Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Има ли футболни фенове тук?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

[quote="fiatmaniak"]
    snake написа:
    Националният отбор на България по футбол се превърна в разбойническо-мениджърско дружество Танев-Сираков-Михайлов-Костадинов и компания. Стоилов е кукла на конци, губи си времето и пилее изграденото си реноме. Само ДОКАЗАН чужденец, на който споменатите по-горе не могат да влияят, може да оправи нещата в момента.
    Не съм съгласен че Стоилов си губи времето, защото получава доста пари, и аз искам така да си губя времето. Боби Михайлов след мача с Англия каза, че няма какво друго да се направи, защото това са футболистите с които в момента разполагаме.Не че те са чак толкова слаби играчи, а ръководството ни е много зле и трябва да се смени за да се оправи българският футбол.[/quote Съгласен съм с колегата.
    преди FIAT-BRAVO1.9JTD сега FIAT-MAREA1.8-16v

Коментар

стоилов не е виновен а диванетата около него...колеги вие забравяте кои строй бг. тима?!
      Fiat Tipo 1,4 i.e.
      1995г.

Коментар

Добре съгласен съм, че Стоилов не може нищо да направи с тия момчета . Ами тогава да кажат с Наско на Боби следното :нека заплатата на нас двамата да не е 50 000 лв а да е по 5 000 лв на месец и останалите 2 по 45 000 лв да отидат развитие на детско -юношеския футбол. Да ама лакомията за пари е голяма , а ползата от това че взимат луди пари е кръгла нула. Ето заради това ги мразят сите запалянковци , защото с нищо не доказаха че заслужават такава заплата .
        Фиат Панда 1.2 2006година
        Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

Никога ли не сте си помисляли, че просто футболистите ни толкова могат....Сливам темата със съществуващата тема за обсъждане на футбола.Модераторски екип на fiat-bg.org
          Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

Аз утре отивам на мача. И мисля да викам за наш’те яко, вярвам че имат възможности и желание. Вярвам че този треньор е правилният. Има за дялане много, има и футболисти които трябва да бъдат махнати от отбора ако продължават така. Говоря най-вече за двамата Петрови и Чавдарчо. От останалите максимума. И Гара да се натурализира
            Кърти, чисти, извозва, а понякога прави пастет.

Коментар

yonkok написа:
              И Гара да се натурализира
              За вицове има друга тема!На натурализирани чужденци в националният отбор сме сърбали попарата. Аз не искам повече такива! А относно това, колко е "правилен" треньор Мъри се вижда всеки мач. Ако той е треньор аз съм Щефи Граф!

Коментар

Никак не ми се рови да припомням какво се говореше за този треньор, когато стана такъв за първи път, и когато спечели някакви победи срещу уникалния отбор на Беларус... Ако той е треньор, колегата Humppa е Щефи Граф!

Коментар

ogi28b написа:
                  Никак не ми се рови да припомням какво се говореше за този треньор, когато стана такъв за първи път, и когато спечели някакви победи срещу уникалния отбор на Беларус... Ако той е треньор, колегата Humppa е Щефи Граф!
                  Излиза, че е добре, ако Мъри е треньор, защото така може да видим Щефи Граф отблизо. Според мен Мъри не е добър треньор. Вярно, постигна някакъв успех с Левски, но продължението на кариерата му показва, че това е било по-скоро плод на случайност. Още в последната година в Левски се видя, че е изчерпан, след това в Литекс не показа нищо положително, а най-големият му успех в националния отбор бяха двете победи срещу Беларус, което от днешна гледна точка наистина можем да го отчетем като успех, като имаме предвид израстването на БАТЕ и равнището на нашите отбори.
                  Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

Оказа се ,че Мърльо не е никакъв тренер! Колкото по-бързо ни освободи от присъствието си,толкова по-добре ще е за националния отбор.Дано днес не паднем и да станем нацяло за резил.

Коментар

Довечера кой ще стиска плаци за Черна гора?П.П. Не се блъскайте за афтографи

Коментар

Humppa написа:
                        Довечера кой ще стиска плаци за Черна гора?П.П. Не се блъскайте за афтографи
                        Аз !
                        Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                        Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                        Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Както каза Гацо Бацов вчера в шоуто на Слави "Защо Черна Гора се страхува от България? Че коя гора, не я е страх от 11 дървари?"

Коментар

Humppa написа:
                            yonkok написа:
                            И Гара да се натурализира
                            За вицове има друга тема!На натурализирани чужденци в националният отбор сме сърбали попарата. Аз не искам повече такива! А относно това, колко е "правилен" треньор Мъри се вижда всеки мач. Ако той е треньор аз съм Щефи Граф!
                            Аз мисля че е по-добре да викаме че е треньор иначе още един цикъл отива по дяволите. А и тва за Щефи ми харесва, още една мотивация
                            Кърти, чисти, извозва, а понякога прави пастет.

Коментар

Вие се изпагате ,какво да ги тренира тия ? нали са натренирани ,за 3-те дена където са лагер сбора нали се сцпеват от пиене и курви ,Преди да заминат за Англия .Това са ни куциет коне на България са съжеление ,посредствени,презадоволени футболисти без никаква мотивация и ценностна система .На тия палячовци и Кройф да им е треньор все тая ,а и той няма да дойде за без пари
                              фиатче Браво 2.0

Коментар

Националният селекционер не е треньор, който учи футболистите на А и Б. Той има задължението да избере най-подготвените за конкретен двубой футболисти, без клубни или мениджърски пристрастия, да измисли тактиката, съобразена с противника, да ги нахъса и мотивира. Мисля, че Мъри не се справя с нито едно от изброените. Независимо дали воденият от него национален или клубен отбор играе с Беларус, Англия, Барселона, Челси или Славия, играе по един и същ предвидим начин. А това е смешно. Едно време преди знаменитите мачове с Ливърпул, питаха Паро Никодимов как ще надиграем англичаните? Той погледна с досада и учудване репортера и му каза, че с Ливърпул не можем да се надиграваме, но можем да ги надхитрим. В това е силата на големия треньор, казвал съм го неведнъж. Хайде, дано бием довечера!
                                Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Working...
                                X