Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Има ли футболни фенове тук?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

nikki_sixx написа:
    Честито на Левски, ама с тази победа ще си останат. Два гола на чужд терен ще им търкат яко дупетата на втория мач, а ЦСКА ще си вземат полагаемото тука и ще продължат.
    Само да уточним, че това не са директни елиминации, а групи по 4 отбора, тоест има поне още 5 мача. И Левски, и ЦСКА видяха че средните европейски отбори не са толкова страшни, стига да играят всеки път на върха на възможностите си. Един интересен резултат: Дебрецен - Металист Харков 0-5, унгарското страшилище е разбито от анонимен украински отбор.
    Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
    ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

много съм доволен от победата на Левски,много се радвам.и доста добра игра направиха.
      Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp

Коментар

Като оставим настрана еуфорията от победата, първа победа срещу неприятните белгийци и прочие, няма какво толкова да се превъзнасяме, според мен. Посредственият белгийски отбор не може да бъде никакво мерило за класа, освен това, въпреки добрите резултати тази есен, аз не мога да забележа никаква мисъл на терена, никаква методика, тенденция в надиграването на противника. Снощи получихме два гола без голово положение, което си ни е стара болест. Първият ни изравнителен гол, макар и красив, беше също тъй случаен. Единственото положително качество, което не мога да отрека, е, че отборът се бори, независимо от негативния на моменти резултат. Този мач, ако беше в по-предни години, си бяхме загубили от тез шушумиги още след първия гол. Не може само на Дембеле да се разчита. Ами в даден мач той все няма да може да вкара - няма да има ден или нещо друго. Тогава какво правим? Изобщо, много ми е странен обликът на Левски тази есен - неубедителна физиономия, а поредица от положителни резултати. Дано да не е измамно всичко това.
        Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

Според мен Левски играе както и миналата година, но сега има кой да реализира положенията. Колкото беше случаен нашия гол, толкова и техния - и двата са от голямо разстояние, тоест луд късмет. Рано е още на българските отбори да се надиграват дори и със средните европейски отбори, засега могат да печелят само чрез преса с максимално раздаване, здрави единоборства и разбира се вкарване на положенията. Имам предвид, че едва ли ще можем някога да разиграваме противника подобно на Барселона, но пък винаги можем да прилагаме тактиката на Интер
          ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Надявам се да сте гледали мача Ман Ю и Ливърпул Невероятен Бербатов....златно с ни е момчето, изпитах тръпаката да съм му сънародник
            Ползвайте мигачи!
            Sometimes I feel like screaming

Коментар

EasternAlien написа:
              Надявам се да сте гледали мача Ман Ю и Ливърпул Невероятен Бербатов....златно с ни е момчето, изпитах тръпаката да съм му сънародник
              Ето головете -> http://vbox7.com/play:3fdf3955Страшен
              00' Bravo 105 JTD

Коментар

Благодарени на тези голове, победата на Валенсия, днешния следобед ми беше мнооого хубав.Радвам се за Бербатов, доказа на част от тъпите фенове на Юнайтед, че е световна класа.
                Кърти, чисти, извозва, а понякога прави пастет.

Коментар

Особенно втория гол беше уникален.Ако го бяха пуснали срещу Рейнджърс резултата нямаше да е такъв.
                  Виж бейби не сме глупаци,
                  ние сме отбор от здравеняци.
                  Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
                  така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
                  http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo

Коментар

Страхотни голове! Вторият гол бе уникален!!!Бербатов доста често опитва такива отигравания... Радвам се, че това се получи.

Коментар

Страхотни голове! Вторият гол бе уникален!!!Бербатов доста често опитва такива отигравания... Радвам се, че това се получи.А ЦСКА пак о***ха пейзажа... Този сезон са в традиционнта роля на Славия - да редуват след силен мач ункално слаб, с тази разлика, че им се насъбират слабите мачове... Жалко

Коментар

аз гледах Славия.....Предпочитам българското.
                        681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!

7:2 ( 1968г. ), когато пресата из Европа пише : "Отбора на народа победи със 7:2 отбора на властта"

Коментар

Няма Гунди, няма Стоичков - Бербатов е човека! Днес окончателно погреба своите критици. Само дано да не се излъже да се върне в националния, където вече направи и невъзможното - стана голмайстор на България играейки с най-слабото поколение футболисти на страната. Казвал съм го и преди, но пак казвам - баце Миткоооо, удри таа мачка не е наша!
                          ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Krasi1914 написа:
                            аз гледах Славия.....Предпочитам българското.
                            довечера на Черно море - Левски кое ще предпочетеш - местното или Българското???п.п. свали си сините очила - много пречат!!!
                            Fiat Punto 1.1-Синята птица
                            Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                            Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Humppa написа:
                              Страхотни голове! Вторият гол бе уникален!!!Бербатов доста често опитва такива отигравания... Радвам се, че това се получи.
                              Карагър не е за такива мачове вече. Втория и третия гол на Юнайтед той пази Бербатов.
                              N.Y. State of Mind

Коментар

ntodorov написа:
                                tomazo написа:
                                вие сте много интересни нали играят с пул после сега и им трябва задължителна победа ,в шамп.лига продължават 100% а съра си обиграва перфектно отбора ,само кофти дето черния се контузи
                                Кофти, кофти, колко пък да е кофти ? Кофти е, ако черния в Левски се контузи. От туй по-кофти нЕма.
                                Кого имаш предвид? Тоя черния дето вкара на белгийците ли?
                                Антверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...

Коментар

Working...
                                X