Толкова слаба и безидейна игра на Цска, че ме е яд да ги гледам.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Има ли футболни фенове тук?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Виж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
-
Айде честит гол и във вратата на Левски.Виж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Коментар
-
Humppa
Коментар
-
Тия Рапид бяха много зле, който и да е отбор от първите 5 в А група щеше да ги бие. ЦСКА са под всякаква критика и вече и името не стряска никой. Рапид излязоха респектирани едва ли не (сигурно са чели статии на Георги Атанасов), но като видяха, че футболистите с червени фланелки не могат да си подадат два паса, набързо ги приспаха. Знам какво ще кажат червените фенове, но никой няма да си спомня за гредите догодина, нито пък за Спас Делев. Левски играха затворено, както трябваше да играят срещу Спортинг, а не тогава да се опитват да се надиграват с техничните и бързи португалци. Това трябваше да направят вчера, срещу посредствения Лил, които не са нищо особено. Сините се прибраха назад, все едно играят срещу Реал Мадрид и вълка естествено влезе в кошарата. Нищо, важното е да трупат опит за Шампионската лига догодина :D
Коментар
-
Humppa
Диканио, правилно си писал, но и ти май гледаш футболният свят през сини очила!!!Нашият фубтбол няма да се оправи и да бъде конкурентен на европейския поне още 5 (да не кажа 10) години!!! Или поне докато държавата не застане зад него!Стадионите да се дадат на клубовете по схема "Герена" на сините. Да се затвърдят правила за школите, т.е. който иска да издържа клуб в "А" група да има средства, тренировъчни игрища и терени да учи на футбол деца-младежи от всички възрасти. Да се намали "А" група до 10 отбора, да не се отлагат мачове заради евроучастия, да се научат футболярите да играят всеки мач на кръв на цикъл сряда-събота и да не се оплакват! Да има плейофи...А за начало -> да изчезне Боби М.
Коментар
-
Humppa
-
http://football.sportal.bg/news.php?news=266767 Днес има още много новини по темата. Може да съм от Левски, но ако можех, бих обединил всички фенове във войната срещу мутрите във футбола (и не само). Как така ще пращат наемници да бият хората!? Колко да са тия ММА бойци дето са отишли при Дучето - 60, 100, 200. Два стадиона хора ще изметат и Борисовата градина, и Герена с тях. Докога ще траем да ни тероризират тези боклуци - ограбват ни парите, взеха ни и зрелищата, само крепостното право не е въведено още.
Коментар
-
Бе то хубаво казваш , ама като ги гледам някой фенове голи до кръста покатерили се на оградата не гледат мача ами гледат само какви поразии да направят. Та такива фенове си заслужават боя независимо от кого . Пък отборите си имат собственици и като не ти харесват не ходи на мач . Аз на Литекс ходих само веднаж със Дебрецен и се отказах . И какво да взема да викам против Гришата и чупя седалки ? Свивам си опашката и в къщи пред телевизора . Пак ви казвам в далечното минало нямаше сектор Г или сектор В . На мач между Левски и ЦСКА публиката беше се омесила и нямаше никави ексцесии. Сега ги затварят в клетки и пак са готови на бой. Те това не е публика , не са привърженици.
Коментар
-
коцев написа:Бе то хубаво казваш , ама като ги гледам някой фенове голи до кръста покатерили се на оградата не гледат мача ами гледат само какви поразии да направят. Та такива фенове си заслужават боя независимо от кого . Пък отборите си имат собственици и като не ти харесват не ходи на мач . Аз на Литекс ходих само веднаж със Дебрецен и се отказах . И какво да взема да викам против Гришата и чупя седалки ? Свивам си опашката и в къщи пред телевизора . Пак ви казвам в далечното минало нямаше сектор Г или сектор В . На мач между Левски и ЦСКА публиката беше се омесила и нямаше никави ексцесии. Сега ги затварят в клетки и пак са готови на бой. Те това не е публика , не са привърженици.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар