коцев написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Има ли футболни фенове тук?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
-
:D Приятелю , ти строил ли си къщички за стичанца ??? Трябва някои мои писания да се четат и между редовете. :D Какъвто е Гришата , такъв е и Батков, такива са и Пернишките мутри . Видя ли човек на когото около него се въртят по десетина мутри да го вардят ,веднага ми става ясно що за човек е . :D
Коментар
-
yonkok написа:Ясен ми е ясен, тъкмо закрепи аматьорската си защита и реши да я осере. Много проз(!!!) треньор...Язък за усилията на останалите и уникалния гол на Гаджев.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Съдията на кол да го набучат . Не даде поне пет дузпи за Левски и десет червени картона за Лил. Сега сериозно:Хареса ми играта на Левски и само късмета им изневери да грабнат победата.Но направи ли ви впечатление ,че каквото и да отсъдеше съдията левскарите не реагираха , а тук във вътрешното първенсто при такова съдийство да са го пребили съдията .
Коментар
-
Коцев, гледай си Латекса и оркестъра на Гришата. Дуспа нямаше ли ? Било от близо. Ми на финала на европейското каква дузпа свири срещу Португалия? Спомняш ли си ? Ем беше от нулев ъгъл. Съдията си е педер от класа. Явно още им държи на сърбите от войната, когато дадохме коридор за бомбардировките ...
Коментар
-
Те вчера Реал какъв гол получиха от явна засада, но нито един футболист не каза нищо. Представям си тук ако беше станало такова нещо. За мача на Левски - второто полувреме беше единственото полувреме за цяла есен, което ми хареса. Направо ги смазахме, но първо вратарчето при първия гол реагира напълно неадекватно, по-точно - не реагира въобще, а за автогола няма какво да говорим - голяма каръщина е да се появиш и след няколко секунди да осереш спечелен мач, но това е футболът.Fiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
-
Реално погледнато дузпа нямаше ,защото защитника си беше прибрал и двете ръце до тялото предварително .И второ , нашите футболисти веднъж за винаги трябва да се научат, че каквото свирне съдията то това е . Няма ец, няма мец.И е хубаво чужди съдии да свирят тук по напечени мачове ,та да се научат нашите примадони как да се държат на терена. :D
Коментар
-
Браво на цесекарчетата, че набиха по кратуните посредствените австрийци. На мен това чудо, австрийски футбол, ако изобщо съществува, винаги ми е било много неприятно, както и белгийското такова. Не я разбират тази игра, ами поне австрийците след мача ще удавят мъката в хубава бира. Днес добре се представиха българските отбори, заработиха малко коефициент.Fiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
-
СААААААААААААМОООООО ТИИИИИИИИИ, ВЪВ СЪРЦАТА НИИИИИИИИИИИИИИИИ !!!!!!!!!!!Честито и на Левски, успяха да се противопоставят ! Но ... не се оплаквайте от съдия ... ние за съдя много повече можем да говорим. Щастлив съм АЗ, а други - 50 000 плачат !Fiat Forum Bulgaria
Прекаленият светец и богу не е драг !
Коментар
-
Humppa
Ичкин, и аз съм щастлив за победата на ЦСКА!!! Много даже!Но ще бъда истински щастлив, когато отида на мач на ЦСКА, стадиона е пълен и побрал 50 000 човека, както в Австрия снощи! П.П. Затвърдих си мнението, че Лил са пълни нещастници.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар