербатов. 5 гола в един мач във Висшата лига! Браво, Митко!
                            Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Няма какво да го коментираме - най-големия! Образно казано, запуши устите (че и други отверстия) на критиците си :D Само така, баце Митко!!!
                              Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
                              ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Голям Бербатов! Аз отдавна съм казал, че той е най-интелигентният играч в Юнайтед, а показва, че и най-можещият, но там няма играчи, които да са на равнището му, защото в Юнайтед и в частвост, в английския футбол няма интелект за две пари. По тази причина си мисля, че подвизаването му на Острова вече толкова години е губене на време и ако беше в някой по-голям отбор, както изпусна преди години шанса си за Реал Мадрид, щеше да е направил бляскава кариера досега, а не да избухва отвреме-навреме.
                                Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

Working...
                                X