Krasi1914 написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Има ли футболни фенове тук?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Виж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
-
Аз нищо, че съм привърженик на червените останах доволен от мача .Защо ? Ами за пръв път в мач между двата отбора футболистите се държаха поне малко по възпитано от друг път . Евала на Гара , вкара гол ,вдигна си двете ръце и това . А когато Гонзо вкараше гол то си събличаше фанелката и тичаше пред сините прърженици все едно е хванал гозпод за оная работа . И когато самите футболисти се държат коректно то и публиката се държи коректно. Това е една игра ,днеска един пада , след месеци пък другия пада и така си върви живота . Безмислено е тук да се караме и обиждаме . Колкото аз съм загубил че ЦСКА е паднал, то толкова и привържениците на Левски са спечелили от победата . :D :D
Коментар
-
Humppa
Слаб мач. И двата отбора търчаха безидейно, липсваха положения за гол (е, иамше няколко). Много отдавна изчезна тръпката от това "дерби", то отдавна не е дерби а селски мач... Гонзо пак си показа простотията... и така - нищо ново под слънцето...Честито ви започване на поредното слабо, селско и безмислено първенство... Добре, че имаме Диема
Коментар
-
Аз не съм против заралии, още повече срещу една от най-неприятните футболни школи, ако можем така да я наречем, австрийската - посредствен, еднообразен и лишен от каквато и да било техника футбол, но в последните години се оформи тенденция да не можем да играем успешно и срещу такива дърводелци, въпреки смазващо превъзходство, което сме демонстрирали.Fiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
-
sugarboy написа:Абсолютно. Аз и затова дадох такава прогноза, защото няма как нашите отборчета, с бюджет, колкото е заплатата на един играч от такъв отбор, примерно, да постигнат положителен резултат. Времената на такива подвизи отдавна безвъзвратно са отминали.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
sachma написа:Съгласен съм, че австрийците са дърводелци, но и ако сравним бюджетите на двата отбора, разликата ще е огромна.
Коментар
-
ntodorov написа:sugarboy написа:Абс,ьзащо ревеше като убодена камлиаолютно. Аз и затова дадох такава прогноза, защото няма как нашите отборчета, с бюджет, колкото е заплатата на един играч от такъв отбор, примерно, да постигнат положителен резултат. Времената на такива подвизи отдавна безвъзвратно са отминали.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар