Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Има ли футболни фенове тук?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

dikanio написа:
    Дори тези, които са играли и за Левски, и за ЦСКА, ги уважавам повече от него.
    От въпросните - познавам един, който в единствения си мач за цска срещу левски - вкара гол, а във всичките си мачове с левски срещу цска - не успя.

Коментар

dikanio написа:
      sachma написа:
      Да ти напомням ли как Наско Сираков си събу гащите се багъзи на синята публика?
      Няма нужда , с тази постъпка обецата затри всичко, което е направил за Левски. Гонзо може да е простак, но е пич, а Сираков макар и по-добър футболист е пу..а, което според мен, автоматично го изключва от групата на любимците на левскарите. Дори тези, които са играли и за Левски, и за ЦСКА, ги уважавам повече от него.
      Сираков беше велик футболист, но кофти човек, гадняр. Което по никакъв начин не променя факта, че беше голям играч. Наистина не знам какво му попречи да се реализира и в чужбина. В България не са кой знае колко много великите футболисти: Стоичков, Любо Пенев, Георги Димитров, Ники Илиев, Наско Сираков, Емил Костадинов, Краси Балъков, Димитър Берабатов, Боби Михайлов, Стилиян Петров, Мартин Петров. Пропускам ли някой? Разбира се, че да: двама от най-големите таланти в родния футбол, мисля, че най-големите, играли и за Левски, и за ЦСКА, за съжаление доказващи правилото, че съвременният футбол е в по-голяма степен труд, отколкото талант: Божидар Искренов и Пламен Гетов. Това за мен са българите, които с успех можеха да играят и в Реал Мадрид, и в националния отбор на Бразилия, стига да се бяха родили там. Истински артисти, вече няма такива...
      Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

@ Коцев,Днес ще падате ли в Зарата бре?

Коментар

Вече не е новина, но - поредния гениален гол на Бербатов! Както му каза и Гацо Бацов:Баце Митко, удри, таа мачка не наша
          Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
          ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

VesMil написа:
            Абе може да се каже че паднахме ,защото зорлем ви дадохме гол. Нещо има в отбора и не искат да играят . То беше едно бавене едно цъкане по топката до като най накрая я пратиха във вратата си . Да му мисли Гришата ,мен ми е все тая. Жалко за чудесния стадион дето построи в Ловеч .
            Фиат Панда 1.2 2006година
            Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

Днес Бербатов вкара гол срещу Челси, това е може би един от най-важните голове в Ман Юнайтед,но беше доста красив.
              Виж бейби не сме глупаци,
              ние сме отбор от здравеняци.
              Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
              така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
              http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo

Коментар

VesMil написа:
                Беройци са добри ама когато искат ...п.п ходи ли да ги гледаш? аз не можах
                Душата в рая на Фиата оборотомера до края!

FIAT BRAVO 1.8GT
                FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

Педриня вкара на Караджов, има някаква символика Коментатора е супер спокоен, все пак не всеки ден ЦСКА губи вкъщи на почивката. Все едно слушам озвучаване на пиратска видеокасета от едно време :D
                  ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Б-група! Б-група! Б-група.... Да изпаднат дано! Да не могат да запалят като им загрее, стъклата да им се изпотят, вода в нафтата да намерят!!!

Коментар

Оги кого кълнеш толкова? Yellow_Flash_Colorz_PDT_37
                      Душата в рая на Фиата оборотомера до края!

FIAT BRAVO 1.8GT
                      FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

vaskoni_1980 написа:
                        Оги кого кълнеш толкова? Yellow_Flash_Colorz_PDT_37
                        Ми то е видно от пръв поглед .Боклукчиите . Като гледам Борисов как си тръгна от мача с 6 горили около него май това му се пада .За да имаш толкова телоохранители около теб значи бизнеса не ти е чист, ама никак. :D
                        Фиат Панда 1.2 2006година
                        Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

Миналата година по това време ролите бяха разменени, боксовата круша беше Левски. Футболните президенти и БФС знаят, че за да се поддържа интереса, не може да се играе все един и същи сценарий и затова този сезон са поставили друга пиеса. Хората си перат/крадат парички и не им пука, а ние си/се кълнем.
                          ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

vaskoni_1980 написа:
                            VesMil написа:
                            Беройци са добри ама когато искат ...п.п ходи ли да ги гледаш? аз не можах
                            Аз мач почити не пропущам!

Коментар

Снощи гледах изказването на Дочев. Черноморец не са знаели къде се намират и те така до края на срещата. Добре, че не се бяха осъзнали акулите иначе щяха и повече голове да вкарат. Иначе типично по български: "Ние атакувахме, създадохме голови ситуации, а Черноморец с два удара ни биха".Ами, ако имаше класиране по пропуснати голове - добре, ама йок. Някой е измислил тази велика игра, като победителя се определя по голове. ПС: Черноморец още следващия кръг ще се изцепят в Бургас срещу Левски. Ще им бъда свидетел. :D
                              A17DTС/S
                              Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

Локомотив дерайлира на Гара Дембеле Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 Yellow_Flash_Colorz_PDT_07 Браво, отдавна не съм гледал така сърцато да играят Левски
                                Fiat Croma 1.9 16v Mjet автомат

Коментар

Working...
                                X