коцев написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Има ли футболни фенове тук?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Само да не го хване ръждата този стадион че ако е правен със ламираната дето правят Хлопелите отиде та се невидя красивия стадион. Литекс няма да влезната нито във ШЛ нито във Лига Европа.Това е отбор за село не за европа,Гришата колкото и пари да дава все същия отбор ще си остане.Дано само И.Попов се махне от там че ако не го направи скоро там ще си остане или във Китай ще отиде.На отборите във БГ не трябва да им дават да играят в европа поне 5 г та да се вземат в ръце.
Коментар
-
коцев написа:Искаш да кажеш 1:17 голова разлика и 6 загуби .681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!
7:2 ( 1968г. ), когато пресата из Европа пише : "Отбора на народа победи със 7:2 отбора на властта"
Коментар
-
Krasi1914 написа:коцев написа:Искаш да кажеш 1:17 голова разлика и 6 загуби .Виж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Коментар
-
Krasi1914 написа:коцев написа:Искаш да кажеш 1:17 голова разлика и 6 загуби .
Коментар
-
мдам.. гроздето е кисело... Като знаменитата победа с/у 16-ия състав на луузърпул с 1:0 в мач без абсолютно никакво значение дори за прегладнелите букмейкъри в далечна Азия.681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!
7:2 ( 1968г. ), когато пресата из Европа пише : "Отбора на народа победи със 7:2 отбора на властта"
Коментар
-
nai7 написа:Krasi1914 написа:коцев написа:Искаш да кажеш 1:17 голова разлика и 6 загуби .Виж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Коментар
-
Krasi1914 написа:мдам.. гроздето е кисело... Като знаменитата победа с/у 16-ия състав на луузърпул с 1:0 в мач без абсолютно никакво значение дори за прегладнелите букмейкъри в далечна Азия.
Коментар
-
тогава не говори за футбол , аз като сам на мнение като твоето отивам на стадиона викам , псувам е*а и каквото дойде , но трябва да имаш дупе за тая работа ,иначе не съм дошъл във форума да ровя и да си троша нервите с интернет битки .... Има сектори за тая работа.681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!
Коментар
-
Krasi1914 написа:тогава не говори за футбол , аз като сам на мнение като твоето отивам на стадиона викам , псувам е*а и каквото дойде , но трябва да имаш дупе за тая работа ,иначе не съм дошъл във форума да ровя и да си троша нервите с интернет битки .... Има сектори за тая работа.N.Y. State of Mind
Коментар
-
Krasi1914 написа:тогава не говори за футбол , аз като сам на мнение като твоето отивам на стадиона викам , псувам е*а и каквото дойде , но трябва да имаш дупе за тая работа ,иначе не съм дошъл във форума да ровя и да си троша нервите с интернет битки .... Има сектори за тая работа.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
Аз препоръчвам на всички ултраси да се занимават професионално с бойни спортове. Тогава няма да има кой да бие България на сумо, бокс, карате, борба и каквото се сетите още. Или пък да станат командоси, тогава може да превземем всичките съседни държави и България пак да е на три морета :D А който е много потентен и не му стигат жените, че налита и на мъже - едно още една идея - http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=560430
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар