- Ало, това офиса на ЦСКА ли е?- Да, кажете...- Искам да стана треньор на отбора!- Вие луд ли сте?- Да! Други изисквания ?...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Има ли футболни фенове тук?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Въпреки че съм от Цска мисля да пусна 20 лева за Литекс, пък каквото стане.Виж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Коментар
-
fiatmaniak написа:Въпреки че съм от Цска мисля да пусна 20 лева за Литекс, пък каквото стане.681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!
7:2 ( 1968г. ), когато пресата из Европа пише : "Отбора на народа победи със 7:2 отбора на властта"
Коментар
-
Националния футболен срам
Дори и когато ми се развали фиата на сред пътя не съм се чуствал толкова нещастен както след поредната загуба на така наречения наш национален отбор.А особенно ми е антипатично вратарчето синчето на президента на БФС които е главния виновник за голямата загуба. Визирам мача с Англия за тези които не са го гледали.Fiat Tipo 1,4 i.e.
1995г.
Коментар
-
Националният отбор на България по футбол се превърна в разбойническо-мениджърско дружество Танев-Сираков-Михайлов-Костадинов и компания. Стоилов е кукла на конци, губи си времето и пилее изграденото си реноме. Само ДОКАЗАН чужденец, на който споменатите по-горе не могат да влияят, може да оправи нещата в момента.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
snake написа:Националният отбор на България по футбол се превърна в разбойническо-мениджърско дружество Танев-Сираков-Михайлов-Костадинов и компания. Стоилов е кукла на конци, губи си времето и пилее изграденото си реноме. Само ДОКАЗАН чужденец, на който споменатите по-горе не могат да влияят, може да оправи нещата в момента.Виж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Коментар
-
Аз си мисля, че не трябва да се прави чак такава трагедия. Националният ни отбор след САЩ 1994 е натоварен с нереално големи очаквания. Ние просто не сме на това равнище, футболът ни е на ниските нива на среднячеството. Това, че тогава щастливо се стекоха обстоятелствата от натрупването на някои добри футболисти и достинахме до четвъртото място, вече е в историята и не трябва да се осланяме на него. При всички отбори, включително и аутсайдерите, се наблюдава израстване. Хората се раздават, играят, колкото могат, а при нас не само че няма израстване, а възможностите ни стават все по-ограничени. Незнайно защо, винаги сме се имали за бразилците на Европа - имаме се за по-технични от германци, англичани и прочие футболни нации, което граничи с комичното и не знам какво трябва да стане, колко пъти трябва да ни приземяват, за да видим най-накрая действителността. Футболът ни е посредствен и от тази гледна точка нищо не е станало, като сме паднали от Англия. Не, че Англия е някакво мерило, но и с тях да се мерим, се оказва непосилна задача. Така че, спокойно, свиркайте си, ще гледаме стойностните отбори по големите първенства и това е.Fiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
-
Какво ще оправи с тия куци коне? Онзи ден, ако Капело и Стоилов се бяха разменили един месец по-рано като треньори, резултата пак щеше да е същия. Сега да не кажете че защитавам Стоилов (все ми е тая, така или иначе не аз взимам аз 50000 на месец), ама съгласете се, че Левски играеше по-силно при него отколкото сега националния, и то без такива "звезди". Просто в Левски имаше играчи, имаше материал, а сега в така наречената национална гарнитура няма никой. Щом викат още Мартин Петров, който е много зле вече и само пречи, значи положението е отчайващо. Той нито е роднина на някой, нито иска да си урежда трансфер, просто няма кой друг, нямаме млади "надежди". Илиян Стоянов същата работа, с тая разлика че изненадващо си вършеше много добре работата до 2:0, а не като недоразумението Иван Иванов, койto за пореден път не знаеше къде се намира, може би му трябва часовник с GPS. Няма какво да ги анализираме всички, можем само да се преориентираме към баскетбола и волейбола, явно футбола не е нашия спорт :D
Коментар
-
Re: Националния футболен срам
andrey4848 написа:Визирам мача с Англия за тези които не са го гледали.Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum
Коментар
-
Re: Националния футболен срам
Plastex написа:andrey4848 написа:Визирам мача с Англия за тези които не са го гледали.Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар