ХОЛАНДИЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ! :D Сега щастието ще е пълно ако отпаднат и Германците и на финала се срещнат Испания-Холандия. Холандия-Аржентина също не е лош вариант. Последния път, когато Бразилците ме зарадваха толкова беше предното първенство когато Франция си ги отупа за пореден път!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Има ли футболни фенове тук?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Време е вече тези бразилци да се отказват от футбола, или направо да им се забрани да го играят, както и англичаните да се откажат от тениса, понеже ще трябва още стотина години да изчакат, докато някой англичанин спечели Уимбълдън :D Който и да е от европейските отбори да стане шампион, няма значение, дано немците да елиминират Аржентина и пътят към европейски финал е отворен.Fiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
-
Immortal написа:Ма как само с кеф паднаха бразилейросите, а?Моите фаворити са Испания и Германия... ако идат и двата отбора на финал ще се чудя за кой да съм... все ще се радвамShe was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
-
ivailo rachev написа:според мен на финала са Аржентина-Холандия :PShe was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
-
sugarboy написа:Време е вече тези бразилци да се отказват от футбола, или направо да им се забрани да го играят, както и англичаните да се откажат от тениса, понеже ще трябва още стотина години да изчакат, докато някой англичанин спечели Уимбълдън :D Който и да е от европейските отбори да стане шампион, няма значение, дано немците да елиминират Аржентина и пътят към европейски финал е отворен.
Bravo 1.4T-jet 120 Primo red106
Brava1.4SX
Коментар
-
yuliyancho написа:А иначе и аз съм доволен,че Бразил падна,заради двете им титли уредени от Ж.Хавеланж през 94 и 2002г.yuliyancho написа:А да кажете нещо за подпирането на Гана с/у Уругвай.Много искаше ФИФА да закара африкански отбор до полуфинал,но има господ..She was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
-
От една страна Гана ги подпираха, но пък от друга Уругвай играеха за дузпи от средата на второто полувреме с тактика "Интер пази резултат срещу Барселона". А бе и двата отбора са ми много антипатични, но повече южноамериканците. За мен фаворит в момента е Испания, защото най-заслужено са още на турнира, всички останали получиха съдииска подкрепа (Германия и Аржентина) или имаха луд късмет (Уругвай, Парагвай и Холандия). Честно казано, очаквам и иберииците да бъдат подпрени, ако се затруднят днес.
Коментар
-
dikanio написа:От една страна Гана ги подпираха, но пък от друга Уругвай играеха за дузпи от средата на второто полувреме с тактика "Интер пази резултат срещу Барселона". А бе и двата отбора са ми много антипатични, но повече южноамериканците. За мен фаворит в момента е Испания, защото най-заслужено са още на турнира, всички останали получиха съдииска подкрепа (Германия и Аржентина) или имаха луд късмет (Уругвай, Парагвай и Холандия). Честно казано, очаквам и иберииците да бъдат подпрени, ако се затруднят днес.Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар