Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Има ли футболни фенове тук?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

tomazo написа:
    Само Нешка Робева би ги класирала
    И аз предложих същото по-рано, но се замислих дали ще могат да издържат на нейните тренировки, продължаващи почти цял ден :D Вече клоня повече към идеята за Чък Норис
    Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
    ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

dikanio написа:
      tomazo написа:
      И аз предложих същото по-рано, но се замислих дали ще могат да издържат на нейните тренировки, продължаващи почти цял ден :D Вече клоня повече към идеята за Чък Норис
      хаха да или им трябва някой негър с голям такова ,да им прилага нестандартни методи ,ама май на голяма част от отбора ще им хареса
      фиатче Браво 2.0

Коментар

tomazo написа:
        dikanio написа:
        tomazo написа:
        хаха да или им трябва някой негър с голям такова ,да им прилага нестандартни методи ,ама май на голяма част от отбора ще им хареса
        Хахаха
        Fiat Croma 1.9 16v Mjet автомат

Коментар

Humppa написа:
          Честит ви нов тренер - Лотар Матеус
          Има едни карикатури...пише"без думи"...Заглавия на чужди вестници: "Матеус поема смотаняците", "Българите си избраха идиот"....Някой си пожела чужденец, ама май нямаше предвид точно Матеус
          Кърти, чисти, извозва, а понякога прави пастет.

Коментар

Тъкмо той с резултатите си ще накара четвъртите в света най после да се ометта от БФС . То бива лапане ,ама тяхното няма насищане . Емил Костадинов след мача с Литекс заяви че ако шефа на съдиите не си подаде оставката то той ще напусне . Да ама вчера мрънка че се били разбрали и няма да напуска както и шефа на съдиите също . Те това ли им е честната дума ?? И сега с Матеус искат да замажат некадърноста си . Ще кажат след година : искахте чужденец ето ви чужденец а че няма резултати ние не сме виновни. А реално погледнато Пената би ги водил националите и за няколко хилядарки лева на месец , ама няма да има какво да лапат останалите .
            Фиат Панда 1.2 2006година
            Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

Казват, че напоследък Матеус прекарвал свободното си време в търсене на работа с търсачката Google. Щото иначе на него кой е луд да му предложи работа? Пишел все едни и същи ключови думи: хубави жени, брак, много пари, малко работа. И не щеш ли, след като Мъри си подал оставката, търсенето дало резултат: България. Последвали мигновени контакти с Боби Михайлов и за нула време двамата се разбрали чрез щракане с пръсти. Така стават нещата . Европа ни се смее за пореден път .
              Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

коцев написа:
                ... И сега с Матеус искат да замажат некадърноста си . Ще кажат след година : искахте чужденец ето ви чужденец а че няма резултати ние не сме виновни. ....... .
                Определено!!!!Ще си измият ръцете, едва ли можеха да намерят по-удобен за тази работа от МатеусНо да знаете, че ще тръгне с победа, после загуба и към март ще търсят нов тренер.Много се надявам да не съм прав.
                Кърти, чисти, извозва, а понякога прави пастет.

Коментар

И като за капак: Лотарчо ще прибира между 25 и 30 000 Е заплата. За неразбралите:около 60 000 (шестдесет хиляди лева) на месец... Ей туй, ако не са грешно дадени пари - здраве му кажи. Българин да беше ги прибирал, майната им - поне щеше да подсилва оборота на кръчмите и СПА центровете ни. :DПС: Ако изложените цифри са верни ( Лечков ги "издаде" в прав текст ) - срамота. Всеки месец по един стадион в БГ можеше да се затревява.
                  A17DTС/S
                  Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

Вчера ходих до Бургас за Черноморец - Славия. Стадиончето си е все така приятно, както си го помня от времето на Нафтата. С не малко подобрения разбира се. Мача ми беше доста скучен, мойте убавци нещо много не им се играеше май май , а пък Черноморец си играеха играта тактически правилно и си биха.На мен друго нещо ми направи впечатление, може би ntodorov може да хвърли малко светлина. На стадиона казаха, че има към 8500 души (според мен не бяха повече от 4 000, ама то и мойте критерии от стадион Славия са доста изкривени ), но ми се стори супер студена публика. Нямах усещането, че наистина припознава този Черноморец като отбора на Бургас и въобще като Черноморец?Единствените по емоционални момент бяха, когато нашата печка играеше с топката и целия В сектор го освиркваше от самото начало, не знайно защо за мен. И разбира се култовото "ставай кучко, ставай"

Fiat Bravo T-Jet 120

Коментар

BolgAryan написа:
                      На мен друго нещо ми направи впечатление, може би ntodorov може да хвърли малко светлина. На стадиона казаха, че има към 8500 души (според мен не бяха повече от 4 000, ама то и мойте критерии от стадион Славия са доста изкривени ), но ми се стори супер студена публика. Нямах усещането, че наистина припознава този Черноморец като отбора на Бургас и въобще като Черноморец?
                      на мен билети без пари ми дават и не ходя, ти за другите какво очакваш??? пък и я няма онази красота и хъс от времето на Нафтата... стадиона като капацитет мисля, че е 23 000. по телевизията като гледах сектор В може и да е имало 8500...
                      BolgAryan написа:
                      Единствените по емоционални момент бяха, когато нашата печка играеше с топката и целия В сектор го освиркваше от самото начало, не знайно защо за мен. И разбира се култовото "ставай кучко, ставай"
                      то там в сектор В, дето сега е агитката на акулите, ако са същите печки от Комлука - старата агитка на Черноморец - кво искаш...
                      Fiat Punto 1.1-Синята птица
                      Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                      Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Отлагат мача Литекс-Левски...Ех, все много им тежи на родните футболяри да играят по 2 мача на седмица...

Коментар

Тия Рубин така отчаяха Барцилона, че в полседните 20 мин. от мача съотборниците на Меси го търсиха с центрирания в наказателното :D
                          ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Да видим Ман.Ю. какво ще сътворят тази вечер...
                            Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

Спортинг-Левски: СЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕКС!
                              VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                              VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                              VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                              VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                              Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Уупс Левски е балона, а Петков - иглата...
                                Прикачени файлове
                                ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Working...
                                X