Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Има ли футболни фенове тук?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Лека и на теб Сега чета в тЪпспорт изказвания и се забавлявам...Извода е: "Този чернодрешко се подигра с труда на момчетата"... А с този одеколон се пръскаме от години...

Коментар

Винаги грандовете в България при загуба се оправдават със съдиите, винаги. Един път няма да кажат - нямахме късмет паднахме. Гледам сега интервютата и всички повтарят едно и също - как Венци Стефонов се оказал прав.
      Bravo 1.6 16v 97г. + АГУ

Коментар

Гриша Ганчев каза в едно интервю нещо от рода на: "Ако реша, Литекс всяка година ще е шампион". Май го е решил вече...
        Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
        ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Да оставим съдията настрана, но това ли са двата водещи отбора в България?! Аз напоследък не следя много-много нашето първенство, но тази вечер имах гости и си викам, дай да видим нещо по-така, нали уж го бяха набедили за дерби. Гледаме и се чудим - че те по два паса не могат да вържат и двата отбора. Безкрайно слаб мач и го казвам не защото Левски паднаха, ами просто и двата отбора заникъде не са. Още повече аз мнението си за Левски го казах много по-рано през есента, когато всички тръбяха какъв голям отбор са и как ще мачкат всичко наред. Да, но се вижда, че нямат никаква защита, Божката Митрев е симпатично младо момче, но не става за отбор с претенциите на Левски, в халфовата линия няма никаква идея какво трябва да се прави и при това положение Дембеле е оставен да прави, където и каквото може. Освен това, аз и за него вече съм с някакви резерви, че въпреки многото му голове, класата му не е достатъчна, дори да го вземат в техния национален отбор, ама като се замисля, той ако е в националния им отбор, няма да е в Левски. Та такива ми ти работи - слаб български футбол, още по-слаб Левски, Литекс не ме интересува, че да му слагам определения, ама и той е там някъде...
          Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

Humppa написа:
            Да почакаме Коцев да разправя
            Ми кво да ви кажа ? Набихме ги левскарчетата както си ги бием дето ги хванем . :D И напролет и на Герена шъ ги опукаме с тоя тренер.А тоя Веско Минев направо трябва да го изхвърлят от футбола . Те по едно време го наказаха като бяха на подготвителен лагер през лятото че заради него стана бой в две срещи и ги прекратиха. Та и сега се хвърли като петле да раздава правъсъдие .Ами по моите виждания Левски беше до тука . Сега като го отупат и чуждите отбори шъ му увисне мустака на Баткоф. Съдията даже не вдигна жълти картони до боя на сума ти и левскари особено Мюлдер ли се казваше дето постоянно събаряше Дока .Ако съдията беше чужденец Левски отнисаше още голове.Абе голяма мъка го чака Левски. Пък и цесекато се засили и току виж че 9 точки набързо могат да се стопят. :D
            Фиат Панда 1.2 2006година
            Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

не ми пука нито за Левски, нито за Литекс, нито за Черноморец, нито за ЦСКА...снощи съдията ми хареса. даже малко хора изгони... Левски ги видяхме срещу Лил колко са измислени и Гарата колко велик нападател е... Просто на Горно нанадолнище всеки може да вкарва... Болните фенове да свалят сините и червените очила. Скоро нема да съ управим, вервайте ми...
              Fiat Punto 1.1-Синята птица
              Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
              Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

donnna написа:
                не ми пука нито за Левски, нито за Литекс, нито за Черноморец, нито за ЦСКА...снощи съдията ми хареса. даже малко хора изгони... Левски ги видяхме срещу Лил колко са измислени и Гарата колко велик нападател е... Просто на Горно нанадолнище всеки може да вкарва... Болните фенове да свалят сините и червените очила. Скоро нема да съ управим, вервайте ми...
                Аз това от кога го говоря,ама никой не чете.Тотална забрана за българските отбори в европата,и за националите също,поне 5 г.

Коментар

коцев написа:
                  Humppa написа:
                  Да почакаме Коцев да разправя
                  Ми кво да ви кажа ? Набихме ги левскарчетата както си ги бием дето ги хванем . :D И напролет и на Герена шъ ги опукаме с тоя тренер.А тоя Веско Минев направо трябва да го изхвърлят от футбола . Те по едно време го наказаха като бяха на подготвителен лагер през лятото че заради него стана бой в две срещи и ги прекратиха. Та и сега се хвърли като петле да раздава правъсъдие .Ами по моите виждания Левски беше до тука . Сега като го отупат и чуждите отбори шъ му увисне мустака на Баткоф. Съдията даже не вдигна жълти картони до боя на сума ти и левскари особено Мюлдер ли се казваше дето постоянно събаряше Дока .Ако съдията беше чужденец Левски отнисаше още голове.Абе голяма мъка го чака Левски. Пък и цесекато се засили и току виж че 9 точки набързо могат да се стопят. :D
                  Колега, всичко наред ли е ? Фантастиката е на 3-тия ред горе в дясно ...

