Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Има ли футболни фенове тук?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

коцев написа:
    У бря ! Ти много силен го изкара Левски бре ???? Ке го видим утре вечер. Гришата е акълия човек , строил е къщички за стичанца и ги разбира работите.А Левски влезе преди години в Шампионска лига защото Киево по милост го пуснаха италианците да играе в клалификациите а баш тогава Киево не беше никакъв отбор . Малко така нека да се гледат трезво нещата . Га Левски бие Ливърпул насред Англия то тогава може да подаде заявка че е някакъв отбор . :D
    Колега Коцев, с тези изказвания ми падаш много в очите. Гришата е точно толкова акълия,колкото и Т.Живков беше.Друг е въпроса,че има силен гръб и никой не търси произход на пари.Аман от сваляне на шапки,на мутри и тем подобни елементи! Относно това кой при какви обстоятелства е играл еди къде си,то ще кажа,че пред фактите и Боговете мълчат.Играли ли са Левски в ШЛ? Играли са! Приказки от рода: "Га Левски бие Ливърпул насред Англия то тогава може да подаде заявка че е някакъв отбор." са повече от излишни. Мисля,че все пак трябва да се има респект към привържениците на този отбор във форума. Независимо от формата на отбора в момента,довечера стадиона ще е препълнен и ще е един празник за феновете на Левски. Емоцията,която ще изживеят там е неописуема,а дано и отборът успее да ги зарадва с повече голове.
    Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
    Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

:D Приятелю , ти строил ли си къщички за стичанца ??? Трябва някои мои писания да се четат и между редовете. :D Какъвто е Гришата , такъв е и Батков, такива са и Пернишките мутри . Видя ли човек на когото около него се въртят по десетина мутри да го вардят ,веднага ми става ясно що за човек е . :D
      Фиат Панда 1.2 2006година
      Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

Левски обърка сметките на съдията п.с. Някакси усещах, че прибързано се радвам
        Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
        ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Айде сега за 10 минути 22 микроинфаркта...
          VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
          VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
          VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
          VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
          Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Ясен ми е ясен, тъкмо закрепи аматьорската си защита и реши да я осере. Много проз(!!!) треньор...Язък за усилията на останалите и уникалния гол на Гаджев.
            Кърти, чисти, извозва, а понякога прави пастет.

Коментар

yonkok написа:
              Ясен ми е ясен, тъкмо закрепи аматьорската си защита и реши да я осере. Много проз(!!!) треньор...Язък за усилията на останалите и уникалния гол на Гаджев.
              Е айде сега...
              VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
              VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
              VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
              VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
              Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Съдията на кол да го набучат . Не даде поне пет дузпи за Левски и десет червени картона за Лил. Сега сериозно:Хареса ми играта на Левски и само късмета им изневери да грабнат победата.Но направи ли ви впечатление ,че каквото и да отсъдеше съдията левскарите не реагираха , а тук във вътрешното първенсто при такова съдийство да са го пребили съдията .

Коментар

Коцев, гледай си Латекса и оркестъра на Гришата. Дуспа нямаше ли ? Било от близо. Ми на финала на европейското каква дузпа свири срещу Португалия? Спомняш ли си ? Ем беше от нулев ъгъл. Съдията си е педер от класа. Явно още им държи на сърбите от войната, когато дадохме коридор за бомбардировките ...

Коментар

Те вчера Реал какъв гол получиха от явна засада, но нито един футболист не каза нищо. Представям си тук ако беше станало такова нещо. За мача на Левски - второто полувреме беше единственото полувреме за цяла есен, което ми хареса. Направо ги смазахме, но първо вратарчето при първия гол реагира напълно неадекватно, по-точно - не реагира въобще, а за автогола няма какво да говорим - голяма каръщина е да се появиш и след няколко секунди да осереш спечелен мач, но това е футболът.
                    Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

Реално погледнато дузпа нямаше ,защото защитника си беше прибрал и двете ръце до тялото предварително .И второ , нашите футболисти веднъж за винаги трябва да се научат, че каквото свирне съдията то това е . Няма ец, няма мец.И е хубаво чужди съдии да свирят тук по напечени мачове ,та да се научат нашите примадони как да се държат на терена. :D

Коментар

то с/у латекса дузпи няма.... Сигурно ще победят и Бразилия на волейбол.
                        681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!

7:2 ( 1968г. ), когато пресата из Европа пише : "Отбора на народа победи със 7:2 отбора на властта"

Коментар

Браво на цесекарчетата, че набиха по кратуните посредствените австрийци. На мен това чудо, австрийски футбол, ако изобщо съществува, винаги ми е било много неприятно, както и белгийското такова. Не я разбират тази игра, ами поне австрийците след мача ще удавят мъката в хубава бира. Днес добре се представиха българските отбори, заработиха малко коефициент.
                          Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

Още един евробоец надигна глава . Браво ! :D :D :D

Коментар

СААААААААААААМОООООО ТИИИИИИИИИ, ВЪВ СЪРЦАТА НИИИИИИИИИИИИИИИИ !!!!!!!!!!!Честито и на Левски, успяха да се противопоставят ! Но ... не се оплаквайте от съдия ... ние за съдя много повече можем да говорим. Щастлив съм АЗ, а други - 50 000 плачат !
                              Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

Ичкин, и аз съм щастлив за победата на ЦСКА!!! Много даже!Но ще бъда истински щастлив, когато отида на мач на ЦСКА, стадиона е пълен и побрал 50 000 човека, както в Австрия снощи! П.П. Затвърдих си мнението, че Лил са пълни нещастници.

Коментар

Working...
                                X