ще видим довечера аз твърдо съм за Испания както и октопода радвам се за Холандия,но и Уругвай се представиха много добре
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Има ли футболни фенове тук?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Без да се правя, че разбирам от футбол изказвам само едно мое желние - да се повтори финала от 1974 г. - Германия-Холандия. Този мач се е запечатал в детското ми съзнание /тогава съм бил на около 7г./. С братовчед ми подкрепяхме Холандия, но Германия победи с 2-1 с голове на Герд Мюлер и Паул Брайтнер - имена които помня и до днес. Холандия има право на реванш.Peugeot 301
Punto 1.9 JTD - на жената
Коментар
-
Вие какво искате от Германия, всички да са бели и руси ли? Нали трябва да се измие по някакъв начин срама с който са омазани. В почти всеки отбор има натурализирани играчи. Негрите да не би са коренно населление на Англия и Франция - отбори в които присъстват играчи от друг етнос (особено Франция). Както и да е моите предпочитания са за Германия заради младия отбор, дисциплината и малкото приказки на вятъра, за сметка на доброто представяне. Имам обаче съмнения, че мача за швабите няма да е толкова лесен както предишните, дано да бъркам.Bravo 1.6 16v 97г. + АГУ
Коментар
-
venco67 написа:Без да се правя, че разбирам от футбол изказвам само едно мое желние - да се повтори финала от 1974 г. - Германия-Холандия. Този мач се е запечатал в детското ми съзнание /тогава съм бил на около 7г./. С братовчед ми подкрепяхме Холандия, но Германия победи с 2-1 с голове на Герд Мюлер и Паул Брайтнер - имена които помня и до днес. Холандия има право на реванш.Виж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Коментар
-
Германците да си ходят в къщи, не може да не барнеш топката цял мач и да искаш да играеш финал. Явно не те са били много силни с тези победи с четири гола, а Аржентина и Англия са били много зле.Виж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Коментар
-
fiatmaniak написа:Ако стане такъв финал се надявам Холандия да спечели, че да има нова държава в списъка на световните шампиони, стига само Бразилия, Италия или Германия.Антверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...
Коментар
-
fiatmaniak написа:Германците да си ходят в къщи, не може да не барнеш топката цял мач и да искаш да играеш финал. Явно не те са били много силни с тези победи с четири гола, а Аржентина и Англия са били много зле.
Коментар
-
maskarata написа:Вие какво искате от Германия, всички да са бели и руси ли?She was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар