И аз предложих същото по-рано, но се замислих дали ще могат да издържат на нейните тренировки, продължаващи почти цял ден :D Вече клоня повече към идеята за Чък Норис
Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
ex FIAT Bravo 1.6 - RIP
И аз предложих същото по-рано, но се замислих дали ще могат да издържат на нейните тренировки, продължаващи почти цял ден :D Вече клоня повече към идеята за Чък Норис
хаха да или им трябва някой негър с голям такова ,да им прилага нестандартни методи ,ама май на голяма част от отбора ще им хареса
хаха да или им трябва някой негър с голям такова ,да им прилага нестандартни методи ,ама май на голяма част от отбора ще им хареса
Има едни карикатури...пише"без думи"...Заглавия на чужди вестници: "Матеус поема смотаняците", "Българите си избраха идиот"....Някой си пожела чужденец, ама май нямаше предвид точно Матеус
Тъкмо той с резултатите си ще накара четвъртите в света най после да се ометта от БФС . То бива лапане ,ама тяхното няма насищане . Емил Костадинов след мача с Литекс заяви че ако шефа на съдиите не си подаде оставката то той ще напусне . Да ама вчера мрънка че се били разбрали и няма да напуска както и шефа на съдиите също . Те това ли им е честната дума ?? И сега с Матеус искат да замажат некадърноста си . Ще кажат след година : искахте чужденец ето ви чужденец а че няма резултати ние не сме виновни. А реално погледнато Пената би ги водил националите и за няколко хилядарки лева на месец , ама няма да има какво да лапат останалите .
Фиат Панда 1.2 2006година
Синджира си идва ,а козата я няма...
Казват, че напоследък Матеус прекарвал свободното си време в търсене на работа с търсачката Google. Щото иначе на него кой е луд да му предложи работа? Пишел все едни и същи ключови думи: хубави жени, брак, много пари, малко работа. И не щеш ли, след като Мъри си подал оставката, търсенето дало резултат: България. Последвали мигновени контакти с Боби Михайлов и за нула време двамата се разбрали чрез щракане с пръсти. Така стават нещата . Европа ни се смее за пореден път .
Tonight's the night and it's going to happen again and again...
... И сега с Матеус искат да замажат некадърноста си . Ще кажат след година : искахте чужденец ето ви чужденец а че няма резултати ние не сме виновни. ....... .
Определено!!!!Ще си измият ръцете, едва ли можеха да намерят по-удобен за тази работа от МатеусНо да знаете, че ще тръгне с победа, после загуба и към март ще търсят нов тренер.Много се надявам да не съм прав.
И като за капак: Лотарчо ще прибира между 25 и 30 000 Е заплата. За неразбралите:около 60 000 (шестдесет хиляди лева) на месец... Ей туй, ако не са грешно дадени пари - здраве му кажи. Българин да беше ги прибирал, майната им - поне щеше да подсилва оборота на кръчмите и СПА центровете ни. :DПС: Ако изложените цифри са верни ( Лечков ги "издаде" в прав текст ) - срамота. Всеки месец по един стадион в БГ можеше да се затревява.
A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Вчера ходих до Бургас за Черноморец - Славия. Стадиончето си е все така приятно, както си го помня от времето на Нафтата. С не малко подобрения разбира се. Мача ми беше доста скучен, мойте убавци нещо много не им се играеше май май , а пък Черноморец си играеха играта тактически правилно и си биха.На мен друго нещо ми направи впечатление, може би ntodorov може да хвърли малко светлина. На стадиона казаха, че има към 8500 души (според мен не бяха повече от 4 000, ама то и мойте критерии от стадион Славия са доста изкривени ), но ми се стори супер студена публика. Нямах усещането, че наистина припознава този Черноморец като отбора на Бургас и въобще като Черноморец?Единствените по емоционални момент бяха, когато нашата печка играеше с топката и целия В сектор го освиркваше от самото начало, не знайно защо за мен. И разбира се култовото "ставай кучко, ставай"
На мен друго нещо ми направи впечатление, може би ntodorov може да хвърли малко светлина. На стадиона казаха, че има към 8500 души (според мен не бяха повече от 4 000, ама то и мойте критерии от стадион Славия са доста изкривени ), но ми се стори супер студена публика. Нямах усещането, че наистина припознава този Черноморец като отбора на Бургас и въобще като Черноморец?
на мен билети без пари ми дават и не ходя, ти за другите какво очакваш??? пък и я няма онази красота и хъс от времето на Нафтата... стадиона като капацитет мисля, че е 23 000. по телевизията като гледах сектор В може и да е имало 8500...
BolgAryan написа:
Единствените по емоционални момент бяха, когато нашата печка играеше с топката и целия В сектор го освиркваше от самото начало, не знайно защо за мен. И разбира се култовото "ставай кучко, ставай"
то там в сектор В, дето сега е агитката на акулите, ако са същите печки от Комлука - старата агитка на Черноморец - кво искаш...
Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар