Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Има ли футболни фенове тук?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Krasi1914 написа:
    До модовете : Колеги , не мерите с еднакъв аршин !! Прилагайте еднакви правила за всички, не само мен да режете . И все пак като е автофорум защо се позволява да има футболна тема? Благодаря ви за вниманиетодо клоуна: " Колега, това е авто-форум, а не футболен такъв! Подобни изказвания си запази за форумите на Левски и ЦСКА, моля! Не ти прави чест, най-малкото защото мнението ти не показва уважение към другите потребители, които са от Левски.
    Първо мнението ми показва неуважение само към теб,защото ме дразнят изказванията ти, и нямам нищо против другите фенове на Левски във форуа.И второ не знам това клоун за какво е,да се правиш на смел от разстояние ли, така всеки може.Да не казвам кой от роднините ти е клоун.Колеги, успокойте се, моля. Футболът ни не е това, което трябва да ни скара! Уважавайте се, тук сме се събрали да си помагаме, а не да се псуваме по кръчмарски! Моля!
    Виж бейби не сме глупаци,
    ние сме отбор от здравеняци.
    Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
    така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
    http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo

Коментар

Аз нищо, че съм привърженик на червените останах доволен от мача .Защо ? Ами за пръв път в мач между двата отбора футболистите се държаха поне малко по възпитано от друг път . Евала на Гара , вкара гол ,вдигна си двете ръце и това . А когато Гонзо вкараше гол то си събличаше фанелката и тичаше пред сините прърженици все едно е хванал гозпод за оная работа . И когато самите футболисти се държат коректно то и публиката се държи коректно. Това е една игра ,днеска един пада , след месеци пък другия пада и така си върви живота . Безмислено е тук да се караме и обиждаме . Колкото аз съм загубил че ЦСКА е паднал, то толкова и привържениците на Левски са спечелили от победата . :D :D
      Фиат Панда 1.2 2006година
      Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

Аз съм върл левскар и чистосърдечно признавам, че ЦСКА играха по-добре, което не означава, че моите хора са гледали мача отблизо де..
        Fiat Marea 1.8i 16V
        Fiat Tipo 1.4i 8V
        Fiat Punto 1.6i 8V
        www.italauto-bg.net/forum/

Коментар

Това бяха два безвъзвратно загубени часа от моя живот...
          N.Y. State of Mind

Коментар

Слаб мач. И двата отбора търчаха безидейно, липсваха положения за гол (е, иамше няколко). Много отдавна изчезна тръпката от това "дерби", то отдавна не е дерби а селски мач... Гонзо пак си показа простотията... и така - нищо ново под слънцето...Честито ви започване на поредното слабо, селско и безмислено първенство... Добре, че имаме Диема

Коментар

Оставете ги "грандовете" за сега и нека подкрепим Берое в евроучастието им.Пожелавм на всички Българи да има с какво да се гордеят тази вечер.Лошото е ,че няма да го излъчват май?

Коментар

Айде,айде БЕРОЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕДано имаме малко късмет тая вечер, имаме сили да отстраним Рапид .НЯМА МОЕ<НЯМА ТВОЕ <СВЕТЪТ Е БЕРОЕ!

Коментар

sugarboy написа:
                  ...Берое не го броя - там всичко, по-малко от три гола загуба ще е изненада...
                  Все още не съм станал класик, за да се цитирам, но това е действителността, за съжаление...
                  Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

sugarboy написа:
                    sugarboy написа:
                    ...Берое не го броя - там всичко, по-малко от три гола загуба ще е изненада...
                    Все още не съм станал класик, за да се цитирам, но това е действителността, за съжаление...
                    Заралии ги поряза съдията още тука. Иначе не играха лошо.
                    N.Y. State of Mind

Коментар

Аз не съм против заралии, още повече срещу една от най-неприятните футболни школи, ако можем така да я наречем, австрийската - посредствен, еднообразен и лишен от каквато и да било техника футбол, но в последните години се оформи тенденция да не можем да играем успешно и срещу такива дърводелци, въпреки смазващо превъзходство, което сме демонстрирали.

Коментар

Съгласен съм, че австрийците са дърводелци, но и ако сравним бюджетите на двата отбора, разликата ще е огромна.
                        N.Y. State of Mind

Коментар

Абсолютно. Аз и затова дадох такава прогноза, защото няма как нашите отборчета, с бюджет, колкото е заплатата на един играч от такъв отбор, примерно, да постигнат положителен резултат. Времената на такива подвизи отдавна безвъзвратно са отминали.

Коментар

sugarboy написа:
                            Абсолютно. Аз и затова дадох такава прогноза, защото няма как нашите отборчета, с бюджет, колкото е заплатата на един играч от такъв отбор, примерно, да постигнат положителен резултат. Времената на такива подвизи отдавна безвъзвратно са отминали.
                            Прав си колега, но нека не убиваме "детското" поне във феновете, за които няма мое, няма твое и светът е техен. Или: "Вярващи са блаженните..."За съжаление обаче отпадна първия БГ отбор от посредствен европейски такъв, но...това ни е тавана. Не можем да очакваме чудеса от тим чието оцеляване е въпросителна, а достигането в ЕКТ стана след "драматичен" мач с децата на Черноморец Поморие. На какво може да се надява човек...За съжаление всичките ни отбори са от един дол.
                            A17DTС/S
                            Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

sachma написа:
                              Съгласен съм, че австрийците са дърводелци, но и ако сравним бюджетите на двата отбора, разликата ще е огромна.
                              За сведение Бюджета на Рапид е 9 млн Евро/инфото е на 100%/, нашия е 1 млн евро.Но не е само там разликата,тя е тотална във всичко!Вижте Австрия като държава и България, разликата е фантастична във всяко едно отношение.Ако в България имаме такъв отбор като Рапид той ще е Номер 1 за дълги години .Аз пък съм довоелн от представянето ни, момчета играха не лошо!САМО БЕРОЕ!!!!

Коментар

ntodorov написа:
                                sugarboy написа:
                                Абс,ьзащо ревеше като убодена камлиаолютно. Аз и затова дадох такава прогноза, защото няма как нашите отборчета, с бюджет, колкото е заплатата на един играч от такъв отбор, примерно, да постигнат положителен резултат. Времената на такива подвизи отдавна безвъзвратно са отминали.
                                Прав си колега, но нека не убиваме "детското" поне във феновете, за които няма мое, няма твое и светът е техен. Или: "Вярващи са блаженните..."За съжаление обаче отпадна първия БГ отбор от посредствен европейски такъв, но...това ни е тавана. Не можем да очакваме чудеса от тим чието оцеляване е въпросителна, а достигането в ЕКТ стана след "драматичен" мач с децата на Черноморец Поморие. На какво може да се надява човек...За съжаление всичките ни отбори са от един дол.
                                Всички сте много отворени.Що не стигна някой друг отбор до финала с децата на Черноморец Поморие...? След като е било толкова лесно ,едвали някой не е искал да стигне ,нали....?Питай Венци Прасюгата защо ревеше като ободена Камила след като загуби Четвъртфинала или Орките от Перник.Така че не пишете наизуст глупости!

Коментар

Working...
                                X