Жив и здрав да е Любо и скоро време да се върне там където му е мястото - в ЦСКА.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Има ли футболни фенове тук?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
maskarata написа:Жив и здрав да е Любо и скоро време да се върне там където му е мястото - в ЦСКА.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
maskarata написа:А за Ивелин Попов чухте ли, не са му издали работна виза в Англия и сега не знам с какво настроение ще играе в Литекс. Дано да запази добрите си игри и догодина в някой по-голям клуб.Виж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Коментар
-
tomazo написа:snake написа:Излагация, пак кабеларка ще предава Англия-България. И 80 % от феновете няма да можем да гледаме мача.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Humppa
Как да нямат пълно покритие? Да не са GSM мрежа?Сигналът на Булсатком се хваща не само на територията на България.Друг е въпросът, че не всички хора са на Булсатком.Проблемът в е БНТ!!! Как може БНТ да извадят незнамколкосимилиона лева за да излъчват световното по футбол, а не могат да извадят някакви дребни 60-80 хиляди лева например за да излъчат мачовете на ЦСКА, Левски и Литекс от последните предварителни кръгове за ЛЕ. Или пък да излъчват мачовете на националният отбор по футбол. Нали всички сме данъкоплатци и си плащаме това скъпо и некадърно удоволствие, наречено БНТ?!... А уж който плащал, той поръчвал музиката...
Коментар
-
Аз пък си мисля, че не е толкова в БНТ проблемът, а в това, че се разрешава на някаква си телевизийка да налага монопол - откъде-накъде трябва само по Булсатком да се излъчва, като по този начин задължава много хора зорлем да стават техни абонати?! Да направят така, че да може тази ТВ+ да се излъчва по всички кабеларки, които си я платят, а вече всяка кабеларка ще прецени, в зависимост от нуждите на абонатите си, дали да купува програмата на ТВ+.Fiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
-
Humppa написа:Как да нямат пълно покритие? Да не са GSM мрежа?Сигналът на Булсатком се хваща не само на територията на България.Друг е въпросът, че не всички хора са на Булсатком.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Humppa
sugarboy написа:Аз пък си мисля, че не е толкова в БНТ проблемът, а в това, че се разрешава на някаква си телевизийка да налага монопол - откъде-накъде трябва само по Булсатком да се излъчва, като по този начин задължава много хора зорлем да стават техни абонати?! Да направят така, че да може тази ТВ+ да се излъчва по всички кабеларки, които си я платят, а вече всяка кабеларка ще прецени, в зависимост от нуждите на абонатите си, дали да купува програмата на ТВ+.
Коментар
-
И това не е баш така . СЕМ (, БФС или някой друг, не съм наясно кой е отговорен в случая), поставя условие, тъй като става дума за предаване от национален интерес, само някоя от националните телевизии да излъчва мача. И състезанието е само между тях. И съответно фирмата, която държи правата, леко кляка в претенциите си и мачът се гледа от всички желаещи в цяла България.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
snake написа:И това не е баш така . СЕМ (, БФС или някой друг, не съм наясно кой е отговорен в случая), поставя условие, тъй като става дума за предаване от национален интерес, само някоя от националните телевизии да излъчва мача. И състезанието е само между тях. И съответно фирмата, която държи правата, леко кляка в претенциите си и мачът се гледа от всички желаещи в цяла България.Fiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар