Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Има ли футболни фенове тук?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Бат’ Наско тия 50 хилки въобще не си ги търси, освен като ходи на дискотека... за него това са джобни
    681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!

7:2 ( 1968г. ), когато пресата из Европа пише : "Отбора на народа победи със 7:2 отбора на властта"

Коментар

Турция какъв гол вкара за 2:0 срещу Казахстан - красота!!! центриране от далече и воле по диагонала... играят хората....п.п. Ейй тоя Бербатов... и на стадиона само да се мерне и проваля отбора , тцтцтц
      Fiat Punto 1.1-Синята птица
      Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
      Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

kiro_of_the_day написа:
        Мда.. и аз мисля, че ще ги направиме отбор ингилизите...Ама с по сериозен резултат. Както направихме отбор от Чехите...
        Познах май 50:50...
        VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
        VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
        VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
        VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
        Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Франция щели да искат контрола с България, за да се съвземат и те :D
          Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
          ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

dikanio написа:
            Не унивайте момчета, не стояхме зле на терена....отново паднахме красиво
            Ползвайте мигачи!
            Sometimes I feel like screaming

Коментар

Честито на печелившите!
              FIAT BRAVO 1.6
              FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
              LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

EasternAlien написа:
                dikanio написа:
                Ми ние от 5 години само падаме.
                Bravo 1.6 16v 97г. + АГУ

Коментар

не стояхме зле на терена
                  Действително много хубаво стояха на терена докато другите играеха ...
                  Фиат Панда 1.2 2006година
                  Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

maskarata написа:
                    EasternAlien написа:
                    dikanio написа:
                    Ми ние от 5 години само падаме.
                    доста повече от 5 години. А вижте Кипър какво направи срещу Портогалия.
                    Виж бейби не сме глупаци,
                    ние сме отбор от здравеняци.
                    Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
                    така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
                    http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo

Коментар

В Кипър няма мениджърски интереси, а национални. Затова футболът им върви нагоре.
                      Bravo 1.6 16v 97г. + АГУ

Коментар

... Аз съм за Англия още от основното си образование и до ден днешен само за тях държа. Не, че не се радвах през 94’та.., ама тогава бях в казармата (стар войник) и - простено ми е след толко тъпня да върша и глупости и да не знам кой съм и къде съм! Изпразних поне 5 пънителя, но пък все някъде трябва да избие след .... Гоу ИНГЛАНД, гоу! Новите Европейски шампиони сме! Нема начин да викам за гротеската България.Ако искаш да продължиш да вземаш участие в този форум - промени начина си на изразяване на мнение. Модераторски екип на fiat-bg.org
                        Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!

Коментар

nikki_sixx написа:
                          ...Гоу ИНГЛАНД, гоу! Новите Европейски шампиони сме!
                          Ники, първо биенвенидос отново! А по отношение на Англия-европейски шампион, гледаш много далече в бъдещето :D !
                          Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

snake написа:
                            nikki_sixx написа:
                            Ники, първо биенвенидос отново, мен! А по отношение на Англия-европейски шампион, гледаш много далече в бъдещето, пич :D !
                            Англия няма начин да стане европейски шампион, те винаги се дънят на големите първенства. Сега искат да стават домакини на световно та да спечелят титлата. През 1960 на световното в Англия печелят и от тогава нищо.
                            Виж бейби не сме глупаци,
                            ние сме отбор от здравеняци.
                            Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
                            така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
                            http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo

Коментар

snake написа:
                              nikki_sixx написа:
                              Ники, първо биенвенидос отново, мен! А по отношение на Англия-европейски шампион, гледаш много далече в бъдещето :D !
                              И аз се радвам да те видя, готин тип такъв! (аверска прегръдка от мен) Относно Англия... поживем - увидем, както казват братята!
                              Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!

Коментар

Честито на беройчетата
                                Душата в рая на Фиата оборотомера до края!

FIAT BRAVO 1.8GT
                                FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

Working...
                                X