Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Има ли футболни фенове тук?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Жив и здрав да е Любо и скоро време да се върне там където му е мястото - в ЦСКА.
    Bravo 1.6 16v 97г. + АГУ

Коментар

Докато са собствиници тия боклуджии от Перник ,няма да се върне в ЦСКА Любо.
      Фиат Панда 1.2 2006година
      Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

стига бе не бъди краен
        Душата в рая на Фиата оборотомера до края!

FIAT BRAVO 1.8GT
        FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

А за Ивелин Попов чухте ли, не са му издали работна виза в Англия и сега не знам с какво настроение ще играе в Литекс. Дано да запази добрите си игри и догодина в някой по-голям клуб.
          Bravo 1.6 16v 97г. + АГУ

Коментар

maskarata написа:
            Жив и здрав да е Любо и скоро време да се върне там където му е мястото - в ЦСКА.
            А дано се върне...
            VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
            VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
            VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
            VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
            Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Излагация, пак кабеларка ще предава Англия-България. И 80 % от феновете няма да можем да гледаме мача.
              Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

maskarata написа:
                А за Ивелин Попов чухте ли, не са му издали работна виза в Англия и сега не знам с какво настроение ще играе в Литекс. Дано да запази добрите си игри и догодина в някой по-голям клуб.
                От Блекбърн та чак до Турция стигна каква е тая работа не знам.
                Виж бейби не сме глупаци,
                ние сме отбор от здравеняци.
                Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
                така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
                http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo

Коментар

snake написа:
                  Излагация, пак кабеларка ще предава Англия-България. И 80 % от феновете няма да можем да гледаме мача.
                  сателитка е p.s.без да им правя реклама на Булсатком ,в пъти съм по-доволен от Ай ти ви -то , не само зарада мачовете .
                  фиатче Браво 2.0

Коментар

tomazo написа:
                    snake написа:
                    сателитка е p.s.без да им правя реклама на Булсатком ,в пъти съм по-доволен от Ай ти ви -то , не само зарада мачовете .
                    Може и да са добри, но нямат пълно покритие. Това е все пак Англия-България, редно беше да се излъчва от някоя от националните телевизии. Пак ще пълним кафенетата.

Коментар

Как да нямат пълно покритие? Да не са GSM мрежа?Сигналът на Булсатком се хваща не само на територията на България.Друг е въпросът, че не всички хора са на Булсатком.Проблемът в е БНТ!!! Как може БНТ да извадят незнамколкосимилиона лева за да излъчват световното по футбол, а не могат да извадят някакви дребни 60-80 хиляди лева например за да излъчат мачовете на ЦСКА, Левски и Литекс от последните предварителни кръгове за ЛЕ. Или пък да излъчват мачовете на националният отбор по футбол. Нали всички сме данъкоплатци и си плащаме това скъпо и некадърно удоволствие, наречено БНТ?!... А уж който плащал, той поръчвал музиката...

Коментар

Аз пък си мисля, че не е толкова в БНТ проблемът, а в това, че се разрешава на някаква си телевизийка да налага монопол - откъде-накъде трябва само по Булсатком да се излъчва, като по този начин задължава много хора зорлем да стават техни абонати?! Да направят така, че да може тази ТВ+ да се излъчва по всички кабеларки, които си я платят, а вече всяка кабеларка ще прецени, в зависимост от нуждите на абонатите си, дали да купува програмата на ТВ+.
                        Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

Humppa написа:
                          Как да нямат пълно покритие? Да не са GSM мрежа?Сигналът на Булсатком се хваща не само на територията на България.Друг е въпросът, че не всички хора са на Булсатком.
                          Мисля, че е ясно какво имам предвид-абонати на Булсатком са по-малко от 30 % от населението, нещо такова ми се мярна вчера в "24 часа". Това пълно покритие ли е? Националните телевизии ги хваща абсолютно всеки абонат, това е пълно покритие.

Коментар

sugarboy написа:
                            Аз пък си мисля, че не е толкова в БНТ проблемът, а в това, че се разрешава на някаква си телевизийка да налага монопол - откъде-накъде трябва само по Булсатком да се излъчва, като по този начин задължава много хора зорлем да стават техни абонати?! Да направят така, че да може тази ТВ+ да се излъчва по всички кабеларки, които си я платят, а вече всяка кабеларка ще прецени, в зависимост от нуждите на абонатите си, дали да купува програмата на ТВ+.
                            А, не си прав! Има си търг, обявена е цената на правата за излъчване на мачовете. Който плати, той ще предава. Булсатком са излезли пичове, платили са си, ще си излъчват където си искат и никой не може да им каже "копче"! Сега, да не си помислите, че работя за тях и ги четкам, ей!А ТВ+ си се излъчва пиратко по малките кабеларки и хората си гледат мачове.

Коментар

И това не е баш така . СЕМ (, БФС или някой друг, не съм наясно кой е отговорен в случая), поставя условие, тъй като става дума за предаване от национален интерес, само някоя от националните телевизии да излъчва мача. И състезанието е само между тях. И съответно фирмата, която държи правата, леко кляка в претенциите си и мачът се гледа от всички желаещи в цяла България.

Коментар

snake написа:
                                И това не е баш така . СЕМ (, БФС или някой друг, не съм наясно кой е отговорен в случая), поставя условие, тъй като става дума за предаване от национален интерес, само някоя от националните телевизии да излъчва мача. И състезанието е само между тях. И съответно фирмата, която държи правата, леко кляка в претенциите си и мачът се гледа от всички желаещи в цяла България.
                                Точно това имам предвид. Футболните мачове на националния отбор и тези на клубните ни отбори са събития от "национално значение" и като така само сериозни телевизии трябва да могат да ги предават.
                                Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

Working...
                                X