Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Има ли футболни фенове тук?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Мерси колега!!!Поздрави и от мене!Много здрав мач стана и два обрата.Това е отбора вече!
    FIAT BRAVO 1.6
    FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
    LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Благодаря и от мен.Много ме искефиха!Така трябва да се играе!Дано да продължават да ни радват със все по-големи успехи.Поздрави на всички ,които оценяват тази победа!
      Fiat Marea Weekend 1.8 16V ELX-1997
      Fiat Stilo Multiwagon 1.6 16V 2006

Коментар

И само ЛЕВСКИ ОЛЕ.....ОЛЕЕ...ОЛЕЕ
        http://nikolovf1.snimka.bg/sports/pi...53767.11094339

Коментар

Дай и аз да честитя преди някой да реши, че има тема за футбол и да я заключи. И СААААМО ЛЕЕЕЕВСКИ ОЛЕ !!! Машиниииииииииии Съсипах се от кеф

Коментар

Поздрав за всички левскари от един заклет цесекар - БРАВО.....представихте се чудесно. Отдавна не бях гледал толкова интересен мач.Честита победа. Сърцати сте....евала!!!!!!!!!!!!!!!

Коментар

САМО ЛЕВСКИ !
              681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!

7:2 ( 1968г. ), когато пресата из Европа пише : "Отбора на народа победи със 7:2 отбора на властта"

Коментар

Още ме е яд за този глупав гол в 89-та мминута... ЦСКА не заслужаваха да паднат. Играха много добре. Изненадващо добре!

Коментар

Този Шеридън е роден на линията за засада. Не мога да го харесам това момче. На повторението пък се видя, че въобще не се пребори за топката, когато Бешикташ вкараха гола. Някак си не комуникира с надеждите и очакванията, които му се възлагаха. Иначе ЦСКА игра добре и голът в последната минута беше най-глупаво нещо, което можеше да се случи. Гадно.ПС: Браво на Левски. Честитя победата. Радващо е, че отбора има дух и сила. Евалллла.
                  A17DTС/S
                  Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

николофф написа:
                    И само ЛЕВСКИ ОЛЕ.....ОЛЕЕ...ОЛЕЕ
                    И само Левски обичаме те!!!!!!!!!!!!! :DЦСКА: Вместо Шеридън да вземат мен, по-назад в темата съм си изброил предимствата. Смяната на Нелсън с Муши не я разбрах. Иначе добър дефанс от ЦСКА.
                    Кърти, чисти, извозва, а понякога прави пастет.

Коментар

След като ЦСКА се върна в глуха защита почти 30 минути преди края на мача, беше почти неизбежно да получим гол. И за съжаление това се случи точно накрая. В това е разликата между отборите. Спортно-технически не ни превъзхождат с нищо, но нашите още нямат психика за големи мачове. Браво на Мболи, невероятен вратар. Това е първият истински вратар в ЦСКА след Велинов. Очаквам до няколко месеца да акостира в истински европейски гранд, там му е мястото. Шеридън е пълно недоразумение и не знам кой излъга ЦСКА да го купят. Тоя, освен че е висок, няма нито едно футболно качество.Та спортно-технически стоим съвсем прилично. Но проблемите на ЦСКА са други. Дано отборът се измъкне от тинята на дълговете, в които е затънал. Иначе не ни чака нищо добро.
                      Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Честито на Левски, ама с тази победа ще си останат. Два гола на чужд терен ще им търкат яко дупетата на втория мач, а ЦСКА ще си вземат полагаемото тука и ще продължат. Бешикташ не струват. Харесвам Шеридан и не мисля, че е справедливо всички компетенции да го вините... Ашколсун на Алжиреца! М/у другото, цялата игра на чорбата ми хареса. И заради един гол скочихте всички на Шеридан, а не направите мемориал на вратаря, койтто ако небеше - щяхте да увиснете с поне 4-ка! Само "ЧЕРНО МОРЕ". Този уйкенд ще ступаме Левски, че да им охладим страстите след тази неочаквана и за тях самите победа!
                        Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!

Коментар

nikki_sixx написа:
                          И заради един гол скочихте всички на Шеридан...
                          Не е заради гола. Гледам го вече в няколко мача: бавен, муден, неповратлив, единият крак му служи само за подпиране. Дано се разиграе, все пак е ирландски национал. Макар че как ли би се разиграл? Той е типичен тежък таран от рода на Крауч. Просто си виси самотен отпред и чака да му я поднесат на глава за гол. Бори се уж нещо, ама вяло, като че ли отбива номера. Аз не виждам централния нападател на ЦСКА в него. Тибони ми вдъхва повече доверие, а не знам защо за пореден път не дават шанс на Саидходжа. Момчето си е нападател и голаджия отвсякъде, но му сринаха психиката с това, че го забиха на пейката.
                          Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Че имате проблеми - факт, но не разбирам защо точно цесекарите не си окуражавате отбора, който очеизвадно беше, че играе прекрасно. На дъното сте и все пак се раздадоха момчетата - аз им аплодирам и им се кефя. Такак както играха на "нюню" - в БГ първенството не мож ги видиш.Както и да е де, има резон в това което казваш, но не отричай, че имаше няколко супер добри хващанки на дълги топки. Пак казвам - харесвам Шеридан и дори да не се представя според изискванията на феновете - точно там му е мястото. За съжаление е сам и не може да огрее...
                            Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!

Коментар

За Левски победата не беше неочаквана, ами беше трудна. От 2 мънички грешчици, ни вкараха 2 гола. Сами си направихме живота труден. Гент имаха 4-5 удара към наща врат, като само 2 бяха вътре + мелето при 2-рия гол. Показахме типичната поговорка, че изпуснахме питомното и трябваше да гоним дивото. Един уникален мач, не си спомням от кога не съм ги гледал да играят с таката настървеност. Може би от мача с Удинезе. Заслужена победа, и 100% няма да си останем само с тези 3 точки. Не съм оптимист за продължаването, но важното е, че отбора играе красиво и се бори.

Коментар

snake написа:
                                След като ЦСКА се върна в глуха защита почти 30 минути преди края на мача, беше почти неизбежно да получим гол. И за съжаление това се случи точно накрая. В това е разликата между отборите. Спортно-технически не ни превъзхождат с нищо, но нашите още нямат психика за големи мачове. Браво на Мболи, невероятен вратар. Това е първият истински вратар в ЦСКА след Велинов. Очаквам до няколко месеца да акостира в истински европейски гранд, там му е мястото. Шеридън е пълно недоразумение и не знам кой излъга ЦСКА да го купят. Тоя, освен че е висок, няма нито едно футболно качество.Та спортно-технически стоим съвсем прилично. Но проблемите на ЦСКА са други. Дано отборът се измъкне от тинята на дълговете, в които е затънал. Иначе не ни чака нищо добро.
                                Само Черноморец може да удържа в глуха защита. За туЙ не се иска акъл. Справка - мачовете с Левски, ЦСКА, Черно море, Сливен. :D ...Знаех си аз, че Балъка има отбор за Европа. :D Последните минути на Инюню трябваше Черноморец да ги изиграе
                                A17DTС/S
                                Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

Working...
                                X