Коментар

Факт е обаче ,че Литекс са единсвеният балон който се пука всяка година по шампионски :D Цска колкото и да са зле винаги са в Европа Левски също .Факт е че Литекс са най-подпирания отбор в Бг да видиме кога ще му писне на Гришата .
                    фиатче Браво 2.0

Коментар

Аде, аде най подпирания отбор???? :D Най подпирания е Левски. Срещу чорбата не дадоха дуспа за ЦСКА а дадоха гол за Левски след очевиден фал на Дембеле срещу защитника и ето ти три точки. Във Варна дадоха измислена дузпа за Левски и то ти пак три точки . Във Севлиево пак дузпа иначе отиваха на кино левскарите.И ето откъде Левски навзема точки та е напред.А защо в чужбина не им дават дузпа като се тръшкат нападателите им в наказателното поле?А Литекс си е отбор който предвижда нещата напред . Доброволно се отказаха от Шампионска лига и Лига Европа ,за да не търпят после срамове след като им нанижат по 5 гола .

Коментар

Немога да коментирам... имам предупреждения.......... но все пак А Р И А Н А ... мечтии
                        681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!

7:2 ( 1968г. ), когато пресата из Европа пише : "Отбора на народа победи със 7:2 отбора на властта"

Коментар

В последното изказване на Коцев има резон. Аз също смятам, че повечето съдии в БГ свирят със сини свирки

Коментар

Humppa написа:
                            В последното изказване на Коцев има резон. Аз също смятам, че повечето съдии в БГ свирят със сини свирки
                            а ако се окаже съдията да свири като хората - сините реват - заклаха ни, искаме съдии от чужбина
                            Fiat Punto 1.1-Синята птица
                            Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                            Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

От днешната преса, много верен анализ....
                              Станислав Тодоров Трифонов - известен шоумен и певец, един от основателите на студентското предаване "Ку-ку", после "Каналето", автор на популярно токшоу... Това би следвало да ни отговори google при въвеждане на търсене за Станислав Тодоров. Просто на Слави името и презимето са тези. Но от няколко дни един от най-популярните хора на прехода е засенчен от някакъв 32-годишен шуменец.Всички (не) обичат Станислав Тодоров. Не дал дузпа тук или тук, не изгонил този или онзи, тенденциозно свирил това или онова, а как така забравихме - и яката му беше омачкана, а май не беше и гладко избръснат.Смехотворната и истерична до ужас реакция след мача Литекс - Левски за съжаление не е изненада. Който и да бе загубил - щеше да вие до Бога. Такава е същността на футбола ни. Търси се повече нагнетяване на напрежението, както и лесните оправдания. Артистизъм, който вече се поизтърка. Тъжни лица, страдащи от неправдата.Кой би искал да е Станислав Тодоров в Ловеч в понеделник? Кой иска тази свирка? Мисията на шуменеца бе абсолютно невъзможна - между двата най-влиятелни клуба в БФС, под менгемето на свирепите и очакващи погледи на Ганчев и Батков, прегърбен под едноседмична психоатака от София, но и обичайното "едно наум" за стадиона в Ловеч... Тодоров нямаше верен ход. Никой рефер от България не можеше да се справи с този мач. А съдиите от чужбина не са решение, защото и те свирят по същия начин, просто тях не ги оплюват така яростно, защото са... от чужбина.Станислав Тодоров е свирил доста от най-важните дербита в "А" група последните 2 години. Никой не помни как точно, защото няма начин да си спомниш всеки мач. Но поглед в архивите ни помага: "скандалният рефер", "Гонзо изригна", "наказват Станислав Тодоров заради ЦСКА", това са само част от заглавията след дербитата. Явно човекът е много грешен, всички са го псували, всички са изригвали... само дето пак му дават дербито. Защо ли? Сигурно защото по-добри няма.В нашия футбол угодия няма. Все на някой ще бръкнеш в окото. Ако бие Литекс, Левски те нарича еди-как си и пуска декларация. И стига дотам на Герена да сочат Венци Стефанов като пример за осведоменост и компетентност. Няма лошо, освен че до вчера му се присмиваха и твърдяха обратното за него. Просто сега така им изнася.Ако Левски обаче бе вкарал (Мулдер 10 минути преди края) и спечелил с 2:1, сега Литекс щеше да пише декларации. А Гонзо в своя доказан йезуитски стил щеше да каже: "Съдийството не коментирам...", и да събере вежди над очите. А Трифон Попов щеше да предаде пред камерата думите на Гришата за "престъпника, който ограби труда на момчетата".То такъв е футболът ни - разликата между истината и истината е в един гол и две-три точки.

Коментар

Какво е виновен съдията че футболистите се биха и ритаха като магарета в 32 минута ? Нищо . Тук беше шанса на БФС да отнеме точки на отборите , да накаже провинилите се футболисти с яки глоби и да не играят по няколко мача .Най ми хареса Дембеле при боя си стоеше отстрани и само гледаше . Също ако сте забелязали като вкара гол не тича към публиката да се съблича и блещи като другите звезди, а само си вдигне двете ръце и толкова . Шапка му свалям . Футболистите и треньорите са тия които трябва да са за пример на терена . Но от магарета чарда не става .

Коментар

Working...
                                X