Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Има ли футболни фенове тук?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

- Ало, това офиса на ЦСКА ли е?- Да, кажете...- Искам да стана треньор на отбора!- Вие луд ли сте?- Да! Други изисквания ?...
    Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
    ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Въпреки че съм от Цска мисля да пусна 20 лева за Литекс, пък каквото стане.
      Виж бейби не сме глупаци,
      ние сме отбор от здравеняци.
      Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
      така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
      http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo

Коментар

fiatmaniak написа:
        Въпреки че съм от Цска мисля да пусна 20 лева за Литекс, пък каквото стане.
        Ще ги загубиш! Пускай смело 1.
        681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!

7:2 ( 1968г. ), когато пресата из Европа пише : "Отбора на народа победи със 7:2 отбора на властта"

Коментар

Пък кво те бърка да пуснеш и за трите резултата . Сто процента ще улучиш единия резултат .
          Фиат Панда 1.2 2006година
          Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

Националния футболен срам

Дори и когато ми се развали фиата на сред пътя не съм се чуствал толкова нещастен както след поредната загуба на така наречения наш национален отбор.А особенно ми е антипатично вратарчето синчето на президента на БФС които е главния виновник за голямата загуба. Визирам мача с Англия за тези които не са го гледали.
            Fiat Tipo 1,4 i.e.
            1995г.

Коментар

http://www.sportabg.com/drugi/top/91...vaneМного точно казано! Браво на Автора.

Коментар

Националният отбор на България по футбол се превърна в разбойническо-мениджърско дружество Танев-Сираков-Михайлов-Костадинов и компания. Стоилов е кукла на конци, губи си времето и пилее изграденото си реноме. Само ДОКАЗАН чужденец, на който споменатите по-горе не могат да влияят, може да оправи нещата в момента.
                Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Има една поговорка, че нов бардак със стари к***и не се прави. Всичките вън, да дойде наистина някой специалист и да се остави да работи. 1 цикъл, два, но да направи нещо. Тия наще балеринки ...АААААААААААААААААААААААА само се неря като се сетя как играха.

Коментар

snake написа:
                    Националният отбор на България по футбол се превърна в разбойническо-мениджърско дружество Танев-Сираков-Михайлов-Костадинов и компания. Стоилов е кукла на конци, губи си времето и пилее изграденото си реноме. Само ДОКАЗАН чужденец, на който споменатите по-горе не могат да влияят, може да оправи нещата в момента.
                    Не съм съгласен че Стоилов си губи времето, защото получава доста пари, и аз искам така да си губя времето. Боби Михайлов след мача с Англия каза, че няма какво друго да се направи, защото това са футболистите с които в момента разполагаме.Не че те са чак толкова слаби играчи, а ръководството ни е много зле и трябва да се смени за да се оправи българският футбол.
                    Виж бейби не сме глупаци,
                    ние сме отбор от здравеняци.
                    Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
                    така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
                    http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo

Коментар

Аз си мисля, че не трябва да се прави чак такава трагедия. Националният ни отбор след САЩ 1994 е натоварен с нереално големи очаквания. Ние просто не сме на това равнище, футболът ни е на ниските нива на среднячеството. Това, че тогава щастливо се стекоха обстоятелствата от натрупването на някои добри футболисти и достинахме до четвъртото място, вече е в историята и не трябва да се осланяме на него. При всички отбори, включително и аутсайдерите, се наблюдава израстване. Хората се раздават, играят, колкото могат, а при нас не само че няма израстване, а възможностите ни стават все по-ограничени. Незнайно защо, винаги сме се имали за бразилците на Европа - имаме се за по-технични от германци, англичани и прочие футболни нации, което граничи с комичното и не знам какво трябва да стане, колко пъти трябва да ни приземяват, за да видим най-накрая действителността. Футболът ни е посредствен и от тази гледна точка нищо не е станало, като сме паднали от Англия. Не, че Англия е някакво мерило, но и с тях да се мерим, се оказва непосилна задача. Така че, спокойно, свиркайте си, ще гледаме стойностните отбори по големите първенства и това е.
                      Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

Добре де, защо е такава повсеместна трагедия, че сме паднали от Англия?! На какво отгоре се очаква друго?
                        Brava 1.6 16V 103hp

Коментар

Какво ще оправи с тия куци коне? Онзи ден, ако Капело и Стоилов се бяха разменили един месец по-рано като треньори, резултата пак щеше да е същия. Сега да не кажете че защитавам Стоилов (все ми е тая, така или иначе не аз взимам аз 50000 на месец), ама съгласете се, че Левски играеше по-силно при него отколкото сега националния, и то без такива "звезди". Просто в Левски имаше играчи, имаше материал, а сега в така наречената национална гарнитура няма никой. Щом викат още Мартин Петров, който е много зле вече и само пречи, значи положението е отчайващо. Той нито е роднина на някой, нито иска да си урежда трансфер, просто няма кой друг, нямаме млади "надежди". Илиян Стоянов същата работа, с тая разлика че изненадващо си вършеше много добре работата до 2:0, а не като недоразумението Иван Иванов, койto за пореден път не знаеше къде се намира, може би му трябва часовник с GPS. Няма какво да ги анализираме всички, можем само да се преориентираме към баскетбола и волейбола, явно футбола не е нашия спорт :D
                          Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
                          ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Re: Националния футболен срам

andrey4848 написа:
                            Визирам мача с Англия за тези които не са го гледали.
                            Знаех си, че няма за какво да го гледам. Не виждам за какво да си губи времето човек да ги гледа тия мачове, футбола е там, където е и държавата, свързано е.
                            Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum

Коментар

Re: Националния футболен срам

Plastex написа:
                              andrey4848 написа:
                              Визирам мача с Англия за тези които не са го гледали.
                              Знаех си, че няма за какво да го гледам. Не виждам за какво да си губи времето човек да ги гледа тия мачове, футбола е там, където е и държавата, свързано е.
                              Ichkin за този мач ли търси заведение с Булсат? Yellow_Flash_Colorz_PDT_37
                              Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power

Коментар

Какво толкова се впрягате честно казано не разбирам!?!? С едно изключение винаги сме били на едно ниво. Нямаме добри управници сред политиците, та добри футболни треньори ли да имаме?
                                Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Working...
                                X