Аз като ви казах предния мач, че германците играят тактически, някои се смяха и се заканваха да видим какво ще стане днес. Видяхме какво стана - смазаха и аржентинците. То не може да се играе без треньор, много пъти съм го казвал даже и за българското първенство. Аржентина имат може би най-много играчи и звезди, но нямат треньор, съответно нямат и отбор. Марадона може да беше гениален играч, но иначе, като човек, е полуидиот и резултатът е налице. Вчера и днес съм много доволен от триумфа на европейския футбол. Много ще е интересен полуфиналът Германия - Испания, дори и Испания да победи, няма да ми развали настроението от очертаващия се евопейски Световен шампион, защото смятам, че Уругвай няма сили да се противопостави на Холандия, а да стигне до финал, че да стане и шампион, ми се вижда невероятно.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Има ли футболни фенове тук?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
sugarboy написа:Аз като ви казах предния мач, че германците играят тактически, някои се смяха и се заканваха да видим какво ще стане днес. Видяхме какво стана - смазаха и аржентинците. То не може да се играе без треньор, много пъти съм го казвал даже и за българското първенство. Аржентина имат може би най-много играчи и звезди, но нямат треньор, съответно нямат и отбор. Марадона може да беше гениален играч, но иначе, като човек, е полуидиот и резултатът е налице. Вчера и днес съм много доволен от триумфа на европейския футбол. Много ще е интересен полуфиналът Германия - Испания, дори и Испания да победи, няма да ми развали настроението от очертаващия се евопейски Световен шампион, защото смятам, че Уругвай няма сили да се противопостави на Холандия, а да стигне до финал, че да стане и шампион, ми се вижда невероятно.She was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
-
Тва за наркоман е малко крайно (не че не е вярно ), но като цяло се потвърди тенденцията, че големите играчи са слаби тренъори.Примерите са много: Марадона, Ван Бастен, дори и Стоичков-въпреки че за мен той е един нещастник.Виж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Коментар
-
Разбира се написах и много глупости в тази тема, но ето че в нЕкои от прозренията си не съм далече от истината :D .snake написа:...От дете подкрепям само два национални отбора освен нашия: Аржентина и Германия. И на това световно те са моите фаворити.snake написа:... За съжаление обаче смятам, че дон Диего не е орисан да направи страната си световен шампион и като треньор. Ако Робен се възстанови напълно, и Холандия ще стане много-много силна.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Сеп Блатер наистина има много мазна физиономия. Прилича на всичко друго, но не и на неподкупен чиновник. Без да имам доказателства, съм сигурен, че е пропит от корупция - няма как физиономията да лъже :D Иначе, за хода на първенството - бавно, но славно, отстрелваме всеки извъневропейски отбор. Остават едни уруси на гилотината, но смятам, че холандците ще им прочетат присъдата.Fiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
-
Спомням си преди години прякото излъчване на жребия за едно световно. Тогава Блатер вадеше топките от урните и като с магическа пръчка разпределяше отборите. Никой не разбра какви са точните критерии кой отбор в коя група да влезе. Създаваше се впечатлението, че Блатер в момента дописва правилата. Някакви потоци, този не може да бъде в един поток с онзи, затова отива в еди коя си група и т.н. Умните глави в студиото на БНТ бяха втрещени.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Като говорим за потоци, знаете ли колко мача имат, например, Германия и Бразилия за 20 световни първенства, като и двата отбора са участвали почти всеки път. Отговор - един-единствен. Нещата винаги са подредени така, че точно тези два отбора да се срещнат само и единствено на финал. Което се случва едва през 2002г. Излишно е да казвам, че и сега беше така. Всички други отбори са се срещали помежду си в предварителните етапи, но не и тези два. Много интересно...Освен това, и двата отбора си имат по един силно изявен майстор. За Германия, това е Италия. Завалиите нямат победа срещу Италия на световно За Бразилия пък - Франция. Единствената победа на Бразилия над Франция е в далечната 1958 г. От тогава насам - як бой. И интересно, точно Италия и Франция отпаднаха в групите...She was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
-
Италия,Франция и Англия отпаднаха не заради друго ами защото играха като пълни бездарници!Fiat Coupe 20V Turbo & Audi A4 2.5TDI Quattro & Fiat Punto Evo
Сутрин вечер моторизъм,здрав и бодър организъм!
Коментар
-
_жоро_ написа:Италия,Франция и Англия отпаднаха не заради друго ами защото играха като пълни бездарници!Виж бейби не сме глупаци,
Коментар
-
Немците омазаха Аржентина, но срещу Испания ще им е далеч по трудно. Най-малкото, че Дел Боске не е глупендър като дон Диего и след тези погроми, които немците нансоха на Англия и Аржентина, едва ли ще се впусне в непрестанни атаки. Незнам немците как ще играят срещу отбор, който се брани примерно.... след като силата им е изцяло в контратаките. На мен ми се гледа финал - Холандия - ИспанияFiat Croma 1.9 16v Mjet автомат
Коментар
-
Испанците са добри в задържането на топката и игра с много пасове, но нещо не могат да вкарвам по повече голеве в мач винаги по 1-2 гола максимум. А и формата на Торес е отчайващо слаба и се разчита само на Вия и атака. Нещо и защитата не е много на ниво, въпреки че там са Пике и Пуйол.Виж бейби не сме глупаци,
Коментар
-
Реално погледнато финалът трябва да е Холандия - Германия. За лалетата съм почти сигурен, че ще се класират, но за Германия нещо отвътре ми казва, че няма да е толкова лесно, както в предните мачове. За пръв път от години насам немците играят толкова убедително и смятам, че ще е голяма загуба ако отпаднат. Те просто си заслужават финала.Bravo 1.6 16v 97г. + АГУ
Коментар
-
приликата между Франция и Италия е че преди две световни се срещнаха на финал,а сега се срещат на аерогарата аз съм за Холандия,но ме притесняват уругвайците ще ги видим,но германците никак не са за подценяване.въпреки че никога не съм бил за бундес тима казвам че заслужават както и да са на финал така и титлатаAlfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар