Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Има ли футболни фенове тук?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ще видим довечера аз твърдо съм за Испания както и октопода радвам се за Холандия,но и Уругвай се представиха много добре
    Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp

Коментар

Без да се правя, че разбирам от футбол изказвам само едно мое желние - да се повтори финала от 1974 г. - Германия-Холандия. Този мач се е запечатал в детското ми съзнание /тогава съм бил на около 7г./. С братовчед ми подкрепяхме Холандия, но Германия победи с 2-1 с голове на Герд Мюлер и Паул Брайтнер - имена които помня и до днес. Холандия има право на реванш.
      Peugeot 301
      Punto 1.9 JTD - на жената

Коментар

Вие какво искате от Германия, всички да са бели и руси ли? Нали трябва да се измие по някакъв начин срама с който са омазани. В почти всеки отбор има натурализирани играчи. Негрите да не би са коренно населление на Англия и Франция - отбори в които присъстват играчи от друг етнос (особено Франция). Както и да е моите предпочитания са за Германия заради младия отбор, дисциплината и малкото приказки на вятъра, за сметка на доброто представяне. Имам обаче съмнения, че мача за швабите няма да е толкова лесен както предишните, дано да бъркам.
        Bravo 1.6 16v 97г. + АГУ

Коментар

venco67 написа:
          Без да се правя, че разбирам от футбол изказвам само едно мое желние - да се повтори финала от 1974 г. - Германия-Холандия. Този мач се е запечатал в детското ми съзнание /тогава съм бил на около 7г./. С братовчед ми подкрепяхме Холандия, но Германия победи с 2-1 с голове на Герд Мюлер и Паул Брайтнер - имена които помня и до днес. Холандия има право на реванш.
          Ако стане такъв финал се надявам Холандия да спечели, че да има нова държава в списъка на световните шампиони, стига само Бразилия, Италия или Германия.
          Виж бейби не сме глупаци,
          ние сме отбор от здравеняци.
          Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
          така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
          http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo

Коментар

Испания ги надиграва тотално за сега... но дано не се увлекат в нападение и немците да ги смажат с убийствените си контри
            Fiat Croma 1.9 16v Mjet автомат

Коментар

noriaga написа:
              Испания ги надиграва тотално за сега... но дано не се увлекат в нападение и немците да ги смажат с убийствените си контри
              Точно така Бундестима ще вземе мача!

Коментар

VesMil написа:
                noriaga написа:
                Да им е честито взеха го
                She was only a whisky maker but he loved her still.

Коментар

Айне , цвайне ..... аууууут Yellow_Flash_Colorz_PDT_06
                  F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Якоо изкефих се максимално
                    Fiat Croma 1.9 16v Mjet автомат

Коментар

айде в каналаааааааааааааа........ да си бегат у домА
                      Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

VesMil написа:
                        noriaga написа:
                        Взе го......--- букета....гушнаха го...
                        http://nikolovf1.snimka.bg/sports/pi...53767.11094339

Коментар

Германците да си ходят в къщи, не може да не барнеш топката цял мач и да искаш да играеш финал. Явно не те са били много силни с тези победи с четири гола, а Аржентина и Англия са били много зле.
                          Виж бейби не сме глупаци,
                          ние сме отбор от здравеняци.
                          Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
                          така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
                          http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo

Коментар

fiatmaniak написа:
                            Ако стане такъв финал се надявам Холандия да спечели, че да има нова държава в списъка на световните шампиони, стига само Бразилия, Италия или Германия.
                            Това вече е факт!
                            Антверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...

Коментар

fiatmaniak написа:
                              Германците да си ходят в къщи, не може да не барнеш топката цял мач и да искаш да играеш финал. Явно не те са били много силни с тези победи с четири гола, а Аржентина и Англия са били много зле.
                              ..То е ясно брат те сами се биха..а и си бяха зле завалийките... :D ..а после всички хвалеха швабите...
                              http://nikolovf1.snimka.bg/sports/pi...53767.11094339

Коментар

maskarata написа:
                                Вие какво искате от Германия, всички да са бели и руси ли?
                                Има тук-там по някой натурализиран. Но в Германия са адски много неродените в Германия натурализирани футболисти. Защо ли? Защото чистокръвните германци винаги са били коне. Е, сега имат качествени футболисти, но го няма немския дух. Няма пълно щастие - когато си роден в Полша, Нигерия и т.н. едва ли ще пееш немския химн. Не и от сърце. Само 5 души пяха преди мача, а мисля сме съгласни, че дори и най-нихилистично настроения германец в такива случаи се дере като прасе на заколение.След мощния оргазъм, който получих, мога да кажа следното - двата най-противни отбора, Германия и Бразилия, са аут. На финала са двата от моите 4 най-любими отбора (другите два играха финал миналото първенство). Който и да стане шампион - заслужили са си го. Адски се кефя. :D
                                She was only a whisky maker but he loved her still.

Коментар

Working...
                                X