Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Има ли футболни фенове тук?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Колега bachev браво ела да ги кажеш тези работи на 6 годишния ми племенник, прекрасно ще те разбере и ще е фен на Левски до гроб. Ако някой ми ги беше казал когато бях на 5 можеше и аз да съм фен на същия отбор, ама късмет запазили са тайна.
    Bravo 1.6 16v 97г. + АГУ

Коментар

Да разбираме, че повечето фенове на ЦСКА са станали такива, заради моментната силна форма на отбора, когато са правили избора си? За това си има термин на английски - "glory hunters"
      Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
      ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Един отбор има привърженици по 2 линии: едната е когато отборът от същия град, обикновено повечето хора в даден град са привърженици на местния отбор; другата - когато един отбор постига поредица от успешни мачове, печели турнири, и побеждава други отбори. За мен лично бих казал че съм и по двете линии, но да кажеш че цска е имал моментна силна форма в този момент е малко несериозно. Това можеш да кажеш за отбор, който е средностатистически, няма каквито и да е успехи, освен една титла, и една купа, примерно, или пък с малко пари печели 2 титли, след 10 години - още една...

Коментар

ntodorov написа:
          Хайде Черноморец. Тази година чичо Митко ще купи титлата. Ако имаме късмет догодина отиваме в елиминационната фаза на Шампионската лига и на финала срещу Интер Милано - каквото сабя покаже... :D :D
          ако искаш пак на бири да се хваненем на бас ,че ще сте извън 3-ката :D
          фиатче Браво 2.0

Коментар

В тази статия е показано истинското лице на родният футбол!!!!!!!
            Гара Дембеле реши проблемите си с жените само няколко часа след като вкара Левски в групите на Лига Европа. Френският нападател от малийски произход бе нападнат от солидна група софийски красавици на купона по случай успеха. Както "7 дни спорт" писа, левскарите отпразнуваха победата на АИК (Стокхолм) в "Син Сити", а лично собственикът на синия клуб Тодор Батков плати сметката. Въпреки наличието на толкова лачени мадами Дембеле намери време за истинска веселба. Голаджията отне функциите на барабаниста в бара и показа завидни умения с палки в ръка.Отстрани не беше по-скучно. Левскарите трупаха поздрав след поздрав, а най-желани бяха хитовете "Палатка" и "Тупалка", изпълнени лично от фолкаджията Илиян. Шахиб Бензукан показа как се прави истинско наргиле, а съотборниците му мятаха яки гьобеци.Тон за всичко дадоха треньорът Ясен Петров и шефът Георги Иванов-Гонзо, които oбърнаха по няколко чаши за успеха.
            Аз не искам да коментирам!!!!

Коментар

По-скоро от маймунски произход!

Коментар

"Драматичен" обрат на мача Сливен-ЦСКА Напомня ми на обратите на Левски срещу Тото Мездра
                ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Мегазвездният отбор на Манчестър Сити гризна дръвцето в последната минута. Интересно ми е докъде ще го докарат, дали и тази година ще кретат около 5 място борейки се със зъби и нокти за квота-ШЛ, или ще са новия безапелационен шампион на Англия. :D
                  Bravo 1.6 16v 97г. + АГУ

Коментар

tomazo написа:
                    ntodorov написа:
                    Хайде Черноморец. Тази година чичо Митко ще купи титлата. Ако имаме късмет догодина отиваме в елиминационната фаза на Шампионската лига и на финала срещу Интер Милано - каквото сабя покаже... :D :D
                    ако искаш пак на бири да се хваненем на бас ,че ще сте извън 3-ката :D
                    Че кой твърди, че ще сме в тройката. Все пак Милан, Интер и Ман. Юнайтед са по-силни от нас. Като за първа година в Шампионската лига ще ни е трудно да се класираме на финал, но полуфинал е достижима цел за Черноморец...Все пак бихме не кой да е, а извънгалактическите ЦСКА и Левски, какво значат за нас там някакви си Барса, Интер и Милан. :D ПС: Шегувам се колега. Разбрах те. Но мисля, че за футбола в България е хубаво да има конкуренция. За съжаление, когато се появи на нея се гледа, като на нещо нагло, пошло и неестествено. Пък да те питам: Имаш ли нещо против Черноморец да влезе в тройката ? Осъзнавам и казвам: Черноморец към този момент с тази игра не заслужава да играе в Европа. Впрочем Европата е доста "сложна" и за отборите от вечната първа тройка.
                    A17DTС/S
                    Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

Дори бих се радвал ако ,Черноморец стане шампион не само в тройката ,за съжаление на тоя етап само Литекс от отборите извън столицата играе за да Печели купи и т.н. другите все още са на фаза продаване на мачове ,продаване на играчи и избиване на инвестицията Иначе тая година Черноморец ми харесват как почват ,но то и миналата година почнаха така,така чеее знам ли ....но определено ако има още 5-6 провинциални отбора като Черноморец ,всяка година ще гледаме български отбор в шампионска лига .
                      фиатче Браво 2.0

Коментар

tomazo написа:
                        Дори бих се радвал ако ,Черноморец стане шампион не само в тройката ,за съжаление на тоя етап само Литекс от отборите извън столицата играе за да Печели купи и т.н. другите все още са на фаза продаване на мачове ,продаване на играчи и избиване на инвестицията Иначе тая година Черноморец ми харесват как почват ,но то и миналата година почнаха така,така чеее знам ли ....но определено ако има още 5-6 провинциални отбора като Черноморец ,всяка година ще гледаме български отбор в шампионска лига .
                        Миналата година Черноморец започнаха добре, но до 10 - тия кръг не срещнаха силен отбор. Когато им започнаха мачовете с Литекс, Левски, Славия и ЦСКА се видя, че отбора се задъха. Сега е обратното. Вече ни е по-страх от отборите в средата и долната половина на таблицата. Иначе аз лично въобще не съм впечатлен от играта на Черноморец. Заприличват ми на "суров" биткаджийски отбор без импровизация. В мачовете, които им гледах до сега видях израстване само по отношение на дисциплина и постройка. Кефа от резултатен и красив футбол е в небитието. За съжаление явно тази тактика е печаливша, но не удоволетворява.
                        A17DTС/S
                        Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

много слаба игра на левски 1 гол от дуспа
                          Душата в рая на Фиата оборотомера до края!

FIAT BRAVO 1.8GT
                          FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

Супер съм доволен от играта, ама не и от пропуските !"Левски като Барса, помилва клетници за 2-1""Гара с дежурен гол, сините изпуснаха победа с двуцифрен резултат. "
                            681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!

7:2 ( 1968г. ), когато пресата из Европа пише : "Отбора на народа победи със 7:2 отбора на властта"

Коментар

Гола за Видима беше страхотен
                              ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Направи ми впечатление страната която взимаше коментатора, то верно че е голям левскар, ама чак такива пристрастия не му прилягат на гусин Касабов.
                                Bravo 1.6 16v 97г. + АГУ

Коментар

Working...
                                X