Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Има ли футболни фенове тук?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Е, каква тактика да измисли - прозд чиляк, то само го чуй как говори - всяка втора дума му е "така". Разбира се, не е нужно да е философ, но все пак трябва да може и да се изкаже ясно пред футболистите, щото и те простички момчета, ще ме извинявате...
    Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

mitakkk написа:
      Както каза Гацо Бацов вчера в шоуто на Слави "Защо Черна Гора се страхува от България? Че коя гора, не я е страх от 11 дървари?"
      Има истина в това обаче. :D
      N.Y. State of Mind

Коментар

sugarboy написа:
        Е, каква тактика да измисли - прозд чиляк, то само го чуй как говори - всяка втора дума му е "така". Разбира се, не е нужно да е философ, но все пак трябва да може и да се изкаже ясно пред футболистите, щото и те простички момчета, ще ме извинявате...
        Димитър Пенев затова е постигнал толкова успехи - заради ясното изказване
        Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
        ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

ele написа:
          Никога ли не сте си помисляли, че просто футболистите ни толкова могат....
          Много си права колежке, те толкова си могат, и футболистите и треньорите и ръководството.

Коментар

Официално Мъри подал оставка, според Тъпспорт.

Коментар

Humppa написа:
              Официално Мъри подал оставка, според Тъпспорт.
              Трябваше много по-рано да я подаде
              Виж бейби не сме глупаци,
              ние сме отбор от здравеняци.
              Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
              така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
              http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo

Коментар

Ама вие все още вярвате, че треньора на националния отбор определя състава? Стоилов е бушон, който гръмна, сега ще го сменят и схемата ще продължи да работи.
                ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

а кой ще е новия ,има ли пророци тука :D Херо ,Стойчо Младенов чичо Митко или Йешич и да ни закрият
                  фиатче Браво 2.0

Коментар

Боби Михайлов каза, че сега нямало време и пари да се избира чужденец. В такъв случай аз залагам на Ангел Червенков.
                    Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Мое лично мнение е, че крайно време да видимм чужденец какво може да направи с тая сбирщина.Стига с Марковци, Стойчовци и т.н. Ако ще е българин, поне да е ново лице, аз бих искал да видя Георги Василев - Дучето какво може като национален селекционер.
                      Ползвайте мигачи!
                      Sometimes I feel like screaming

Коментар

Ето тази снимка казва всичко за националния - мъка, отчаяние и апатия
                        Прикачени файлове
                        ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

По мое мнение новият треньор на националният отбор трябва да е чужденец. Също така трябва да има избори за ново ръководство на БФС, което най-сетне да реформира изцяло футбола в България! Като в този процес трябва да бъде въвлечена и държавата. Да се дадат най-сетне стадионите на отборите. Да се насърчат инвестициите в спортни бази. Да се кандидатства за провеждане на младежко Европейско първенство, може и съвместно с някоя нам съседна държава.

Коментар

Аз предлагам за треньор Нешка Робева
                            ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

dikanio написа:
                              Аз предлагам за треньор Нешка Робева
                              Тъпо... ще имитираме Реал ли? Видя се, че до никъде не я докараха...
                              Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!

Коментар

Аз предлагам закриване на БФС.
                                Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                                Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                                Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Working...
                                X