Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Има ли футболни фенове тук?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ХОЛАНДИЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ! :D Сега щастието ще е пълно ако отпаднат и Германците и на финала се срещнат Испания-Холандия. Холандия-Аржентина също не е лош вариант. Последния път, когато Бразилците ме зарадваха толкова беше предното първенство когато Франция си ги отупа за пореден път!
    She was only a whisky maker but he loved her still.

Коментар

Бразилците бяха опропастени от един играч - автогол и червен картон. Веригата е толкова здрава, колкото най-слабото и звено. За трети път в историята, финалът ще е Холандия - Германия, и дано холандците си го върнат и на швабите.
      Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
      ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

тази вечер получих множествен душевен оргазъм...
        Fiat Punto 1.1-Синята птица
        Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
        Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Време е вече тези бразилци да се отказват от футбола, или направо да им се забрани да го играят, както и англичаните да се откажат от тениса, понеже ще трябва още стотина години да изчакат, докато някой англичанин спечели Уимбълдън :D Който и да е от европейските отбори да стане шампион, няма значение, дано немците да елиминират Аржентина и пътят към европейски финал е отворен.
          Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

dikanio написа:
            Бразилците бяха опропастени от един играч - автогол и червен картон. .
            Топката си влизаше и без незабележимото лизване в бразилската глава

Коментар

Ма как само с кеф паднаха бразилейросите, а?Моите фаворити са Испания и Германия... ако идат и двата отбора на финал ще се чудя за кой да съм... все ще се радвам

Коментар

Immortal написа:
                Ма как само с кеф паднаха бразилейросите, а?Моите фаворити са Испания и Германия... ако идат и двата отбора на финал ще се чудя за кой да съм... все ще се радвам
                Няма как да стане. Срещат се най-късно на полуфинал. Viva Espana

Коментар

на седмото небе съм след падането на Бразилия.всеки втори е за Бразилия като питам защо всеки казва защото са силни е видяхме ги и тях и сега утре очаквам отпадането на Германия,надявам се де :D
                  Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp

Коментар

Днес Бундестима ,ако бие Аржентина си отваря пътя към титлата.

Коментар

според мен на финала са Аржентина-Холандия :P
                      Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp

Коментар

ivailo rachev написа:
                        според мен на финала са Аржентина-Холандия :P
                        Чул те господ!А дразнещото с Бразилия е, че дори водещите на световното не криеха пристрастията си за тях. Хеле пък единия път когато поканиха някакъв надут "разбирач", който заяви, че нямало да гледа мача с фланелка на Бразилия само заради публиката. Вчера водещият пак ме ядоса с коментара си, че Холандия била вкарала 2 гола без голови положение и малко неубедително се окичила с победата. Щото пък Бразилия беше адски убедителна. Абе всеки иргае толкова, колкото го оставят да играе и се видя много ясно, че едно е да играеш срещу Кот д’Ивоар и Северна Корея и друго - срещу равностоен отбор. Но загубата на Бразилия било голяма изненада и напълно неочаквана. Интересно дали щяха да кажат същото ако бяха играли отново с Франция

Коментар

sugarboy написа:
                          Време е вече тези бразилци да се отказват от футбола, или направо да им се забрани да го играят, както и англичаните да се откажат от тениса, понеже ще трябва още стотина години да изчакат, докато някой англичанин спечели Уимбълдън :D Който и да е от европейските отбори да стане шампион, няма значение, дано немците да елиминират Аржентина и пътят към европейски финал е отворен.
                          Преди бразилците трябва да го забранят на англичаните.Те могат да станат шампиони само ако са домакини някъде след 56г. :D А иначе и аз съм доволен,че Бразил падна,заради двете им титли уредени от Ж.Хавеланж през 94 и 2002г.А да кажете нещо за подпирането на Гана с/у Уругвай.Много искаше ФИФА да закара африкански отбор до полуфинал,но има господ.

Bravo 1.4T-jet 120 Primo red106
                          Brava1.4SX

Коментар

yuliyancho написа:
                            А иначе и аз съм доволен,че Бразил падна,заради двете им титли уредени от Ж.Хавеланж през 94 и 2002г.
                            Да, така е. Той Хавеланж с болка беше отбелязал, че Бразилия от 24 години не е ставала шампион. И 94г. решиха да го утешат
                            yuliyancho написа:
                            А да кажете нещо за подпирането на Гана с/у Уругвай.Много искаше ФИФА да закара африкански отбор до полуфинал,но има господ..
                            Според мен хем си прав, хем не си. По простата причина, че Гана играха наистина по-добре...

Коментар

От една страна Гана ги подпираха, но пък от друга Уругвай играеха за дузпи от средата на второто полувреме с тактика "Интер пази резултат срещу Барселона". А бе и двата отбора са ми много антипатични, но повече южноамериканците. За мен фаворит в момента е Испания, защото най-заслужено са още на турнира, всички останали получиха съдииска подкрепа (Германия и Аржентина) или имаха луд късмет (Уругвай, Парагвай и Холандия). Честно казано, очаквам и иберииците да бъдат подпрени, ако се затруднят днес.
                              Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
                              ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

dikanio написа:
                                От една страна Гана ги подпираха, но пък от друга Уругвай играеха за дузпи от средата на второто полувреме с тактика "Интер пази резултат срещу Барселона". А бе и двата отбора са ми много антипатични, но повече южноамериканците. За мен фаворит в момента е Испания, защото най-заслужено са още на турнира, всички останали получиха съдииска подкрепа (Германия и Аржентина) или имаха луд късмет (Уругвай, Парагвай и Холандия). Честно казано, очаквам и иберииците да бъдат подпрени, ако се затруднят днес.
                                аз пък не съм съгласен с теб предвид играта на Уругвай. Това е отбора, който най-ми хареса на това световно като игра. е, не и снощи ама мангалите играха доста грубо и твърдо срещу тях с благословията на съдията.... това момче Диего Перес за мен е играча на световното! страхотна игра, играе с 2 сърца, и май влиза във форма след 60-тата минута и изорава терена.... много желание, много въздух, много хъс!
                                Fiat Punto 1.1-Синята птица
                                Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                                Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Working...
                                X