приликата между Франция и Италия е че преди две световни се срещнаха на финал,а сега се срещат на аерогарата аз съм за Холандия,но ме притесняват уругвайците ще ги видим,но германците никак не са за подценяване.въпреки че никога не съм бил за бундес тима казвам че заслужават както и да са на финал така и титлата
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Има ли футболни фенове тук?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
maskarata написа:За пръв път от години насам немците играят толкова убедително и смятам, че ще е голяма загуба ако отпаднат. Те просто си заслужават финала.She was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
-
С изключение на Германия, който и да спечели няма да ме е яд. Но ако германците спечелят, няма да мога да го преживея, но Испания не са като Аржентина. Имат си и класен тренъор а и е най-добрия испански отбор от много години насам и ако сега не спечелят титлата не знам кога ще стане.Виж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Коментар
-
Някой се беше исказал тук, че бундес тима едва ли не не били германци. Протестирам. Направих генеалогичен анализ на националния отбор на Германия и изводите са доста интересни. Значи, от изложения по-долу доказателствен материал се вижда, че историята на Германия се преражда в точно този състав.За бащинството на дядото на Лукас Подолски спорят двама германски фелдфебели Rudolf Kleinschwanz и Andreas Dummerkopf, които по времето на полската окупация били хванати от ротния си командир на калъп с прабаба му по време на караул.Мирослав Клозе и той не е поляк. Нито пък Троховски.А пък Сердар Трашчи е намерения внук на Барон фон Мюнхаузен.Надявам се с това да се сложи точка на долните инсинуации, че в Германския национален отбор почти нямало германциShe was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
-
gantcho написа:Kleinschwanz и DummerkopfFiat Coupe 20V Turbo & Audi A4 2.5TDI Quattro & Fiat Punto Evo
Сутрин вечер моторизъм,здрав и бодър организъм!
Коментар
-
dikanio написа:Жалко за борбения отбор на Уругвай. На финала със сигурност ще съм за победителя от утрешния полуфинал, който и да е той.Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
Humppa
Четейки днешната спортна преса ми направи впечатление, че испанците много плямпат. Явно довечера ще паднат...
Коментар
-
Humppa написа:Четейки днешната спортна преса ми направи впечатление, че испанците много плямпат. Явно довечера ще паднат...Fiat Coupe 20V Turbo & Audi A4 2.5TDI Quattro & Fiat Punto Evo
Сутрин вечер моторизъм,здрав и бодър организъм!
Коментар
-
_жоро_ написа:Humppa написа:Четейки днешната спортна преса ми направи впечатление, че испанците много плямпат. Явно довечера ще паднат...Виж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Коментар
-
fiatmaniak написа:_жоро_ написа:Humppa написа:Четейки днешната спортна преса ми направи впечатление, че испанците много плямпат. Явно довечера ще паднат...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар