Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Има ли футболни фенове тук?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

TV+ също са сериозна телевизия, друг е въпросът с аудиторията!Но освен БНТ ние също и СЕМ поддържаме с данъците си... Май Бойко Борисо трябва да се заеме с този въпрос :D

Коментар

Чудя се кво ще стане ако пратя гневен E-mail до спортната редакция на БНТ, най-вероятно нищо но все пак не пречи да опитам. Националната телевизия падна до такова ниво, че е по-добре да я няма.
      Bravo 1.6 16v 97г. + АГУ

Коментар

Аз пък си мисля, че националната телевизия мисли за нас като ни спестява да гледаме един кошмар на Уембли . :D :D :D Какъвто ни е футбола ,такава ни е и телевизията.
        Фиат Панда 1.2 2006година
        Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

Humppa написа:
          TV+ също са сериозна телевизия, друг е въпросът с аудиторията!Но освен БНТ ние също и СЕМ поддържаме с данъците си... Май Бойко Борисо трябва да се заеме с този въпрос :D
          Булсатком индиректно си е на ББ нищо чудно скоро да стане национална на мястото на БНТp.s. а тоя станал треньор на литекс и ще дебютира срещу цска ебасииии пародиятааааааа, първенството ни заприлича на сапунка
          фиатче Браво 2.0

Коментар

Бе Литекс и тая годин ще е Шампион. :D Левскарите нека не се радват много, много. То големи лакардии по вестниците че са направили някакъв си супер отбор . Тоя филм привържениците на ЦСКА го гледаха през зимната пауза когато дойде Андоне с няколко супер звезди и се очакваше победа след победа, а се получи загуба след загуба. Тъй ще е и с Левски докато съдиите го подпират ще има аху-иху но може и да стане някой сакатлък и тогава шъ съ види кон боб яде ли.

Коментар

коцев написа:
              Аз пък си мисля, че националната телевизия мисли за нас като ни спестява да гледаме един кошмар на Уембли . :D :D :D Какъвто ни е футбола ,такава ни е и телевизията.
              Чак пък кошмар. Англичаните са посредствени от много години. Което не пречи да ни бият с много, но не мисля, че ще се случи.Колкото до Любо Пенев-треньор на Литекс, не ми звучи сериозно, Гришата нещо се е объркал. Няма да се получи нищо.
              Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Шъ съ получи и още как .Кви мачове шъ съ играят тук ум да ти зайде. :D

Коментар

я кажете някой открил ли е къде може да се гледа онлайн мача на националите довечера по интернет...
                  Fiat Punto 1.1-Синята птица
                  Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                  Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

http://tv.free.bg/blog/%D0%B0%D0%BD%...vetv.ru/все нещо трябва да работи от тези линкове - пробвай довечера

Коментар

http://www.gledaisport.com/ей тук се гледат мачовете в нета ,понякога трябва да имаш инсталиран софт ,ама това това е най-лесното .
                      фиатче Браво 2.0

Коментар

Призовавам всички димитровградчани тази неделя от 17:00 да присъстват на мега дербито Димитровград-Ботев, мачът съвпада с празненствата в чест на града. Очаква се от Пловдив да присъстват около или над 1000 души и атмосферата ще е уникална, дано и домакините (в това число и аз) се представят на ниво и стадиона се напълни.
                        Bravo 1.6 16v 97г. + АГУ

Коментар

http://gong.bg/view_article.php?article_id=155269 Много точен коментар на ситуацията с мачовете по сателита.
                          Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
                          ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

ами така е като разчитате на нац.телевизия аз от 10-тина години съм пускал БНТ 2-3 пъти по нова година за изявлението на президента и хорото хаха(даже не помня аз ли съм пускал канала)В крайна сметка за да има качествени неща в България е време българинът да се научи да плаща .
                            фиатче Браво 2.0

Коментар

tomazo написа:
                              http://www.gledaisport.com/ей тук се гледат мачовете в нета ,понякога трябва да имаш инсталиран софт ,ама това това е най-лесното .
                              да добавя и аз добър сайт за онлайн гледане - www.rojadirecta.com

Коментар

tomazo написа:
                                ами така е като разчитате на нац.телевизия аз от 10-тина години съм пускал БНТ 2-3 пъти по нова година за изявлението на президента и хорото хаха(даже не помня аз ли съм пускал канала)В крайна сметка за да има качествени неща в България е време българинът да се научи да плаща .
                                В нашата компания част от интервюто за работа е тест за издръжливост на нервите. Пускаме им БНТ и отчитаме времето докато кандидатът започне да нервничи. За всеки случай слагаме някой на прозореца да пази, че сме на висок етаж и да не стане някоя беля. Един боец издържа 15 минути го взехме, тва се казват здрави нерви! А изявлението на президента и по други ТВ го дават, но ако тренираш за нерви си е твоя работа. На второ ниво ти пускат Петър Василев, ако издържиш те вземат при Червените кхмери или некви други нинджи. :D
                                Кърти, чисти, извозва, а понякога прави пастет.

Коментар

Working...
                                X