Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Има ли футболни фенове тук?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Диканио, сръчен си с фотошопа :D добро попадениеПоздравявам феновете на сините за победата, въпреки че тайничко се надявах на резултат не 6:0, ами 0:6, но нищо, кошмарът БАТЕ дебне в урните

Коментар

Humppa написа:
      Диканио, сръчен си с фотошопа :D добро попадение
      За съжаление, не съм я правил аз, изпадна ми от фейсбук :D
      Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
      ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Тази победа срещу аматьорите от Ирландия нищо не означава - обикновено след такава гръмка победа следва шумен провал. Преди години бихме някакъв Локомотив от бившите съветски републики с 8-1 и веднага в следващия кръг отпаднахме безславно. Естествено, трябва и там да ги бием най-малко с три гола, но това пак нищо няма да означава...
        Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

VesMil написа:
          http://gong.bg/view_article.php?article_id=145985От където дошли, там и отишли!
          A вие накъде ?... В Галата може би ...Иначе да, типично по нашенски - всичко, което не можем, защо пък другите да го могат ?... Бургас е силен ( икономически ) град и ако не Митко Събев - друг ще да е. Винаги ще имаме отбори и добри бази. Факт.ПС: Иначе, ако не е тайна колега - Кое те радва ( прозирам въодушевление в теб ) от случващото се в Бургас ? Какъвто и да е Митко Събев -направи доста. Митко е тленен, отборите ( дали Черноморец или Нафтекс - тоже ), но построеното никой няма да си вземе у дома. 300 деца са в базите на Черноморец/Нефтохимик и ако някой губи - губят те. Печелят единствено тези на дъното на казана, защото и без това никога няма да изплуват от там. :D ПС: Иначе споко колега - Черноморец и Нефтохимик ще ги има. Вие си берете вашите дертове , които не са никак малко.
          A17DTС/S
          Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

Днес чух че Аржентина нямало да търси заместник на Марадона и ще разчита на него за световното през 2014г.
            Виж бейби не сме глупаци,
            ние сме отбор от здравеняци.
            Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
            така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
            http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo

Коментар

VesMil написа:
              http://gong.bg/view_article.php?article_id=145985От където дошли, там и отишли!
              Т’ва наистина беше адски глупаво ... дори за Левски не съм се изказвал така, а съм чорбар до болка ... Евала просто на Митко Събев за базата, която построи, за напредъка на черноморец, както в А група, така и при дечурлигата, играещи на перфектна база !
              Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

За всички фенове на Холандия...и Армин:http://www.youtube.com/watch?v=YtiFjPVZKHI
                A17DTС/S

Коментар

1:0 за Литекс!
                  Антверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...

Коментар

Ми подпукахме ги рано ,рано . Бе Литекса си е Литекс .Няма Левски ,няма ЦСКА . ЕЙ ся като влезем в Шампионската лига левскарите да гледат как се играе във групите и как се излиза от тях. :D
                    Фиат Панда 1.2 2006година
                    Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

Тия Литекс изкъртиха букмейкърите :D
                      Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
                      ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Ей ся шъ видиш второто полувреме кат ги наберем както ние си знаем къв резултат ще има . Тук в Ловеч ги гледаме на живо по кабеларката на Литекс. :D

Коментар

коцев написа:
                          Ей ся шъ видиш второто полувреме кат ги наберем както ние си знаем къв резултат ще има . Тук в Ловеч ги гледаме на живо по кабеларката на Литекс. :D
                          Честито колега. Литекс играха на 50%, но се видя класата им. Стискам палци. В такива мачове няма място за пристрастия. Само Литекс и дано се класират в групите на ШЛ...Иначе мача го гледах в Нета (ТВ Устрем)
                          A17DTС/S

Коментар

Честито на печелившите, не се съмнявах че ще стигнат до успеха и във втория мач.

Коментар

Бе ние от Ловеч може да сме селяни, но иначе знаем да стром къщички за стичанца .

Коментар

коцев написа:
                                Ми подпукахме ги рано ,рано . Бе Литекса си е Литекс .Няма Левски ,няма ЦСКА . ЕЙ ся като влезем в Шампионската лига левскарите да гледат как се играе във групите и как се излиза от тях. :D
                                А дано
                                Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

Working...
                                X