Айде пак съдията ни е виновен Ами добре играха Берое но не си вкараха положенията .
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Има ли футболни фенове тук?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Личи си, че Черноморец са "научени" да играят. Жалко, че не участват в евротурнирите, защото биха представили страната най-достойно. Не може да се отрече, че първенството е доста интересно откъм резултати, а едва ли някой е предполагал, че временното класиране след третия кръг ще е такова каквото е в момента. Левски трябва доста да се замислят и да играят като за поледно срещу шведите, защото има реален шанс да се изложат за пореден път . "Титаничните" ЦСКА, според мен, ще помогнат на The New Saints да запишат най-славната страница в историята си, а отбора на джуджето-бандит ще отнесе поне тройка от Дебрецен (колкото и да не му се иска на единствения им истински фен ... във форума :D ) А дано ме опровергаят и трите отбора, ама надали :D
Коментар
-
http://www.sport1.bg/sport1/node/184331 - Хм, мислех си, че ще има фенове да ни освиркват - рекъл един от футболистите.- Какви фенове бе, виж че и кучето на охраната вече не ни лае! - казал Тодор Янчев.
Коментар
-
Нашия Ясенчо грам идея си нямаше как да противодейства на дефанса+контрите на Краси. Защитниците тепърва ше учат подреждане за корнер, а Влади трябва да разбере, че само с хоризонтални пасове среден футбол не се играе. Голям футбол ако искате - по Нова и Диемите. Но от друга страна има и положителни страни в загубата: Рано е да се казва, че Ясен е добър треньор; първенството е все по-интересно.Честито на Черноморец, заслужена победа.Кърти, чисти, извозва, а понякога прави пастет.
Коментар
-
yonkok написа:Нашия Ясенчо грам идея си нямаше как да противодейства на дефанса+контрите на Краси. Защитниците тепърва ше учат подреждане за корнер, а Влади трябва да разбере, че само с хоризонтални пасове среден футбол не се играе. Голям футбол ако искате - по Нова и Диемите. Но от друга страна има и положителни страни в загубата: Рано е да се казва, че Ясен е добър треньор; първенството е все по-интересно.Честито на Черноморец, заслужена победа.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
ntodorov написа:Мерси. Не знам по ТВ как е изглеждал мача, но на стадиона се виждаше, че Левски освен привидно да владее мача нямаше как да победи. Отдавна не бях виждал на живо в БГ условия толкова правилно изигран мач от Черноморец ( в случая). Единствено възможно решение за отиграване на топка Левски имаха, като си подаваха по ширина. Имаше моменти в, които и аз не виждах подход към Борел. Когато Ч-ец тръгваше на контра - терен и пространство колкото щеш. Така беше и при 0:0 и при 1:0, и при 2:0 и при 2:1...Истински се веселих при низ от корнери в продълженията, когато на Жо така и не му дойде на ум как да се избави от рикушети в краката си и вечно излизащи в корнер топки. Там отидоха 2 минути.Кърти, чисти, извозва, а понякога прави пастет.
Коментар
-
Добър мач се получи за Българските стандарти. За сега няма изявен фаворит в Първенството. Има няколко отбота които играят добър Футбол.Ще видим следващите кръгове как ще е. Мечтая в 15 кръг да има 5-6 отбора които да се борят за 1-то място, Конкуренцията поражда качеството.Само БЕРОЕ!!!!!!!!!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар