ако се срещнат холандия и бразилия на четвъртфинал това ще е голям мач,и двата отбора доста добре се представят до момента.то на англичаните техниката им липсва от началото на първенството,на това световмо са доста зле
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Има ли футболни фенове тук?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Колкото и да са слаби сега Англия, все пак нас ще ни бият. Ние сме безнадажден случай.Виж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Коментар
-
Първо не се учудвайте на съдийските грешки-те не са случайни:ФИФА е една от най-старите мафиотски структури и те на 90% определят как ще завърши даден мач.Примери ще намерите колкото искате като почетете още от първенството от 1930г.Нали не си мислите,че Франция и Италия са толкова слаби че да не прескочат групите-просто им казаха-вие бяхте на финал 2006 сега е ред на други.Нали не си мислите,че Марадона 94г. ще отслабне 30кг и ще отиде на световното в САЩ да взима дрога,или Франция спечели 98г.срещу неузнаваемата Бразилия,когато Роналдо го хвана диярия,а след 4г не прескочи групата и падна от собствената си колония Сенегал.Или неузнаваемата Германия на финала 2002г.на която казаха,че ще бъдат шампиони 2006г.,ама Италия обърка сметките тогава,както нашите момчета ги объркаха 94г.Много внимателно гледайте Аржентина-Германия-ще има пак здраво съдийско рамо за единия отбор-този който ФИФА е решила да направи шампион.Второ за феновете на Английския отбор-сменете си отбора.Англия никога не е била световна сила-също като Испания.Един път като домакини със съдиите станали шампиони-а преди това и след това?90-та имаха най-силния отбор с Пол Гаскойн и пак едва биха Камерун с продължения и две измислени дузпи.Наздраве и много хубави моменти със световното.
Bravo 1.4T-jet 120 Primo red106
Brava1.4SX
Коментар
-
yuliyancho написа:......She was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
-
gantcho написа:СПоред мен, обаче, нещата се решават по по-различен начин. След като на четвъртфинал стигнат Италия, Аржентина, Бразилия, Германия, Франция, Испания, Холандия и Англия, на ФИФА им е общо взето вече безразлично кой точно ще стане шампион - нали ги няма КНДР да им носят загуби. Освен ако, разбира се, не са обещали конкретно на някого. Хм, то излезе пак горе-долу такаBravo 1.6 16v 97г. + АГУ
Коментар
-
maskarata написа:gantcho написа:СПоред мен, обаче, нещата се решават по по-различен начин. След като на четвъртфинал стигнат Италия, Аржентина, Бразилия, Германия, Франция, Испания, Холандия и Англия, на ФИФА им е общо взето вече безразлично кой точно ще стане шампион - нали ги няма КНДР да им носят загуби. Освен ако, разбира се, не са обещали конкретно на някого. Хм, то излезе пак горе-долу такаShe was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
-
http://worldcup.sportal.bg/bulevard/...ideo.1829.html Най ме кефи как старателно си го прави на топче
Коментар
-
Чухте ли най-голямата новина в българския футбол, носителя на две Златни обувки Марио Жардел подписа с Черно море.Виж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Коментар
-
В подкрепа на конспиративната теория на колегата, която и аз подкрепям донякъде, изказването на Сеп Блатер е много показателно - съвременната технология не била по-надеждна от хората на терена.Съвременната технология осигурява 5 и повече впръсквания на гориво на такт в двигателите, технологията осигурява измерване с точност до не знам кой знак след десетичната точка от секундата във Ф1, осигурява насочване на интерконтинентални ракети с точност до сантиметри от целта, осигурява разходки на човек по луната и т.н и т.н. Но не можела технологията да осигури, видите ли, надеждно доказателство дали едно кожено кълбо с диаметър 22 см е преминало през равнина ограничена в размери 2.44 на 7.32 метра. Не можела да докаже по-добре от човек дали има засада или нарушение... На мен това ми говори само едно - ФИФА наистина иска да си прави каквото поиска, а технологията определено би й попречила да диктува събитията на терена (ако случайно не успее извън терена). Надеждите ми са в Холандия на това първенствоShe was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
-
до момента доста добри отбори продължават на четвърт финал.днес холандците много ми харесаха как играха,но Словакия никак не са зле,също ми хареса до някъде играта им.за бразилците не коментирам,въпреки че и Чили имаха доста добри голови положения и не лоша игра.Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp
Коментар
-
Humppa
Ганчо, точно заради конспиративните теории ФИФА няма да въведе камерите и видео-повторението. Иначе как ще определят края на даден мач, като роботизират съдийте? Тази немодерна технология работи достатъчно добре в други спортове...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар