Krasi1914 написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Има ли футболни фенове тук?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Krasi1914 написа:Супер съм доволен от играта, ама не и от пропуските !"Левски като Барса, помилва клетници за 2-1""Гара с дежурен гол, сините изпуснаха победа с двуцифрен резултат. "Виж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Коментар
-
Дузпата подарена, 2-ия гол случайност . Чесито на моралните победители Видима :D Tова за сравнението е цитат на журналист . Автор: Христо Василев681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!
7:2 ( 1968г. ), когато пресата из Европа пише : "Отбора на народа победи със 7:2 отбора на властта"
Коментар
-
http://www.7sport.net/7sport/fo_1forum/index.htm - поръчковото писарство у нас достига все нови и нови висоти! Yellow_Flash_Colorz_PDT_39 Yellow_Flash_Colorz_PDT_39 Yellow_Flash_Colorz_PDT_39
Коментар
-
Аз не съм наясно с историята. Чета по вестници и форуми и чувам по ТВ от В.Стефанов, че привържениците на Славия не искат Кокала. Но каква е причината за тази война срещу треньора или има и нещо друго? Старият мафиот от времето на групировките добре ръководи клуба, поне във финансово отношение нещата изглеждат перфектни, не се е чуло за дългове или за мрънкане за пари. А че отборът на Славия, на който винаги леко съм симпатизирал, вегетира и тъне в посредственост, това е факт и всъщност това е, което най-много интересува феновете. Но пък вината едва ли е на Велев, нещата са такива от години, от 10-ки години. Всъщност Венци Стефанов явно има нюх евтино или без пари да взима футболисти, които после продава на добра печалба. Не знам дали се интересува от купи и отличия, но като гледам каква е политиката му- по-скоро не.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Вината на Велев, драги колеги, е че е просто едно просто, ниско интелигенто и арогантно момче от Подуене, чието място и държание не е за Славия. Отношенията между фенове и ръководство винаги са били обтегнати. Но аз категорично отказвам да приема, че има човек, който малко от малко следи български футбол и при наличието на следното изречение в една статия може да продължи да седи зад нея:Един човек, който всяка година вади от собствения си джоб милиони левове, за да я има Славия, да има футбол в Славия, да е жива традицията на най-стария отбор в България.Жалко, че има хора, които се поддават на евтина журналистика, поддала под юмрука на придворни мутри...С треньор левскар и президент шопар - толкова.
Коментар
-
snake написа:Аз не съм наясно с историята. Чета по вестници и форуми и чувам по ТВ от В.Стефанов, че привържениците на Славия не искат Кокала. Но каква е причината за тази война срещу треньора или има и нещо друго? Старият мафиот от времето на групировките добре ръководи клуба, поне във финансово отношение нещата изглеждат перфектни, не се е чуло за дългове или за мрънкане за пари. А че отборът на Славия, на който винаги леко съм симпатизирал, вегетира и тъне в посредственост, това е факт и всъщност това е, което най-много интересува феновете. Но пък вината едва ли е на Велев, нещата са такива от години, от 10-ки години. Всъщност Венци Стефанов явно има нюх евтино или без пари да взима футболисти, които после продава на добра печалба. Не знам дали се интересува от купи и отличия, но като гледам каква е политиката му- по-скоро не.Кърти, чисти, извозва, а понякога прави пастет.
Коментар
-
С 2 думи кратка ретроспекция на ескалацията:1) След 2ра поредна домакинска загуба от Берое, Кокала получава 1-2 подвиквания от трибуните, на което той отвръща със среден пръст. След мача става сдърпване с фен, който бива заплашен от Кокала с ликвадация2) В Благоевград срещу Пирин, Кокала получава солидна порция псувни за изминалите си действия от двете публики - на Славия и Пирин, а на моменти и в синхрон. Към края на мача Венци Стефанов почва да звъни по телефони и да заплашва с това, че пътя до София е дълъг и труден, че няма да се приберем камо ли да си стъпим обратно на стадион. След края на мача автобуса на футболистите се засича с 1 кола с фенове край Усойка, където Кокала налита на бой на 16 годишно момче. Разбира се, в последствие всичко се отрича. 3) През седмица продължават да се сипят още куп закани по медии и по телефони. Вече се намесват и силни безвратни момчета. Това нещо предизвика и следния плакат:За да се докаже на 100% посланието на плаката, Венци Стефанов заръчва на полицията да го свали. След като тя отказва, той се обажда на неговата си "полиция" и 3-4 здрави момчета слизат на полувремето и свалят транспаранта.Виждайки, че почва да се шуми около методите му и общественото мнение се обръща срещу него, Венци Стефанов се свързва с Юлий Москов, който изтипосва тази абсурдна статия, за обръщане на общественото мнение отново. Както се вижда - дава резултат.
Коментар
-
BolgAryan написа:С 2 думи кратка ретроспекция на ескалацията:1) След 2ра поредна домакинска загуба от Берое, Кокала получава 1-2 подвиквания от трибуните, на което той отвръща със среден пръст. След мача става сдърпване с фен, който бива заплашен от Кокала с ликвадация.....Кърти, чисти, извозва, а понякога прави пастет.
Коментар
-
За едно нещо няма спор - действията са като от 90-те години. Само че според мен, никога не сме излизали от 90-те, че да се завръщаме там. Относно Кокала, не знам защо го посрещнаха на нож в Славия. Феновете на отбора кой очакваха - Моуриньо, Капело, Фъргюсън? А и като имат някакви възражения, най-добрата форма на протест би била да спрат да ходят на мачовете, с псувни нищо не може да направят. Особено пък срещу мутри. Честно казано, аз започвам да харесвам нашия си г-н Старопланински, не е ретро-мутра и прави култови изказвания :D Просто в момента положението е такова, че докато някой шейх примерно, не купи отбора, нямаме по-добра алтернатива (това важи за всички отбори, не само Левски). Трябват си пари за един отбор, а в България те са у бандитите
Коментар
-
dikanio написа:За едно нещо няма спор - действията са като от 90-те години. Само че според мен, никога не сме излизали от 90-те, че да се завръщаме там. Относно Кокала, не знам защо го посрещнаха на нож в Славия. Феновете на отбора кой очакваха - Моуриньо, Капело, Фъргюсън? А и като имат някакви възражения, най-добрата форма на протест би била да спрат да ходят на мачовете, с псувни нищо не може да направят. Особено пък срещу мутри. Честно казано, аз започвам да харесвам нашия си г-н Старопланински, не е ретро-мутра и прави култови изказвания :D Просто в момента положението е такова, че докато някой шейх примерно, не купи отбора, нямаме по-добра алтернатива (това важи за всички отбори, не само Левски). Трябват си пари за един отбор, а в България те са у бандититеКърти, чисти, извозва, а понякога прави пастет.
Коментар
-
Днес рожден ден празнува един от най-големите български футболисти - Любо Пенев. Да си спомним за човека, който вкарваше по 3 гола на Реал в най-силното първенство в света: http://www.youtube.com/watch?v=1-oc1vry53U&feature=player_embedded#! .Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар