Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Има ли футболни фенове тук?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Пичове, спора много бързо може да стане грозен и да махнат футболната тема. Аз лично отдавна съм се отказал да споря с червени фенове на политическа основа, защото няма смисъл - те си знаят тяхната и не ги интерсуват фактите. Сега е важно шоу да става, а при положение, че в момента всички отбори имат президенти мутри или пък като Левски - международен престъпник (пак сме по-напред :D ), не знам за какви идеали, чест и други изпразнени от смисъл в наши дни понятия, може да се говори. Хората по света играят футбол, а ние не можем да уцелим вратата от 2 метра, но сме големи политици, идеалисти и философи.
    Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
    ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

bachev написа:
      Няколко истини за ЦСКА. Дано привържаниците им да се замислят след като прочетат 1)Гордееш ли се ,че любимия ти отбор е създаден от ЧЕРВЕНАТА СЪВЕТСКА АРМИЯ и Българските КОМУНИСТИ на 11 Х 1944г. ?2)Гордееш ли се ,че любимия ти отбор е кръстен на ПАРТИЗАНСКИЯ ОТРЯД ЧАВДАР , на който командир е Добри Джуров,а партиен секретар е Милко Балев ?3)Гордееш ли се ,че при отпадането на отбора ти (през 1947г.) в Б група БКП го спасява,като НЕЗАКОННО го обединява с играещия тогава в А група Септември ?‎4) Гордееш ли се ,че при ПОВТОРНОТО създаване (през 1948г.) на любимия ти отбор, той е създаден ТОЧНО на 5 май , рожденния дена на БАЩАТА на Световния КОМУНИЗЪМ - КАРЛ МАРКС ?5)Гордееш ли се ,че отбора ти е създаден За да бъде комунистическата ВИТРИНА на тогавашната власт, с ОСНОВНА цел пропаганда и популяризиране на управляващата тогава тоталитарна (комунистическа)власт ?6)Гордееш ли се ,че любимия ти отбора е ДУБЛИКАТ (по ИМЕ) на СЪВЕТСКИЯ комунистически ц(*ка МОСКВА ( Ц(ентральнъiй) С(портклуб) К(расной) А(рмии) ) и е кръстен ЕДНО към ЕДНО на НЕГО - на ОРИГИНАЛА ц(*ка Москва ?7)Гордееш ли се ,че отбора ти 21 години след промените все още има за клубна емблема - червената комунистическа петолъчка ?‎ Гордееш ли се ,че по време на комунизма за 45 години отбора ти има 25 Шампионски ТИТЛИ а след 10-ти XI 1989г. за 21 години има само 6 Шампионски титли ? 9) Гордееш ли се ,че по време на най - мракобесническите комунистически сталинистки години в България отбора ти има 9 поредни Шампионски титли ,за сметка на ВСИЧКИ останали Български НЕкомунистически отбори? Армейският спортен клуб беше и остава носител на комунистическият морал и един от символите на успеха на комунизма и Народната власт. из интервю на КРАСНОармейски :генерал" Добри Джуров 1992 година вестник Земя !
      Тва дето си го написал е пълна тъпотия,както Цска са били подкрепяни в минлото,така след 1989година Левски са най-подбудвания отбор в България.Та по едно време нямаше мач на Левски в който те да не получат дузпа.Има ли значение как и на кой е кръстен даден отбор,най-селския отбор в България е кръстен на най-великия българин-Левски, ама какво от това.
      Виж бейби не сме глупаци,
      ние сме отбор от здравеняци.
      Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
      така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
      http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo

Коментар

Stefanaki написа:
        bachev колко мъка има по тая земя?Когато съм станал привърженик ( не фен, а просто привърженик) на този футболен клуб не съм знаел тези "няколко истини", защото не съм можел да чета все още, но ето сега благодарение на верните сини фенове разбирам каква е била истината още преди дори баща ми (той също не е симпатизант на "комунистическия клуб") да е бил роден. Но дори и това ВЕЧЕ не може да промени изборът ми на футболен клуб като малък.Аз се гордея с моят избор, защото е бил чист, детски и необвързан с тези "няколко истини" - просто избор. Гордея се с всеки свой избор напревен през живота ми до тук, защото съм го взел сам.А ти гордееш ли се с твоя избор?Колко човека трябваше да ти кажат кой е верния избор? Колко вестника/статии са ти необходими, за да направиш своя избор?
        По същият начин съм направил своя избор за привържаник още от дете и естествено, че се гордея с него ( примерно както и сам съм си направил избора да си купя италианска кола, а не да слушам всеобщото мнение за германските кочини). Немога да твърдя, че съм голям фен (ултрас или каквото и да е) макар да ходя на мачовете (само с/у отбори различни от родното ни първенство). Публикувах статията понеже скоро попаднах на нея и много се изкефих, естествено като привържаник на противниковият отбор. Част от нещата и аз е ги знаех , та реших да запозная и другите колеги (и честно казано не виждам кое от тях може да се отрече с факти) :P Какво лошо видяхте немога да разбера :P С теб се познаваме лично, макар и не много, ама неможеш да кажеш, че се влиая от нечие мнение
        Fiat Bravo 1.8 GT 113Hp++
        Lancia Lybra 1.8 131Hp

Коментар

bachev написа:
          По същият начин съм направил своя избор за привържаник още от дете и естествено, че се гордея с него ( примерно както и сам съм си направил избора да си купя италианска кола, а не да слушам всеобщото мнение за германските кочини). Немога да твърдя, че съм голям фен (ултрас или каквото и да е) макар да ходя на мачовете (само с/у отбори различни от родното ни първенство). Публикувах статията понеже скоро попаднах на нея и много се изкефих, естествено като привържаник на противниковият отбор. Част от нещата и аз е ги знаех , та реших да запозная и другите колеги (и честно казано не виждам кое от тях може да се отрече с факти) :P Какво лошо видяхте немога да разбера :P С теб се познаваме лично, макар и не много, ама неможеш да кажеш, че се влиая от нечие мнение
          Никой не знае как е направил своя избор, това е тайнство , най-често пренасяно от поколение на поколение. Човек обикновено се осъзнава като фен на даден отбор в ранна детска възраст. Колкото до историята на ЦСКА, има няколко "учени" от фен клуба в Пазарджик, които аргументирано, с пяна на уста, а при необходимост с юмруци, разясняват на всички невярващи каква е истината за ЦСКА, за връзките и родството му с АC 23 и т.н. Такива болни фенове има всеки клуб. Не е нужно да падаме на такова ниво, глупаво е. Питай тези 40 000 човека, които деряха гърла на ст. "Васил Левски" срещу Фулъм, защо са от ЦСКА: http://vbox7.com/play:96e58e1d . Ние просто сме от ЦСКА .
          Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Ето защо аз съм фен на Левски:http://football.sportal.bg/news.php?news=256058
            A17DTС/S
            Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

bachev написа:
              Stefanaki написа:
              bachev колко мъка има по тая земя?Когато съм станал привърженик ( не фен, а просто привърженик) на този футболен клуб не съм знаел тези "няколко истини", защото не съм можел да чета все още, но ето сега благодарение на верните сини фенове разбирам каква е била истината още преди дори баща ми (той също не е симпатизант на "комунистическия клуб") да е бил роден. Но дори и това ВЕЧЕ не може да промени изборът ми на футболен клуб като малък.Аз се гордея с моят избор, защото е бил чист, детски и необвързан с тези "няколко истини" - просто избор. Гордея се с всеки свой избор напревен през живота ми до тук, защото съм го взел сам.А ти гордееш ли се с твоя избор?Колко човека трябваше да ти кажат кой е верния избор? Колко вестника/статии са ти необходими, за да направиш своя избор?
              Скоро май не си бил на доФтор,А?Бегай бърже че да не стане лошо и неизлечимо.Като гледам във днешно време да си говедо е гордост.Малко остана да гризнете дръвцето,добре че онзи черен маймун вкара със голямата джука,инак повечето леФскари бяха се понаакали.Влизаш направо на 5-та скорост... Т. 1.2 от Правилата на форума гласи " Потребителските постове трябва да показват респект към другите потребители. Гневни или оскърбителни постове няма да бъдат толерирани". Това е последното неофициално предупреждение. Модераторски екип

Коментар

Не знам дали някой гледа Манчестър Юнайтед срещу Уест Хям, но познайте кой отново вкара уникален гол :D Един от последните мохикани на красивия футбол Добре му се отразява отказа от националната гарнитура Трябваше по-рано да се откаже, ама сигурно се е надявал до последно, да се намерят още поне 4-5 човека дето могат да спират и да си подават топката (което и до момента не се случва), та белким се класираме на някое първенство.
                Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
                ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Хайде Черноморец. Тази година чичо Митко ще купи титлата. Ако имаме късмет догодина отиваме в елиминационната фаза на Шампионската лига и на финала срещу Интер Милано - каквото сабя покаже... :D :D
                  A17DTС/S

