Хайдее време е да хапнем малко чорба. Ама май и тази година ще е бая блудкава, като миналите. Само ЛЕВСКИ!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Има ли футболни фенове тук?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Отборът на цска има Чичо Митко № 2 за треньор, поне що се съди по ораторските му умения.Скъса ме от смех тоз чиляк след мача. Откъде ги вадите такива тъпоъгълници!?Машалла...VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Да имаш два дни повече за възстановяване, и накрая на мача да те надбягва Христо Йовов - има нещо сбъркано в ЦСКА в момента. Явно и не само за момента, защото за пореден сезон се очертава, най-добрият им играч да е Тодор Янчев. А тоя Дембеле е машина, най вероятно ще го продадат в чужбина още на полусезона.
Коментар
-
Синята лавина пак лети нaпред Кой ще вкара гола на кооого е ред ? Синята лавина няяяма да се спре там където мине НИЩО НЕ РАСТЕ .... СААААААААААААМО ЛЕВСКИ СААААААААМО ЛЕВСКИ ..... СААААААМО ЛЕВСКИИИИИ ШАМПИИИИИИОН ! САААМОО ЛЕЕВСКИ САААМОО ЛЕВСКИ СААААААМО ЛЕВСКИ , ЛЕВСКИ , ЛЕВСКИ, ЛЕВСКИ ШАМПИИИИИИИОН !Потребителите е желателно да постват във вид на "чист текст". Не трябва да се използват голям брой emoticons, главни букви (постването с главни букви се приема като ВИКАНЕ - ПОВИШЕН ТОН), или много цветен текст и други. Потребителите не трябва да използват много пунктуации (!!!, ????? и .....) в заглавието или в самият си пост. Модераторски екип на fiat-bg.org681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!
7:2 ( 1968г. ), когато пресата из Европа пише : "Отбора на народа победи със 7:2 отбора на властта"
Коментар
-
Krasi1914 написа:Синята лавина пак лети нaпред Кой ще вкара гола на кооого е ред ? Синята лавина няяяма да се спре там където мине НИЩО НЕ РАСТЕ .... СААААААААААААМО ЛЕВСКИ СААААААААМО ЛЕВСКИ ..... СААААААМО ЛЕВСКИИИИИ ШАМПИИИИИИОН ! САААМОО ЛЕЕВСКИ САААМОО ЛЕВСКИ СААААААМО ЛЕВСКИ , ЛЕВСКИ , ЛЕВСКИ, ЛЕВСКИ ШАМПИИИИИИИОН !Потребителите е желателно да постват във вид на "чист текст". Не трябва да се използват голям брой emoticons, главни букви (постването с главни букви се приема като ВИКАНЕ - ПОВИШЕН ТОН), или много цветен текст и други. Потребителите не трябва да използват много пунктуации (!!!, ????? и .....) в заглавието или в самият си пост. Модераторски екип на fiat-bg.orgAlfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Princo написа:Krasi1914 написа:Синята лавина пак лети нaпред Кой ще вкара гола на кооого е ред ? Синята лавина няяяма да се спре там където мине НИЩО НЕ РАСТЕ .... СААААААААААААМО ЛЕВСКИ СААААААААМО ЛЕВСКИ ..... СААААААМО ЛЕВСКИИИИИ ШАМПИИИИИИОН ! САААМОО ЛЕЕВСКИ САААМОО ЛЕВСКИ СААААААМО ЛЕВСКИ , ЛЕВСКИ , ЛЕВСКИ, ЛЕВСКИ ШАМПИИИИИИИОН !Потребителите е желателно да постват във вид на "чист текст". Не трябва да се използват голям брой emoticons, главни букви (постването с главни букви се приема като ВИКАНЕ - ПОВИШЕН ТОН), или много цветен текст и други. Потребителите не трябва да използват много пунктуации (!!!, ????? и .....) в заглавието или в самият си пост. Модераторски екип на fiat-bg.org
Коментар
-
Princo написа:Krasi1914 написа:Синята лавина пак лети нaпред Кой ще вкара гола на кооого е ред ? Синята лавина няяяма да се спре там където мине НИЩО НЕ РАСТЕ .... СААААААААААААМО ЛЕВСКИ СААААААААМО ЛЕВСКИ ..... СААААААМО ЛЕВСКИИИИИ ШАМПИИИИИИОН ! САААМОО ЛЕЕВСКИ САААМОО ЛЕВСКИ СААААААМО ЛЕВСКИ , ЛЕВСКИ , ЛЕВСКИ, ЛЕВСКИ ШАМПИИИИИИИОН !Потребителите е желателно да постват във вид на "чист текст". Не трябва да се използват голям брой emoticons, главни букви (постването с главни букви се приема като ВИКАНЕ - ПОВИШЕН ТОН), или много цветен текст и други. Потребителите не трябва да използват много пунктуации (!!!, ????? и .....) в заглавието или в самият си пост. Модераторски екип на fiat-bg.org
Коментар
-
dikanio написа:Princo написа:Krasi1914 написа:Синята лавина пак лети нaпред Кой ще вкара гола на кооого е ред ? Синята лавина няяяма да се спре там където мине НИЩО НЕ РАСТЕ .... СААААААААААААМО ЛЕВСКИ СААААААААМО ЛЕВСКИ ..... СААААААМО ЛЕВСКИИИИИ ШАМПИИИИИИОН ! САААМОО ЛЕЕВСКИ САААМОО ЛЕВСКИ СААААААМО ЛЕВСКИ , ЛЕВСКИ , ЛЕВСКИ, ЛЕВСКИ ШАМПИИИИИИИОН !Потребителите е желателно да постват във вид на "чист текст". Не трябва да се използват голям брой emoticons, главни букви (постването с главни букви се приема като ВИКАНЕ - ПОВИШЕН ТОН), или много цветен текст и други. Потребителите не трябва да използват много пунктуации (!!!, ????? и .....) в заглавието или в самият си пост. Модераторски екип на fiat-bg.orgВиж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Коментар
-
Аз гледах мача между другото, защото бях на маса и на сбор, където повечето ми сътрапезници бяха цесекарчета и единствено затова останах доволен. Иначе през целия мач не видях нищо смислено в действията на сините, за червените да не говорим. Едно от малкото положителни неща беше, че не си личеше кой отбор преди три дни е играл важен мач в Европа - ЦСКА след 60-та минута не можеха да вървят, но сериозен отбор с тази игра не може да бъде отстранен, даже много съм учуден как са свършили наравно с Калмар и очаквам много неприятности тук. ЦСКА поне ще си отстранят северноирландците, защото онези са дъното на аматьорския футбол, но по-нагоре и за трите ни отбора, Берое не го броя - там всичко, по-малко от три гола загуба ще е изненада - място няма.Fiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
-
sugarboy написа:Аз гледах мача между другото, защото бях на маса и на сбор, където повечето ми сътрапезници бяха цесекарчета и единствено затова останах доволен. Иначе през целия мач не видях нищо смислено в действията на сините, за червените да не говорим. Едно от малкото положителни неща беше, че не си личеше кой отбор преди три дни е играл важен мач в Европа - ЦСКА след 60-та минута не можеха да вървят, но сериозен отбор с тази игра не може да бъде отстранен, даже много съм учуден как са свършили наравно с Калмар и очаквам много неприятности тук. ЦСКА поне ще си отстранят северноирландците, защото онези са дъното на аматьорския футбол, но по-нагоре и за трите ни отбора, Берое не го броя - там всичко, по-малко от три гола загуба ще е изненада - място няма.Кърти, чисти, извозва, а понякога прави пастет.
Коментар
-
Гара им даде вувузелата да си поиграят. Относно играта опитвам се да преброя чистите положение на ц(*ка , аама май нема такива. Относно калмар в четвъртък ще говорим.Колега, това е авто-форум, а не футболен такъв! Подобни изказвания си запази за форумите на Левски и ЦСКА, моля! Не ти прави чест, най-малкото защото мнението ти не показва уважение към другите потребители, които са от ЦСКА.Модераторски екип на fiat-bg.org681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!
7:2 ( 1968г. ), когато пресата из Европа пише : "Отбора на народа победи със 7:2 отбора на властта"
Коментар
-
Krasi1914 написа:Гара им даде вувузелата да си поиграят. Относно играта опитвам се да преброя чистите положение на ц(*ка , аама май нема такива. Относно калмар в четвъртък ще говорим.Колега, това е авто-форум, а не футболен такъв! Подобни изказвания си запази за форумите на Левски и ЦСКА, моля! Не ти прави чест, най-малкото защото мнението ти не показва уважение към другите потребители, които са от ЦСКА.Модераторски екип на fiat-bg.orgВиж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Коментар
-
До модовете : Колеги , не мерите с еднакъв аршин !! Прилагайте еднакви правила за всички, не само мен да режете . И все пак като е автофорум защо се позволява да има футболна тема? Благодаря ви за вниманиетодо клоуна: " Колега, това е авто-форум, а не футболен такъв! Подобни изказвания си запази за форумите на Левски и ЦСКА, моля! Не ти прави чест, най-малкото защото мнението ти не показва уважение към другите потребители, които са от Левски.Колега, не си длъжен да пишеш, нито да четеш форума, но ако го правиш - длъжен си да спазваш правилата, и да показваш уважение към останалите участници. Ако видиш нещо нередно, може да използваш бутона "Докладвай". Това се отнася за всички. Има футболна тема, защото тези, които карат Фиати се интересуват и от футбол. Това не значи че форумът трябва да заприличва на футболен, където псуването по другия отбор е нещо обичайно.Модераторски екип на fiat-bg.org681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар