Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Има ли футболни фенове тук?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Rokambol написа:
    Според мен, най-ощетения състав бе този на Англия, колкото и да не ги обичам, но фактите са неоспорими.
    И Мексико. Ако не беше голът от еднометрова засада, имаха сили да бият слабите аржентинци.И нещо за първенството и финала: ,,Мачът бе грозен, груб и се игра прекалено защитно. Нямаше никаква естетика, и футболът бе твърде малко,
    Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

вижте най-спокойният вратар на световното http://www.fishki.net/comment.php?id=72464
      Fiat Punto 1.1-Синята птица
      Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
      Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Днес започва българската футболна евро-мъка...
        VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
        VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
        VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
        VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
        Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

ЦСКА и Левски може да се измъчват, ама моя Литекс направо ги подпуква още от тая вечер ,та чак до излизане от групите . :D
          Фиат Панда 1.2 2006година
          Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

коцев написа:
            ЦСКА и Левски може да се измъчват, ама моя Литекс направо ги подпуква още от тая вечер ,та чак до излизане от групите . :D
            Само да не срещнат пак на някоя от фазите Бате Борисов че ще стане страшно.Този отбор май май се превръща в най-големия кошмар на българските футболни грандове.
            Виж бейби не сме глупаци,
            ние сме отбор от здравеняци.
            Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
            така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
            http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo

Коментар

Кошмар ,защото треньор на българските отбори беше човека с правилния футбол тъй наречения Мъри. Сега вече Бат Борисов шъ си намери майстора . ПП За малко май щяхме да напълним гащите ,ама то не е късно като се има в предвид че има и реванш.

Коментар

Не мисля че Литекс ще има проблеми във втория мач. Пак ще го спечелят, било то и с 1-0. Успех и на другите отбори утре

Коментар

коцев написа:
                  Кошмар ,защото треньор на българските отбори беше човека с правилния футбол тъй наречения Мъри. Сега вече Бат Борисов шъ си намери майстора . ПП За малко май щяхме да напълним гащите ,ама то не е късно като се има в предвид че има и реванш.
                  Kолега, Коцев. Не споделяш за ремонта на вашия стадион. По ТВ изглеждаше прилично и твърде различно за родните стандарти стадионче. Много приятно впечатление ми направи "приближаването" на трибуните зад вратите в Английски стил. Стадиончето явно е "пипнато" не само козметично. Стори ми се, че и козирки има над новите трибуни. Сподели повече. Иначе - Честито за придобивката.
                  A17DTС/S
                  Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

Да, правилно си видял - козирки има над трибуните на Б и Г сектори. Наистина е свършена много работа, поздравления!А защо Литекс не искаха да вкарват повече голове не знам... Слаб мач, но може би защото все още ни държи влага световното... Успех на Литекс!

Коментар

Ми аз съм такъв запалянко че си гледах мача по телевизията :D Но тая сутрин коментариите на тия дето са ходили е че всичко е било по Европейски изрядно . Пък и публика имало много .Дано по нататък като се позахлади и като дойде Ливърпул да отида и аз.

Коментар

коцев написа:
                        Ми аз съм такъв запалянко че си гледах мача по телевизията :D Но тая сутрин коментариите на тия дето са ходили е че всичко е било по Европейски изрядно . Пък и публика имало много .Дано по нататък като се позахлади и като дойде Ливърпул да отида и аз.
                        Коцев,Ливърпул няма как да дойде! Те играят за ЛЕ тая година.Освен ако и Вие не отидете в ЛЕ.

Коментар

ми аз знам доде се простира нашата черга и това Шампионска лиго съм я отписал отдавна . Тъй че ако успеем нещо да направим в Лига Европа то това ще е . Но и аз като октопода Паул имам усещането че Лъвърпул ще дойде тук в Ловеч, даже и билет съм си завардил.

Коментар

Първо може да дойде при нас , ако Ни бие ,тогава при Вас!

Коментар

http://gong.bg/view_article.php?article_id=145985От където дошли, там и отишли!

Коментар

Сори цесекари, това е положението
                                Прикачени файлове
                                Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
                                ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Working...
                                X