Коментар

dikanio написа:
                    Не знам дали някой гледа Манчестър Юнайтед срещу Уест Хям, но познайте кой отново вкара уникален гол :D Един от последните мохикани на красивия футбол Добре му се отразява отказа от националната гарнитура Трябваше по-рано да се откаже, ама сигурно се е надявал до последно, да се намерят още поне 4-5 човека дето могат да спират и да си подават топката (което и до момента не се случва), та белким се класираме на някое първенство.
                    http://www.sportal.bg/video.php?video=25578Вижте и това:Волфсбург води с 3:0 и пада с 3:4. http://www.sportal.bg/video.php?video=25581
                    A17DTС/S

Коментар

ntodorov написа:
                      Хайде Черноморец. Тази година чичо Митко ще купи титлата. Ако имаме късмет догодина отиваме в елиминационната фаза на Шампионската лига и на финала срещу Интер Милано - каквото сабя покаже... :D :D
                      Tо хубаво ще я купи,ама да не стане като Литекс.Гришата купи титлата и какво стана нито Шампионсака нито лигата.Ама то така става със такива отборчета,направи им хубав стадион и сега ще гледат Пирин и Академик :D :D Как беше Левски и ЦСКА е Европа,Литекс с Родопа

Коментар

nai7 написа:
                        ntodorov написа:
                        Tо хубаво ще я купи,ама да не стане като Литекс.Гришата купи титлата и какво стана нито Шампионсака нито лигата.Ама то така става със такива отборчета,направи им хубав стадион и сега ще гледат Пирин и Академик :D :D Как беше Левски и ЦСКА е Европа,Литекс с Родопа
                        Шегувам се естествено. Каква Шампионска лига, какви 5 лева ?Но истината е, че всички в Бургас разбираме, че нямаме отбор освен за вътрешна консумация, но фенове на други отбори и медии вече засъскаха срещу Черноморец. Взеха ни на сериозно и сега щем не щем трябва да играем тяхното хоро. На всички е ясно, че БГ футболът ни е затънал до шия в л..на. Още в групите на лига Европа ще ни блесне слънцето в очите. Нито Левски, нито ЦСКА, нито Литекс са нещо повече от посредствени отбори със скромни възможности в Юръпа.
                        A17DTС/S

Коментар

ntodorov написа:
                          nai7 написа:
                          ntodorov написа:
                          Шегувам се естествено. Каква Шампионска лига, какви 5 лева ?Но истината е, че всички в Бургас разбираме, че нямаме отбор освен за вътрешна консумация, но фенове на други отбори и медии вече засъскаха срещу Черноморец. Взеха ни на сериозно и сега щем не щем трябва да играем тяхното хоро. На всички е ясно, че БГ футболът ни е затънал до шия в л..на. Още в групите на лига Европа ще ни блесне слънцето в очите. Нито Левски, нито ЦСКА, нито Литекс са нещо повече от посредствени отбори със скромни възможности в Юръпа.
                          Aз винаги съм казвал че поне 5 г трябва да не ни дават да играем във европа за да се вземат малко във ръце.А на коя скорост да влезна на 1-ва ли?Не съм обидил никой така че не виждам защо са тези черрвени букви,не че ми дреме много аз си обичам червения цвят.

Коментар

snake написа:
                            Никой не знае как е направил своя избор, това е тайнство
                            Аз знам как избрах цска - като бях мънЕчък, батко и татко все си лягах късно, и аз питах защо, и те ми казваха - гледаме мач - цска срещу еди кой си, и аз питах - кой би, а те - цска. И аз си казах - тея цска само бият, аз съм от тях! По-късно осъзнах че е ставало въпрос за сезон 1989, когато цска победи един гръцки, един холандски отбор, за да отпадне от един испански...

Коментар

ейй Бербатов много хубав гол вкара,много ми хареса.Манчестър тая година ще направят нещо в шампионска лига.
                              Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp

Коментар

ogi28b написа:
                                snake написа:
                                Никой не знае как е направил своя избор, това е тайнство
                                Аз знам как избрах цска - като бях мънЕчък, батко и татко все си лягах късно, и аз питах защо, и те ми казваха - гледаме мач - цска срещу еди кой си, и аз питах - кой би, а те - цска. И аз си казах - тея цска само бият, аз съм от тях! По-късно осъзнах че е ставало въпрос за сезон 1989, когато цска победи един гръцки, един холандски отбор, за да отпадне от един испански...
                                Мммм да и аз така,всеки обича победителите.Ама едно знам радвам се че не съм от УеФски.

Коментар

Working...
                                X