nikki_sixx написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Има ли футболни фенове тук?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
-
Като оставим настрана еуфорията от победата, първа победа срещу неприятните белгийци и прочие, няма какво толкова да се превъзнасяме, според мен. Посредственият белгийски отбор не може да бъде никакво мерило за класа, освен това, въпреки добрите резултати тази есен, аз не мога да забележа никаква мисъл на терена, никаква методика, тенденция в надиграването на противника. Снощи получихме два гола без голово положение, което си ни е стара болест. Първият ни изравнителен гол, макар и красив, беше също тъй случаен. Единственото положително качество, което не мога да отрека, е, че отборът се бори, независимо от негативния на моменти резултат. Този мач, ако беше в по-предни години, си бяхме загубили от тез шушумиги още след първия гол. Не може само на Дембеле да се разчита. Ами в даден мач той все няма да може да вкара - няма да има ден или нещо друго. Тогава какво правим? Изобщо, много ми е странен обликът на Левски тази есен - неубедителна физиономия, а поредица от положителни резултати. Дано да не е измамно всичко това.Fiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
-
Според мен Левски играе както и миналата година, но сега има кой да реализира положенията. Колкото беше случаен нашия гол, толкова и техния - и двата са от голямо разстояние, тоест луд късмет. Рано е още на българските отбори да се надиграват дори и със средните европейски отбори, засега могат да печелят само чрез преса с максимално раздаване, здрави единоборства и разбира се вкарване на положенията. Имам предвид, че едва ли ще можем някога да разиграваме противника подобно на Барселона, но пък винаги можем да прилагаме тактиката на Интер
Коментар
-
EasternAlien написа:Надявам се да сте гледали мача Ман Ю и Ливърпул Невероятен Бербатов....златно с ни е момчето, изпитах тръпаката да съм му сънародник
Коментар
-
Особенно втория гол беше уникален.Ако го бяха пуснали срещу Рейнджърс резултата нямаше да е такъв.Виж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Коментар
-
Humppa
Страхотни голове! Вторият гол бе уникален!!!Бербатов доста често опитва такива отигравания... Радвам се, че това се получи.
Коментар
-
Humppa
Страхотни голове! Вторият гол бе уникален!!!Бербатов доста често опитва такива отигравания... Радвам се, че това се получи.А ЦСКА пак о***ха пейзажа... Този сезон са в традиционнта роля на Славия - да редуват след силен мач ункално слаб, с тази разлика, че им се насъбират слабите мачове... Жалко
Коментар
-
Няма Гунди, няма Стоичков - Бербатов е човека! Днес окончателно погреба своите критици. Само дано да не се излъже да се върне в националния, където вече направи и невъзможното - стана голмайстор на България играейки с най-слабото поколение футболисти на страната. Казвал съм го и преди, но пак казвам - баце Миткоооо, удри таа мачка не е наша!
Коментар
-
Krasi1914 написа:аз гледах Славия.....Предпочитам българското.Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
ntodorov написа:tomazo написа:вие сте много интересни нали играят с пул после сега и им трябва задължителна победа ,в шамп.лига продължават 100% а съра си обиграва перфектно отбора ,само кофти дето черния се контузиАнтверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар