Октопода позна, а бай Иван пак не позна . Само Холандия! :D :D :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Има ли футболни фенове тук?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Princo написа:Хич не беше честно даже.А Испания не са истински шампион.Истинския шампион би играл до край,без да бави играта.А имаше фал за Холандия,който съдията така и не отсъди и от там се започна атаката с гола.
Коментар
-
Rokambol написа:Princo написа:Хич не беше честно даже.А Испания не са истински шампион.Истинския шампион би играл до край,без да бави играта.А имаше фал за Холандия,който съдията така и не отсъди и от там се започна атаката с гола.N.Y. State of Mind
Коментар
-
gantcho написа:коцев написа:Октопода позна, а бай Иван пак не позна.Виж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Коментар
-
fiatmaniak написа:Друг въпрос е че Стоичков каза и че Сащ ще стигнат много далеч и дори имат шансове за титлата, ама те си заминаха още на осминафиналите.She was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
-
-
Методи Манченко: Петя, ти за кой си тази вечер?Петя Дикова: За Португалия.Методи Манченко: Кой ти е любимецът от португалците?Дончо Донев: Роналдо?Петя Дикова: Не, не, не! Пике.Методи Манченко: Искаш да кажеш Пепе?Петя Дикова: Неее!Методи Манченко: Добре, провери си какво искаш да кажеш и тогава го кажи!Е това направо ме размаза от смях. Да я пита човек какво въобще прави там.Виж бейби не сме глупаци,
Коментар
-
А и снощното рамо дадено им от съдията и при гола и преди това когато трябваше да изгони защитника им дето задържа Робен за фланелката ,ама нейсе ...Не че после пак нямаше победи Испания но поне да бъде истински .Най ми хареса момента когато играч на Холандия върна топката към вратаря на Испания и за малко да не стане гол та той успя да я избие в ъглов удар . Изпълнението на ъгловия обаче показа ценностната система на холанците . Подадоха си пак топката на вратаря вече спокойно . Германците ако бяха истински джентълмени в мача си срещу Англия след като ясно са видели на почивката че е имало гол в тяхната то трябваше при започване на второто полувреме да пуснат на англичаните един гол та да си стане баш истински резултата. Ама не . Пак си ги биха и то заслужено но щяха да ги величаят до небесета ако бяха постъпили както се полага .И то напълно заслужено и с това щеше да се запомни мундиала .Ама птичката веднаж каца на рамото.
Коментар
-
Всеки от големите отбори беше подкрепен малко или много от съдиите, само не знам Фифа къде го видя тва добро представяне на съдиите на това световно, чак били супер доволни от тях. А иначе та Германия ли не подкрепиха, когато Лампард вкара топката половин метър зад гол линията и не му зачетоха гола. Да не говорим за първия гол на Тевес срещу Мексико, който беше два метра зад защитата.Или Луиш Фабиано, който игра като хамбалист при един от головете си. Като че Испания не са най-подбутваните от съдиите, нито Холандия са най-ощетените. Все пак Сайдер вкара гол срещу Уругвай, който беше много съмнителен,но всички си затвотиха очите.Виж бейби не сме глупаци,
Коментар
-
sachma написа:Само ще ти напомня за онова шамарче на Виля, за което можеха да го накажат поне за 3 мача по правилник, ама "нямало доказателства". М’у другото видеото го има в youtube.com.
Коментар
-
Шъ ги оттнесем както вятър носи вестник по стърнище . Още вчера си купих два билета и довечера съм там . Ще направя някоя и друга снимка . Купих си вчера билети защото наплива е голям от околните градове заради новия стадион и отличната игра на Литекс. Май ще си извадя карта ,че както е тръгнало зор ще си намирам билет за бъдещите мачове особенно тоя с Ливърпул.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар