Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Има ли футболни фенове тук?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Пу,дееба тоя Пуйол точно в тоя мач ще вземе да вкара...па и тоя октопод да вземат да го зготвят вече Много добри тия испанци бе,заслужиха си абсолютно финала,да им е честито!
    Fiat Coupe 20V Turbo & Audi A4 2.5TDI Quattro & Fiat Punto Evo
    Сутрин вечер моторизъм,здрав и бодър организъм!

Коментар

_жоро_ написа:
      Пу,дееба тоя Пуйол точно в тоя мач ще вземе да вкара...па и тоя октопод да вземат да го зготвят вече Много добри тия испанци бе,заслужиха си абсолютно финала,да им е честито!
      Тоя октопод ако го бях слушал още от началото на световното доста пари щях да спечеля. Тоя Педро може да направи голям сезон за Барса, но направи такъв пропуск че до края на мача треперех немците да не би да вкарат по случайност.
      Виж бейби не сме глупаци,
      ние сме отбор от здравеняци.
      Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
      така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
      http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo

Коментар

fiatmaniak написа:
        _жоро_ написа:
        Тоя октопод ако го бях слушал още от началото на световното доста пари щях да спечеля. Тоя Педро може да направи голям сезон за Барса, но направи такъв пропуск че до края на мача треперех немците да не би да вкарат по случайност.
        а не бе , Педро можеше да реши всичко ако беше нанизал топката зад гол линията... но уви... аз също седях на тръни до края на мача... :D
        Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

Имах съмнения, че Германците ще паднат и паднаха. Сега поне ще имам фаворит на финала - Холандия, и ще ми е интересно.Честито на всички фенове на Испания, с този мач си заслужиха финала.
          Bravo 1.6 16v 97г. + АГУ

Коментар

Немската машина не можа да смогне на високите обороти на испанците и им изкочиха буталата през капака
            Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
            ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

испанците играха много добре малее и аз като вас колеги след като Педро пропусна,че и аз бях на работа и стоях на тръни зад бара докато съдията свири последния сигнал.ще бъде доста добър финал дано холандците най-накрая спечелят титлата
              Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp

Коментар

dikanio написа:
                Немската машина не можа да смогне на високите обороти на испанците и им изкочиха буталата през капака
                А, не, според мен не беше заради оборотите. Германците винаги са можели да тичат и да се самораздават на терена. ДОри когато си били в най-слаба форма. А специално този отбор е от млади момчета, за които тичането не е проблем. Не бяха и кой знае колко по-уморени от който и да е друг отбор - нито продължения, нито дузпи в предните мачове.Просто испанците не те оставят да играеш. Те винаги успяват да наложат своята игра. Нямаше и щастлив немски гол в първите минути, който да ги извади от равновесие...Да видим как ще е срещу холандците - те са другият такъв отбор като Испания. Който успее да си наложи играта - той ще е. Не ми се вярва пак притежанието на топката да е 70:30 за който и да е финалист.
                She was only a whisky maker but he loved her still.

Коментар

Оня ден, срещу Уругвай, холандците малко ме разочароваха - мислех, че ще ги смажат безпроблемно, имайки предвид как се разправиха с бразилците, но, както знаем, мач с мач не се повтаря, та от тази гледна точка финалът е непредсказуем. Но, нали са европейски отбори, ще го гледаме без излишна емоция и за забавление. Иначе, снощи испанците заслужено спечелиха, въпреки че аз съм си за германците. Честито на gantcho, откога чакаше тоз момент :D
                  Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

sugarboy написа:
                    Честито на gantcho, откога чакаше тоз момент :D
                    Да, така е, признавам си. :D Но сега, когато емоцията поотмина, мога с удоволствие да отдам заслуженото на германците - добър отбор са, макар и не съвсем германски Ще бъде интерсно да ги сравним и с Уругвай. И за финала и за малкия финал предвиждам продължения и дузпи...
                    She was only a whisky maker but he loved her still.

Коментар

Извинявам се, но за някой може би ще е интересна тази статия:
                      На наш’та гара влак не минава Още дълго трупата на Мъри ще гледа световното пред телевизораПустото му световно! Обърка сметките на доста хора. Не само на онези, които са там, падат, бият, продължават или отпадат. Но и на тези в България, които гледат мачовете по телевизията, ама не виждат нещо по-различно от гола, дузпата, тъча и засадата. А има какво да се види. И да се научи.В България повечето футболни хора говорят с клишета, не мислят, а заучават фрази. Коя от коя по-безсмислена. След загуба "момчетата плачат в съблекалнята", а при победа "са дали всички от себе си". Съдията трябва да свири "50 на 50", а не да "ограбва труда на футболистите". Глупост до глупост.Световното в ЮАР развенча много митове и затвори много усти.Мит №1. Мачът свършва при първия гол на съперника. Голям привърженик на тази теория е бившият треньор на Спортист (Своге) Стойчо Стоев. След тованеговият отбор получаваше още 2, 3, че дори и 4И в крайна сметка изпадна там, където му е мястото - в "Б" група. Защото мачът за Спортист бе приключил много преди да започне. Такива като Стоев с лопата да ги ринеш.В ЮАР се видя: краят идва, когато съдията даде край. В 90-ата мин на полуфинала Холандия - Уругвай резултатът бе 3:1 за Лалетата. В 91-ата вече беше 3:2, а в 94-ата аха да стане 3:3 и да се стигне до дузпи. Само това да беше, да махнеш с ръка и кажеш: "Чиста случайност". Ама не е само това.- В последната секунда на 120-ата мин от четвъртфинала Гана - Уругвай резултатът бе 1:1. Нападателят Луис Суарес реши да се прави на вратар и като Буфон изби топката от голлинията - дузпа. Гана вече се виждаше на полуфинал. В Африка празнуваха, в Южна Америка страдаха. Но Асамоа Гиан се засили и прати топката в гредата. И Африка заплака, а Южна Америка запя.- Играе се решителна среща от груповата фаза между Алжир и САЩ. 90 минути Райс Мболи от Славия прави чудеса на вратата, но в 91-ата Лендън Донован вкара. И прати САЩ в следващата фаза.Извод:Мачът не спира нито при първия гол, нито при първия пропускСпира или когато футболистите спрат да играят, защото не искат или не могат, или когато съдията свири последен сигнал.Мит №2. Три коня не могат да дърпат каляската.След световната квалификация с Грузия Димитър Бербатов, тогава все още капитан на националния отбор, излезе и каза някои неща. Едни верни, за другите го опроверга Диего Форлан. "Проблемите не може да се решат за един мач, трябва доста време и работа. Не виждам много светлина в тунела на този етап. Били сме Грузия, но какво от това? Хората трябва да са наясно и да нямат големи претенции към нас. На момента толкова си можем. Не става три коня да дърпат каляската", изрече Бербатов.Нападателят е прав, че националите толкова си могат. Ако можеха повече, щяха да се провалят в една, най-много две квалификации. Не в три. Въпросът сега е за каляската. Големите отбори имат много повече от три коня. Като Германия, Испания, Холандия.Ако не вкара Мюлер, ще бъде Клозеили Подолски, или Швайнщайгер. Ако не е Робен, ще е Снайдер, или Ван Перси, или Ван Бронхорст. На малките - и един е достатъчен. Като на Уругвай, един Форлан им стига.Извод: Може и с три коня, може с два, може и с един дори. Въпросът е какво правят тези коне.Мит №3. България е прекалено малка, за да има голям футбол.Дойде ли провал в квалификациите, слушаме една и съща глупост. България била прекалено малко държава, за да се иска от националния й отбор нещо голямо. Дрън-дрън. Оправдание за балъци и за несвършена работа.И Уругвай е малка държава- 3,5 млн., ама стигна полуфинал на световното, замалко и финал. Словакия също е малка държава - 5,4 млн., но игра на световното, победи Италия и излезе от групите. Малка е и Словения - 2 млн., но направи чудеса, отстрани в баража мощната Русия с Гуус Хидинк, измъчи Англия, а секунди я деляха от осминафинал в ЮАР.Значи едни малки могат, а други не могат! А и стига вече с тези залъгалки. В нова Европа, след разпадането на Югославия и СССР, България далеч не е на последните места.Извод: Въпросът не е колко е малка държавата, а колко е добър футболът. Нашия го знаем, той е правилен. Но на другите явно е по-правилен.Мит №4. Чалгата няма значение.Гана стигна до четвъртфинал на световното, а селекционерът Милован Райевац разби един мит. "Моите футболисти са много дисциплинирани, защото знаят каква е целта. Дайте им пълен хладилник с алкохол, но им забранете да го отварят. Знаете ли какво ще стане? Няма да го отворят."В "А" група е различно. Вечерен час има, но кой ти го спазва. Чалготеките са пълни с футболисти, масите пред тях са отрупани с алкохол. Понякога ги хващат, наказват ги, но пак ги връщат. После пак се напиват - я ги изловят, я не. Или ще измърморят как повече това няма да се повтори, или ще разнасят в компанията как пак са прецакали шефовете.Извод: Явно българският футболист не знае каква е целта. Или пък не му пука. Май и двете.Големият немски футболист от миналото Гюнтер Нетцер каза нещо за откритието в бундестима Томас Мюлер. "Говори така, както и играе. Живее, както играе". Много умно, и много истинско. В "А" група е така, но и не е така. Не играят, ама тънат в разкош. Затова и футболът ни е една голяма чалга.А на тази гара, на която се намира, влакове отдавна не минават. Затова и следващото световно най-вероятно нашите футбалери ще го гледат пред телевизора.Надежда Кърликова
                      Поздравления за испанците, радвам се, че биха!

Коментар

Лично за мен това беше един доста скучен мач. По статистика испанците имаха 5 удара във вратата, а германците - 2. Това за 90 мин?! Поправете ме ако греша. И въпреки, че желанието ми да се повтори финала от 1974г. не се изпълни, радвам се за победата на испанците - бяха по-добри. Смятам, че са по-добрия тим и от холандците. Дано финала е по-интересен, но имайки предвид големия залог - едва ли...
                        Peugeot 301
                        Punto 1.9 JTD - на жената

Коментар

Това е най-слабото и безинтересно световно първенство, което съм гледал. А имам много ясен спомен от почти всички първенства от края на 70-те години до наши дни. Испания-Германия беше един от многото скучни мачове. С нетърпение очаквам старта на истинското първенство - нашата А група: мачове без вувузели, почти без публика, бой, чиста емоция .И стискам палци за Испания на финала, че да си покрия част от разходите за залагания.
                          Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

snake написа:
                            Това е най-слабото и безинтересно световно първенство, което съм гледал. А имам много ясен спомен от почти всички първенства от края на 70-те години до наши дни. Испания-Германия беше един от многото скучни мачове.
                            Нормално да е скучен като се играеше само на една врата, а това ве пак беше полуфинал.
                            Виж бейби не сме глупаци,
                            ние сме отбор от здравеняци.
                            Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
                            така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
                            http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo

Коментар

fiatmaniak написа:
                              snake написа:
                              Това е най-слабото и безинтересно световно първенство, което съм гледал. А имам много ясен спомен от почти всички първенства от края на 70-те години до наши дни. Испания-Германия беше един от многото скучни мачове.
                              Нормално да е скучен като се играеше само на една врата, а това ве пак беше полуфинал.
                              Германският национален отбор беше бледа сянка на големите формации на бундестима от близкото минало. Щом този отбор стигна до полуфинал и при това след разгромни победи над Англия и Аржентина, какво да си говорим повече... А испанците играят антифутбол, ако някой каже, че играта им му харесва-евала. Това е стил, по-грозен дори и от италианското катеначо от 80-те години. Но също толкова успешен.Както казах, първенството не ми хареса. Единствените отбори, които ми направиха добро впечатление със сърцатата си игра, макар и да не демонстрираха висши умения, бяха Парагвай, Мексико, Япония, Гана. На това първенство нямаше артисти, звезди. Предпазлив до безумие футбол и сивота.
                              Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

snake написа:
                                С нетърпение очаквам старта на истинското първенство - нашата А група: мачове без вувузели, почти без публика, бой, чиста емоция

Fiat Bravo T-Jet 120

Коментар

Working...
                                X